Ja mám magmu na TRUE čo to dá a hučí dosť, po zregulovaní bude ale tichá, idem kupovať Zalman Fan Mate 2 a budem si ju regulovať.Shatterhand napísal:Aj ked ju zapojim len na 5V? Myslim ci stale pretlaci dost vzduchu cez Thermalright Ultra-120 eXtreme, alebo ci mam dat 2x Magmu z jednej aj z druhej strany(ked budu obe na 5V)?
Enermax Magma 120mm ventilátor
Re: Enermax Magma
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
Na CPU treba regulovať pod 800 otáčok, ak chceš naozaj ticho. Magma na 5V má akurát tých 800 otáčok (+- niečo). Ak chceš manuálne regulovať tak Fan Mate, ak stačí napevno, tak 5V redukcia, prípadne stačí v molexe prehodiť káble a tým pádom napájať z 5V vetvy. Praktickejšie však je určite kúpiť takúto redukciu, za tú cenu sa s tým neoplatí babrať.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Dik moc. Ale staci ked to proste napojim na podvyzivene napatie, nechcem davat na kazdy Fan Mate 2
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Tak buď odpory, alebo redukcia.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
S redukciou si vystacim, odpory pouzivam na zlozitejsie zalezitosti, napr. graficka karta
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
2 magmy na fanmate nedas nakoľko jedna magma je 4,08 W a fan mate 2 zvladne 6W maximum odpor stji cc 40sk co je fakt smiesny peniaz )
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Tak dam na teba...skusenejsi clovece
dalsia vec je ze sa ti nemusia roznehnut obe ked das na jednu rozdvojku
Veď o tom vravel.
Na FanMate sa 2 Magmy určite nerozbehnú.
Na FanMate sa 2 Magmy určite nerozbehnú.
chosefina, myslí klasickú Y rozdvojku z 3pin na dva krát 3pin.
: Z O S T A V A :
No tak páni, práve mi prišla Magma.
Pridávam sa do zástupu spokojných užívateľov.
Robil som porovnanie asi 5 rôznych ventilátorov a toto sú moje dojmy z Magmy:
-naplno nenormálny prietok
-rozbehne sa na 5V, kde je úžasne tichá
-nevrčí ani na plné
-nešuštia ložiská
Takže samé klady. Vidno tu kvalitu. Do budúcnosti budem určite používať najmä ventilátory Enermax.
Pridávam sa do zástupu spokojných užívateľov.
Robil som porovnanie asi 5 rôznych ventilátorov a toto sú moje dojmy z Magmy:
-naplno nenormálny prietok
-rozbehne sa na 5V, kde je úžasne tichá
-nevrčí ani na plné
-nešuštia ložiská
Takže samé klady. Vidno tu kvalitu. Do budúcnosti budem určite používať najmä ventilátory Enermax.
No Enermax sa pochlapil a vôbec by nespravil zle ak by k tomu balil niečo ako NOCTUA-cku priechodku na 5V ...to by bolo úplne ideálne.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Ale tak pri dnešnej cene redukcií, ani nemusí.
Radšej keby oflexovali káble keď už.
Inak GABO, dneska všetko došlo, zdroj som ešte neskúsil, zatiaľ nestíham, iba som sa chcel spýtať, to je normálne, že tomu Gelidu tak hlasno šuštia ložiská pri dotáčaní?
Radšej keby oflexovali káble keď už.
Inak GABO, dneska všetko došlo, zdroj som ešte neskúsil, zatiaľ nestíham, iba som sa chcel spýtať, to je normálne, že tomu Gelidu tak hlasno šuštia ložiská pri dotáčaní?
Myslíš keď to spomaľuje?
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
Jj, presne vtedy.
Inak to nepočuť pre aerodynamický hluk.
A inak, musím Ti zložiť kompliment, perfektne balíš. Tie 3 fľaše, 6 letákov a 4 vložky na vajcia nemali chybu, takto bezpečne by mali baliť všade.
Inak to nepočuť pre aerodynamický hluk.
A inak, musím Ti zložiť kompliment, perfektne balíš. Tie 3 fľaše, 6 letákov a 4 vložky na vajcia nemali chybu, takto bezpečne by mali baliť všade.