astralne cestovanie

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00

astralne cestovanie

Príspevok od používateľa PROMETHEUS »

Obrázok
wikipedia napísal: Astrálne cestovanie je (podľa Lobsanga Rampu) odloženie fyzického obalu spirituálnejšou časťou tela, vznesenie sa do iných dimenzií a na konci svojej striebornej šnúry navštívenie inej časti sveta.

Strieborná šnúra je zväzok vyžarujúcej energie, ktorá je schopná predĺžiť sa do nekonečna. Nie je to hmotné vlákno, ako sval alebo tepna či kus povrázka, ale je to sám život, je to energia prepájajúca fyzické telo s telom astrálnym.

Človek má rad tiel. Predbežne nás zaujíma len telo fyzické a stupeň naň bezprostredne nadväzujúci - astrálne telo. Môžeme si predstaviť, že keď sme v inej dimenzii, môžeme prechádzať stenami alebo prepadávať podlahami, pričom však môžeme prechádzať stenami a prepadávať podlahami iba odlišnej hustoty. V astrálnom stave veci tohto každodenného sveta nie sú pre nás nijakou prekážkou. Domové dvere nezadržia človeka vnútri alebo vonku. Ale aj v astrálnom svete sa vyskytujú dvere a steny, ktoré sú pre nás, keď sa v astráli pohybujeme, pevné a tvoriace zábranu, rovnako tak, ako sú dvere a steny na tejto Zemi prekážkou pre fyzické telo.
Ide tak trosku o "supernatural" zalezitost, ale tak ma zaujimalo ci sa niekto z tunajsej komunity zaujima aj o take veci ako je astralna projekcia alebo astralne cestovanie, pripadne ci stym ma nebodaj niekto nejaku skusenost. kto nevie o co ide tak staci pouzit google je tam toho kopec.

Asi pred mesiacom som sa o to zacal zaujimat ked som len tak nahodou nasiel o tom clanok na nete, a nepripada mi to az tak celkom nerealne. dost vela ludi na internete o tom pise ze to ozaj funguje aj v televizore som to tusim raz videl. cital som aj kopec "navodov" ze ako astralne cestovat, aj som to skusal par krat, no nejak to nefunguje :-) , taktiez som cital ze to moze byt aj "nebezpecne" , ze sa moze stat ze sa clovek nebude moct vratit do svojho fyzickeho tela a zomrie, ale to je podla mna kravina.

Kto s tymto ma skusenosti tak by sem mohol nieco napisat, pripadne koho to zaujima tak si o tom pohladajte nieco na internete a zapojte sa do diskusie.

//EDIT: este ma napadlo ze nieco podobne bolo aj v hre PREY, tam mohla dusa vystupit z tela a prejst cez dvere cez ktore sa normalne nedalo prejst.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Re: astralne cestovanie

Príspevok od používateľa materik »

Do obeda spat na intraku a medzitym si astralne skocit na cvika. 100% vyuzitie casu. :D Len ci by ma zapisali do prezencky? :D

fuuu... na taketo veci nezvyknem verit, ale ta predstava je zaujimava. Len trochu nechapem ci je to "cestovanie"
nahodne alebo vôlou ovplyvnitelne?

EDIT: uz som to nasiel... je to ovplyvnitelne velmi silnou volou a trenovanim.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Re: astralne cestovanie

Príspevok od používateľa Toman »

PROMETHEUS napísal:ale tak ma zaujimalo ci sa niekto z tunajsej komunity zaujima o astralne cestovanie......
- mislim ze nie, vseci sme zdravi a chuti nam jest
- ale ras som bol na jednej party a rano som mal okno, teda som urcite niekam cestoval

T. :laugh: :D
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent

Návrat na "Debata o všetkom"