Xigmatek HDT-S1283 Heatpipe Cooler orientacia
Re: Xigmatek HDT-S1283 Heatpipe Cooler orientacia
si daj pod ventilator kotry odtahuje vzduch podlozky ) Uvidis tu zmenu )
Spoiler: ukázať
Ktorý si myslel?
Ja mám na tej Noctue tie silikónové pásiky, čo boli v príslušenstve, takže fan sa priamo kovu nedotýka.
Či tam dať tesnenie ako do okien?
Ja mám na tej Noctue tie silikónové pásiky, čo boli v príslušenstve, takže fan sa priamo kovu nedotýka.
Či tam dať tesnenie ako do okien?
take nieco ako je na tom EKL podlazka alebo vazmi gumene skrutky a odstrihni ten koniec co trci az po vymedzovaciu cast a mas deto a ako na EKL a tak by uz hluk fakt nemal hrat rolu ) ak bezi na 750 RPM ) 1dcb maximalne hore
Akom EKL? Neviem o čom hovoríš.
Ale podložené to je, takže to tým asi nebude.
Ale podložené to je, takže to tým asi nebude.
http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1238401763" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak presne to je pri Noctue.
pozri si tie biele antivybracne stupe ) tak toto nema noctua )
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Má, len v užšom prevedení širšie by bolo zbytočnéBroolly napísal:pozri si tie biele antivybracne stupe ) tak toto nema noctua )
- ucho1212
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Nov, 2005, 20:00
k teme otocenie chladica ..kedze mas cm690 tak ako ja . Ja mam chladic otoceny takze fuka z dola hore a nad nim je 140 v skrinke pomocou toho rovno chladim aj nortbridge. Zdalo sa mi to lepsie lebo teply vzduch ide aj tak hore tak preco mu nepomoct. Na spodku skrynky mam tiez 140.
No hej, lenze potom by chladic tahal teply vzduch, ktory mi ide z gtx260, ktora jej hned pod nou. Ak by tam bola slaba grafa, ktora az tak nepecie, tak by to bolo v pohode.
- ucho1212
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Nov, 2005, 20:00
no ja tam mam 4870 ale ten teply vzduch ti ide tak ci tak na ten chladic sam nezmizne a teplo ide hore.ta grafika urobi rovnako vela tepla ci mas tak fan na procaku alebo hentak a vsetko to teplo ide tak ci tak na ten proc chladic
Sa prosím ta trosku uvedom,vidim si novy, ale neries vecy ktorým neorumies, je dost podstatne ci teply vzduch perzenies cez cely heatsink, alebo ci sam prechadzsa spodnou hranou a ty cez heatsink tlacis studensi vzduch (Za predpokladu ze mas aspon decentne usmerneny airflow v bedni).
A naco ti to vysvetlujem.
A naco ti to vysvetlujem.