Prezidentske volby 2009
Re: Prezidentske volby 2009
Nj, nič prekvapujúce...ale aspoň nádej bola no...
Radšej keby sa teraz sformovala poriadna opozícia a mohla by Robkovi spraviť bordel pri ďalších parlamentkách...aj keď zas pozerám na tie "sociálne" kroky tejto vlády, tak nimi už asi ohlúpla väčšinu populácie...
Radšej keby sa teraz sformovala poriadna opozícia a mohla by Robkovi spraviť bordel pri ďalších parlamentkách...aj keď zas pozerám na tie "sociálne" kroky tejto vlády, tak nimi už asi ohlúpla väčšinu populácie...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Takže tu máme víťaza, ktorým sa stal IVAN GAŠPAROVIČ k čomu mu gratulujem a prajem mu veľa zdravia v ďalšom päť ročnom funkčnom období.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Skoda, ze k takemuto vysledku Gasparovic, resp. jeho "volebny team" dospel urazanim pocetnej skupiny obyvatelov tejto krajiny... A potom sa cuduje, ze ho dani ludia nevolia.
Skoda, ze sa argumentuje zakernymi Madarmi, co furt nieco chcu, ale zabuda sa na dane a odvody ktore tyto obcania platia. Napr. dane a odvody, ktore platim mesacne stacia na priemerny dochodok a este nieco navyse.
Skoda, ze mame prezidenta ktory klame (minimalne 2x pocas volebnej kampane pred druhym kolom - ohladne jeho podpory v 2004 a ohladne jeho vyjadreni na zasadnuti Smeru).
Nuz, je to skoda. Na druhej strane, je to varovny prst pre Fica. 44,4% vs 55,5% nie je ta drviva vacsina, ako Fico casto reprezentuje velkost svojej podpory zo strany obcanov. Iste, je to vacsina, ale nie vyznamna.
Skoda, ze sa argumentuje zakernymi Madarmi, co furt nieco chcu, ale zabuda sa na dane a odvody ktore tyto obcania platia. Napr. dane a odvody, ktore platim mesacne stacia na priemerny dochodok a este nieco navyse.
Skoda, ze mame prezidenta ktory klame (minimalne 2x pocas volebnej kampane pred druhym kolom - ohladne jeho podpory v 2004 a ohladne jeho vyjadreni na zasadnuti Smeru).
Nuz, je to skoda. Na druhej strane, je to varovny prst pre Fica. 44,4% vs 55,5% nie je ta drviva vacsina, ako Fico casto reprezentuje velkost svojej podpory zo strany obcanov. Iste, je to vacsina, ale nie vyznamna.
Neviem co ste cakali.... Slovensko je len jedna diera plna sedlakov(ako aj povedali v TV vacsina volicov je z dedin a mesta maju maly vplyv na vysledky) tak podla toho sa aj voli prezident, ktory presne charakterizuje lud = jeden negramotny buransky gadžo
S tou dedinou opatrne, jo?
Samozrejme som nemal v umysle ziadny personal offence Je to vseobecne znamy fakt, bohuzial
Ani s tým tak celkom nesúhlasím, ale nech sa páči - je to pohľad obyvateľa mesta, nie fakt.
ja som sice z dediny, ale suhlasim s nim ....
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- tak som teda sklamany, skoda, dufal som ze slovenska politika sa posunie k lepsiemu
- co si narod zvolil tak to ma..... (tak mu treba)
T.
- co si narod zvolil tak to ma..... (tak mu treba)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Moderátor
No zas pozor, nie je jedno o akej dedine tu hovorime... V dedinach na juhu Gasparovic velky uspech nemal.
-
- Moderátor
Narod si zvolil narodne socialne mysliaceho prezidenta hlavy statu...Toman napísal:- tak som teda sklamany, skoda, dufal som ze slovenska politika sa posunie k lepsiemu
- co si narod zvpolil tak to ma..... (tak mu treba)
T.
Ved ano, vsetko je len subjektivny nazor co sa tyka voleb to je predsa logicke Samozrejme ze sa najdu vynimky ale ja hovorim o ludoch 60+ co ani nevedia zapnut PC a ich celodenna praca spociva v kydani hnoja a chlastani piva...
PS: Aby ste si nemysleli ze sa zastavam Radicovej - to rozhodne nie, nevolil by som ani ju, ani nikoho. Ostatni kandidati su mozno lepsi, ale absolutne som nevidel ziadne volebne programy.
PS: Aby ste si nemysleli ze sa zastavam Radicovej - to rozhodne nie, nevolil by som ani ju, ani nikoho. Ostatni kandidati su mozno lepsi, ale absolutne som nevidel ziadne volebne programy.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
takže som to pochopil takto: ľudia v meste sú lenivý a nechce sa im ísť voliť a potom plačú za počítačom a svoju prehru si vyvršujú na obyvateľoch obcí kde býva veľká percentuálna účasť...Josifek napísal:Ved ano, vsetko je len subjektivny nazor co sa tyka voleb to je predsa logicke Samozrejme ze sa najdu vynimky ale ja hovorim o ludoch 60+ co ani nevedia zapnut PC a ich celodenna praca spociva v kydani hnoja a chlastani piva...
už len 60 ročný ľudia potrebujú byť závislý na počítačoch...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
Ono tých 44,4% je pekné číslo, no v (dôležitejších) parlamentkách sa to zas rozdrobí na veľa strán...to ma s**e najviac. Dokonca by sa mohlo stať, že by Robko zostavil vládu len sám so sebou, to by už bol pokrok veru...
AD volebné programy, tuším to Krajcer spomínal tú Ivanov-u "absolútnu zamestnanosť" že? To bola teda trefa od Ivana
AD volebné programy, tuším to Krajcer spomínal tú Ivanov-u "absolútnu zamestnanosť" že? To bola teda trefa od Ivana
Tak to si teda pochopil zle:Satano napísal:takže som to pochopil takto: ľudia v meste sú lenivý a nechce sa im ísť voliť a potom plačú za počítačom a svoju prehru si vyvršujú na obyvateľoch obcí kde býva veľká percentuálna účasť...
už len 60 ročný ľudia potrebujú byť závislý na počítačoch...
Za 1. Volit by som mohol az o mesiac, ale nie je to tym ze sa nechce ist volit ale ze proste nieje koho volit
Za 2. Neide o zavislost bol to iba obraz nevzdelanosti v malych obciach s vysokym vekovym priemerom, kde sa rozprava narecovo vo velkom ak si vazne myslis ze vacsina ludi ktory kracaju s dobou ziju na vidieku si na poriadnom omyle...