Ahojte,
potreboval by som zohnat zariadenie, ktore by po stlaceni niakeho tlacidla vedelo poslat signal asi tak na vzdialenost okolia rodinneho domu na druhe zariadenie.
Nieco ako vysielacky, ale nech to, ktore bude u starej mamy je niake mensie napriklad ako pager.
Staci aby to vedelo poslat signal a spustit "poplach" na druhej strane. A cim menej tlacitok tym lepsie, staci jedno.
Dik.
Privolavac pomoci na dialkove pre staru mamu ...
Privolavac pomoci na dialkove pre staru mamu ...
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: Privolavac pomoci na dialkove pre staru mamu ...
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
popripade nieco na tento sposob:
http://www.cee.siemens.com/web/slovakia ... ernet.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
inak som kedysi videl v nejakych novinach aj inzerat. jedna firma sa na toto specializuje. niekde u nich v centrale sa zobrazuje, ze potrebujes pomoct. tak ti skusaju volat a ak sa nedovolaju, tak hned mobilizuju zachranne zlozky. tusim to ani nestalo nejak extremne vela. mozno 5€ na mesiac. ale najst sa mi ich teraz nedari.
http://www.cee.siemens.com/web/slovakia ... ernet.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
inak som kedysi videl v nejakych novinach aj inzerat. jedna firma sa na toto specializuje. niekde u nich v centrale sa zobrazuje, ze potrebujes pomoct. tak ti skusaju volat a ak sa nedovolaju, tak hned mobilizuju zachranne zlozky. tusim to ani nestalo nejak extremne vela. mozno 5€ na mesiac. ale najst sa mi ich teraz nedari.
Dakujem Vam obom.
Mamina mala tiez rovnaky napad s tymi zvoncekami na dialkove ovladanie.
Ten siemens nie je zly, ale tak jedno tlacidlo by stacilo.
Mamina mala tiez rovnaky napad s tymi zvoncekami na dialkove ovladanie.
Ten siemens nie je zly, ale tak jedno tlacidlo by stacilo.
I found paradise, it`s Ibiza.
[admin]Pán Branislav, reklamu si u nás zaplaťte. S pozdravom vedenie[/admin]
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Ale existuju aj telefony, vyzeraju ako kalkulacka s velkymi tlacitkami aj displayom, ale samotne niesu extra velke. No a hlavne vzadu je tlacitko SOS ktore po nastaveni funguje nasledovne. Ku tlacitku sa nastavia telefonne cisla jednotlivych ludi a po stlaceni tlacitka bud posiela SMS kazdemu priradenemu cislu alebo rovno vola na prve cislo, ak sa nedovola automaticky vola dalsiemu a tak pokracuje az kym niekto nezdvihne. Ak niekto zdvihne, telefon sa automaticky prepne na hlasity hovor. Mozno aj toto by stalo za kupu, len ti neviem povedat kde to dostat. Moja krstna to kupila mame (mojej starkej), lenze starka to so sebou nenosi
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit