ty stále nechápeš že toto neni malware že to zistíš? to neni nejaké exe čo sa ti stiahne a spustí, toto môže byť automatizovaný proces a ty ani nezistíš že je niečo zle. Rovnako aj tvoj "postup prihlasovania", stačí si odchytiť posielané dáta a môžeš mať postupov aj 300, toto je web, nie windows
Čo sa týka hľadania chyb, čím skôr si spoločnosti / programátori uvedomia že bezpečnosť na internete je tá primárna vec ktorú musia riešiť pri vývoji aplikácie, dovtedy tu budú ľudia ktorí budú niekomu ležať v žalúdku kvôli tomu že (väčšinou) ukazujú svetu neschopnosť/lenivosť osôb ktoré stoja za projektom.
Hacknite si malacky.sk
Re: Hacknite si malacky.sk
holt čo narobíš, príde jeden pekný deň, keď niekto im spraví DROP TABLE a bude po vtákoch.
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ako chces z webu kradnut maily?Snake napísal: Kradnúť maily? Cookies? Heslá? opäť žiadny problém.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aha...adresy..ja som pochopil ze sa dostanes k mailom(spravam)
Za predpokladu že sa na serveri nachádza aj mailserver, a používa sa rovnaká autentifikácia, tak aj to
.
a nehovoriac o tom, ze 98% uzivatelov pouziva na 5 kont najviac 2 hesla ...Snake napísal:Za predpokladu že sa na serveri nachádza aj mailserver, a používa sa rovnaká autentifikácia, tak aj to
takze ak ma heslo do portalu jozkomrkvicka, tak je vysoko pravdepodobne, ze to iste heslo bude mat k mailu ...
nuz, a odtial kradnut maily, je uz o cosi jednoduchsie
(alebo rozposielat trojany "priatelom" od ktorych bezne chodi posta, ze ano)
lava, prava, lava, prava ...