Prezidentske volby 2009
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Prezidentske volby 2009
Zas ani tych 55,5% nie je cislo jednej strany. Musis od toho odratat podporovatelov SNS, zbehov od volicov vypadnutych kandidatov atd... Ako hovorim, je to upozornenie pre Fica ze jeho podpora nie je zdaleka taka vysoka ako si predstavuje. Realne ja vidim rozdelenie volicskej zakladne medzi SDKU, KDH a SMK. Co sa strati tak to budu hlasy pre Sulikovej stranu, SF a este pre stranu utecencov z KDH (tusim sa volaju KDS?).
Onedlho to uvidime lepsie pri volbach do europarlamentu, podla mna Fico bude velmi prekvapeny ked bude mat cca rovnaku podporu ako pri poslednych parlamentnych volbach, mozno bude mat viac o tych volicov, ktory k nemu zbehnu od HZDS.
Onedlho to uvidime lepsie pri volbach do europarlamentu, podla mna Fico bude velmi prekvapeny ked bude mat cca rovnaku podporu ako pri poslednych parlamentnych volbach, mozno bude mat viac o tych volicov, ktory k nemu zbehnu od HZDS.
Ja by som skôr namiesto delenia voličov na tých z dediny a z mesta rozdelil na takých, ktorým je denným prísunom informácií Nový čas (a pod.) a tých, ktorí vedie prečítať a pochopiť aj nejakú tu kritickú prílohu alá Pravda, SME či nebodaj .týždeň
"Však to má každý z kandidátov v programe, nie?"Gudas napísal:AD volebné programy, tuším to Krajcer spomínal tú Ivanov-u "absolútnu zamestnanosť" že? To bola teda trefa od Ivana
s pozdravom, crux.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
no nazdar ... zas 5 rokov senility (+ nebodaj aj dačoho horšieho)
najviac na ňom neznášam tú úžasnú vlastnosť kam vietor, tam plášť
skupina Karpina by mala do svojej pesničky Dr. Fico zahrnúť aj kašparoviča
k tomu deleniu mesto/dedina (nesedlák/sedlák) - nie je to celkom tak .. to neznamená že ak nemá niekto internet a 8 hodín denne nesedí za pc, tak je nevzdelaný a nevie čo sa okolo neho deje tudy cesta nevede hoši
najviac na ňom neznášam tú úžasnú vlastnosť kam vietor, tam plášť
skupina Karpina by mala do svojej pesničky Dr. Fico zahrnúť aj kašparoviča
k tomu deleniu mesto/dedina (nesedlák/sedlák) - nie je to celkom tak .. to neznamená že ak nemá niekto internet a 8 hodín denne nesedí za pc, tak je nevzdelaný a nevie čo sa okolo neho deje tudy cesta nevede hoši
koso.... a sme v prdeli... este ked volby o rok dopadnu podobne... balim to a padam odtial to.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
samotna vyhra gasparovica ma az tak netrapi, netesim sa, ale cakal som to
skor sa bojim dalsieho roka so sudruhmi vo vlade, ktorym uz (este stale) nic nestoji v ceste
uz vecer Fico vyskakoval ako si to v pondelok vybavi s novinarmi atd.
to uz su nebezpecne totalisticke praktiky, o finanacnej krize a deficite uz ani nepisem
skor sa bojim dalsieho roka so sudruhmi vo vlade, ktorym uz (este stale) nic nestoji v ceste
uz vecer Fico vyskakoval ako si to v pondelok vybavi s novinarmi atd.
to uz su nebezpecne totalisticke praktiky, o finanacnej krize a deficite uz ani nepisem
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
akurát mi nervy spravila moja stará mama, ktorej by mohol argumentovať samotný pápež s Duchom Svätým, ale Gašparoviča a národnostných kecov by sa nevzdala ..
ach jaj, ako to tej starej generácii konečne ukázať a vytĺcť z hlavy totalitné a národnostné zmýšľanie ?
ach jaj, ako to tej starej generácii konečne ukázať a vytĺcť z hlavy totalitné a národnostné zmýšľanie ?
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
ako?! zobrať volebné právo ludom nad 60r
Nijako, počkať, kým sa problém vyrieši sám (20 rokov? snáď...)zachary napísal:ach jaj, ako to tej starej generácii konečne ukázať a vytĺcť z hlavy totalitné a národnostné zmýšľanie ?
Veru, to je riešenieChataGym napísal:ako?! zobrať volebné právo ludom nad 60r
Predstav si to, ale foter má 64 a volil proti starému chujovi...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
mám pocit, že by sa mala téma zamknúť, pretože niektorý tu znášajú porážku svojho kandidáta dosť ťažko a už nenachádzajú vhodné slová pre víťaza... taktiež si myslím, že voliči vo veku 40-60 rokov majú určite viac rozumu ako 20 ročný sopliaci, ktorý vedia hovno o tom, čo je to život...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Hovori 22 rocny...Satano napísal:taktiež si myslím, že voliči vo veku 40-60 rokov majú určite viac rozumu ako 20 ročný sopliaci, ktorý vedia hovno o tom, čo je to život...
nie je problem 40-60 ale nad 60 (a asi aj 21-22)
- doCHtor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Feb, 2005, 20:00
Podla mna sa tazko znasa hlavne to kto vyhral. Je smutne ze ludia zvolili to co zvolili namiesto kohokolvek z nekomunistickych kandidatov z prveho kola.Satano napísal:niektorý tu znášajú porážku svojho kandidáta dosť ťažko a už nenachádzajú vhodné slová pre víťaza...
Core i7 4500Mhz, 16GBRam, GTX570, x64 win7 pro
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
podľa mňa ľudia zvolili menšie zlo...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16