A myslíš že utiahne 2 magmy? keď fan mate 2 neutiahneD3VIANT napísal:Pripadne ked do toho vela nechces investovat:
http://www.tichepc.sk/produkt/Noisebloc ... d-880.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Enermax Magma 120mm ventilátor
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Re: Enermax Magma
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Kupis 2x. Alebo rozdvojku. Rozdvojka by tiez mala utiahnut. Pripadne kup regulator, stoji to dake love, ale je to pekne a uzitocne...
Ked potrebujes ticho mas. Ked potrebujes vykon mas. Pripadne kupis redukciu na 4 pin co je na mechaniky, a pohras sa s rezistorom.
Ked potrebujes ticho mas. Ked potrebujes vykon mas. Pripadne kupis redukciu na 4 pin co je na mechaniky, a pohras sa s rezistorom.
Naposledy upravil/-a D3VIANT v Po 13. Apr, 2009, 12:43, upravené celkom 1 krát.
MB: ASUS MAXIMUS VIII ALPHA HERO
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
No tak to je zbytočne drahé, mne stačí aby išli na 7V, kúpim 7V redukciu+ Y-rozdvojku nato dam 2 magmy a vide ma to max 2 eura
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Master of Hertz
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať že je najlepšie kúpiť do budúcnosti regulator.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ved daj jednoducho jednu na regulator, a jednu na redukciu.MonsterMX napísal:No tak to je zbytočne drahé, mne stačí aby išli na 7V, kúpim 7V redukciu+ Y-rozdvojku nato dam 2 magmy a vide ma to max 2 eura
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Môžem magmu napojiť na toto: http://www.tichepc.sk/produkt/Noisebloc ... d-880.html" onclick="window.open(this.href);return false; ? Bude to stačiť, regulátor je do 100ohm, 3,5Watt. Tieto výpočty mi nidky nešli a nenašiel som ani nikde aký odber má magma (teda ak to je odber, čo mi treba vedieť..)
: Z O S T A V A :
Magma je 12V ventilátor a berie prúd 0,4A, takže 12x0,4 je 4,8W, takže nie, nebude.
Odber prúdu máš vždy písaný vzadu na nálepke v strede statora.
Odber prúdu máš vždy písaný vzadu na nálepke v strede statora.
Akože ja som medzitým našiel na nete údaj že to ide v pohode, zapojil som to a ide to v pohode, aj reguluje to normálne.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Odber zavisi od otacok
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Tak teraz mám sa niečoho obávať alebo nie, kábel je studený... Mne sa zdá byť všetko v poriadku, ale videl som raz ako dopadne kábel keď sa preťaží, a ten doslova celý zhorel.. Dal som tomu 1200 otáčok - pre mňa tiché.
mne uz potom sibe ked ju pocujem na 660 RPM
Ty si ty, ja som ja. Nie je to tiché že ju nepočujem, ale splýva to s Gelidmi čo mám na Musashi. A tie musia isť naplno aby chladili pretaktovanú grafiku čo najlepšie.
Tak si predsa skončil pri Gelidoch?
Chosefina, záleží kde ju máš. Ale ak na outtake s vystrihnutou mriežkou, tak to už ani ja (a to som fest citlivý, KingTommy môže potvrdiť), nechápem.
Veď som na Magme (keď nie je na pasíve) nepostrehol rozdiel medzi 800 a 1000rpm.
Normálne uvažujem, že ju dám iba v BIOSe na Silent, čo činí 1100rpm (Tommy, ani si nemusel kupovať regulátor ak si chcel takto vysoké) a Fan Mate použijem na reguláciu fanu na grafike.
Chosefina, záleží kde ju máš. Ale ak na outtake s vystrihnutou mriežkou, tak to už ani ja (a to som fest citlivý, KingTommy môže potvrdiť), nechápem.
Veď som na Magme (keď nie je na pasíve) nepostrehol rozdiel medzi 800 a 1000rpm.
Normálne uvažujem, že ju dám iba v BIOSe na Silent, čo činí 1100rpm (Tommy, ani si nemusel kupovať regulátor ak si chcel takto vysoké) a Fan Mate použijem na reguláciu fanu na grafike.
Inak by som otáčky nezrazil. A nevedel som že ostanem takto vysoko, naplno mi hučala dosť a trošku som pootočil regulátor a normálne som počul ako to krásne stíchlo.
mam ju na out , to uz je choroba preto kupujem p182