16 GB RAM
Re: 16 GB RAM
Tak to jo to je hned jasnejsie ... ja myslim ze tych 16GB na to bude akurad..
Žartuješ? Pri takýchto projektoch ti 8GB postačí v pohode.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
... skoda ze tu neni smajlik kde mu pada hlava do ruk...
Pozri aký ma CPU a k tomu 16GB, za vyše 350€... Radšej nový CPU. Nejaké 4-jadro.
: Z O S T A V A :
3D projekty nezaberajú toľko pamäte, teda ak sa nebavíme o particle modeloch a podobne. Záťaž je hlavne na CPU pri renderingu
.
No dobre tak ja to trosku poopravim nakolko tu niektorym nekapce......
"Tak to jo to je hned jasnejsie ... ja myslim ze tych 16GB na to bude akurad.."
tym ze mi povedal ze to bude 3D projekt stavby bola premna informacia v podobe.....
prosimvas potreboval by som medium na napalenie dat... a medium akej kapacity? no na fotografie...
"Tak to jo to je hned jasnejsie ... ja myslim ze tych 16GB na to bude akurad.."
tym ze mi povedal ze to bude 3D projekt stavby bola premna informacia v podobe.....
prosimvas potreboval by som medium na napalenie dat... a medium akej kapacity? no na fotografie...
Moj skromny nazor len aby si mal jasno 16GB urcite nekupuj zbytocne vyhodene peniaze. Ak taktujes kup si nejake kvalitne 2*2GB alebo ak chces tak si kup 2 taketo kity. Mas maximalne vystarane aj ked si myslim ze je to hovadina mam 2*2 zapojene v dualchannely a robim grafiku vo photoshope ide to v ramci moznosti mojho CPU vyborne . A to robim vectory kde mozes mat niekedy dost vrstiev ...
PC (Fun, Work, Learning): ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, AMD Ryzen 5 7600, Kingston FURY 16GB KIT DDR5 6000MHz CL40 Beast Black, Gigabyte RTX3060Ti Eagle, WD Black SN770 NVMe 1 TB, ADATA XPG CORE REACTOR II 850 W, Fractal Design Pop XL Silent Black Solid, DeepCool AK620 Zero Dark
Laptop (Work): Apple Macbook Pro 14, M1 Pro, RAM 32GB, SSD 512GB
///Audio///
///Audio///
sry ale nerozumiem tvojmu prispevkuSnake napísal:krivky v PS? to aj tak odovzdávaš? riadna odvaha
sry za OT
PC (Fun, Work, Learning): ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, AMD Ryzen 5 7600, Kingston FURY 16GB KIT DDR5 6000MHz CL40 Beast Black, Gigabyte RTX3060Ti Eagle, WD Black SN770 NVMe 1 TB, ADATA XPG CORE REACTOR II 850 W, Fractal Design Pop XL Silent Black Solid, DeepCool AK620 Zero Dark
///Audio///
///Audio///