Vyber programovacieho jazyka
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Vyber programovacieho jazyka
Ahoj,
cchcel by som zacal programovat v niakom programovaciom jazyku, no len neviem ktory si vybrat, nieco co ma buducnost, pisal som www stranky v HTML a CSS(toto trosku ovladam) a PHP(programoval som v tom velmi malo), dalej v skole pracujem s Turbo Pascalom co mi celkom ide a kedysi som tam mal aj Delphi co zial skoncilo, to mi tiez celkom islo.
Niake odporucania v com pisat ?
dakujem.
cchcel by som zacal programovat v niakom programovaciom jazyku, no len neviem ktory si vybrat, nieco co ma buducnost, pisal som www stranky v HTML a CSS(toto trosku ovladam) a PHP(programoval som v tom velmi malo), dalej v skole pracujem s Turbo Pascalom co mi celkom ide a kedysi som tam mal aj Delphi co zial skoncilo, to mi tiez celkom islo.
Niake odporucania v com pisat ?
dakujem.
-
- Používateľ
Re: Vyber programovacieho jazyka
je rozdiel medzi c a c++
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Je rozdiel medzi sekerou a motorovou pilou ? (Ano, je tam rozdiel, C je zaklad a C++ je dost velke rozsirenie, ktore ale bez C urcite nezvladnes)
-
- Používateľ
tak niak som si predstavoval odpoved
-
- Moderátor
Ale za ten slang by si si zasluzil dostat za usi. Slva "niak" a "niaky" ma totalne irituju. Bud tam dopiste to j, alebo to slovo nepiste vobec.
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
presne aj mne sa toto nepáči.
a k téme: ďakujem faugusztin, tiež som chcel vedieť, že aký je rozdiel medzi C a C++
a k téme: ďakujem faugusztin, tiež som chcel vedieť, že aký je rozdiel medzi C a C++
Spoiler: ukázať
hmm no tak to si sa ozaj dozvedel aky je medzi nimi rozdiel... " nenarazam na Teba faugusztin slo o hrube vysvetlenie"
len mi je smiesno stoho ..to je ako povedat niekomu aky je rozdiel medzi hondou "clasic" a "exclusive" ze exclusive ma iste veci naviac a dotycny mi este podakuje ze teraz uz vie aky je medzi nimi rozdiel ...jooj kvikoty
len mi je smiesno stoho ..to je ako povedat niekomu aky je rozdiel medzi hondou "clasic" a "exclusive" ze exclusive ma iste veci naviac a dotycny mi este podakuje ze teraz uz vie aky je medzi nimi rozdiel ...jooj kvikoty
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
heh.
tá odpoveď mi vyhovovala preto, lebo som to chcel vedieť len tak informatívne, nakoľko som nemal páru o tom že aký je tam rozdiel. Ak budem chcieť viac, tak si to pohľadám na googli
heh, ešte raz som si prečítal celú tému, no nedá sa na tom nezasmiať
edit: fear, ale on sa pýtal, že či tam je rozdiel. Nepýtal sa, že aký. Odpoveď na to bola dobrá, že je tam rozdiel a ešte k tomu aj prirovnanie
tá odpoveď mi vyhovovala preto, lebo som to chcel vedieť len tak informatívne, nakoľko som nemal páru o tom že aký je tam rozdiel. Ak budem chcieť viac, tak si to pohľadám na googli
heh, ešte raz som si prečítal celú tému, no nedá sa na tom nezasmiať
edit: fear, ale on sa pýtal, že či tam je rozdiel. Nepýtal sa, že aký. Odpoveď na to bola dobrá, že je tam rozdiel a ešte k tomu aj prirovnanie
Spoiler: ukázať
hej ale ja som reagoval na tvoj prispevok z toho ze c++ ma vecsie rozsirenie azda nemozes vediet aky je medzi nimi rozdiel ..ci hej?
-
- Moderátor
Mam mu vysvetlovat, ze tam ma podporu OOP, sablonoveho programovania atd ? Nech sa najprv nauci C, bude poznat uskalia programovania v tomto jazyku, a prechod na C++ bude lahsi. Pravdupovediac, ja som este na C++ nenasiel odvahu, mne bohate staci Java.FEAR napísal:hmm no tak to si sa ozaj dozvedel aky je medzi nimi rozdiel... " nenarazam na Teba faugusztin slo o hrube vysvetlenie"
ved ja dobre viem ako si to myslel
No vidis, ja to mam v skole z C na C++ bez tej Javy Ale musim povedat, ze dat sa na C++ bez C je pre samovrahov, C-cko ovladam, ale ako C++ a OOP vobec je uplne ina kava. Hlavne ze mam v Qt spravit za 20 dni projekt do skolyfaugusztin napísal:Pravdupovediac, ja som este na C++ nenasiel odvahu, mne bohate staci Java.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
-
- Moderátor
Pravdupovediac, viacnasobna dedicnost ci pretazovanie operatorov mi nechyba, pre ucely programovania webovych aplikacii je Java radovo vhodnejsia ako C ci C++, takze zatial ma C++ ani nelaka. Mozno niekedy neskor, ked sa budem velmi nudit .nManJofo napísal:No vidis, ja to mam v skole z C na C++ bez tej Javy Ale musim povedat, ze dat sa na C++ bez C je pre samovrahov, C-cko ovladam, ale ako C++ a OOP vobec je uplne ina kava. Hlavne ze mam v Qt spravit za 20 dni projekt do skoly
-
- Používateľ
Prepacis mi to ?faugusztin napísal:Ale za ten slang by si si zasluzil dostat za usi. Slva "niak" a "niaky" ma totalne irituju. Bud tam dopiste to j, alebo to slovo nepiste vobec.