nVidia GeForce GTX 280/260
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jan, 2009, 15:54
Re: nVidia GeForce GTX 280/260
nesranduj sak v ageme menia kus za kus nie? a oni o tej chybe vedia takze tak.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ako, pokial viem, tak tie reklamacie natahuju co najviac, ako to ide.
Akurat, ze ja som menil MB, ktora dosla DOA, siel som tam na druhy den, zhuboval som ich...a o pol hodinu som bol doma aj s tou istou, ale s funkcnou
Ak o tej chybe uz vedia, tak ti to vymenia bez nejakych srobovacich orgii
Akurat, ze ja som menil MB, ktora dosla DOA, siel som tam na druhy den, zhuboval som ich...a o pol hodinu som bol doma aj s tou istou, ale s funkcnou
Ak o tej chybe uz vedia, tak ti to vymenia bez nejakych srobovacich orgii
Naposledy upravil/-a Shatterhand v Po 06. Apr, 2009, 15:47, upravené celkom 1 krát.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
sak v ageme to menia hned
-
- Nový používateľ
no odniesol som to do agemu a povedali mi ze tak za 2 tyzdne to bude tak drzte palce...dufam ze mi to vymenia...len neviem za co kedze GTX 280 uz nemaju
-
- Nový používateľ
vazne? tak to je potom super...
uz som aj ja majitelom gtx 280 znacka palit. Cez vikend nahodim bios z 280 AMP zotac = jadro na 700 mhz
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
a co stym chcel basnik povedat? ze ked ma moznost kupit kartu vyhodne, tak uzaj ma vyhladavat MSI ktora je asi najneznackovejsia karta a menej kvalitna ako napriklad firmy XFX, BFG, Point OF...stefan.koval napísal:hmm,msi super oc ma tolko od vyroby
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Co ma menej kvalitnu nalepku ?
U tychto referenych prevedeni GTX280 je to doslova jedno, aku znacku si clovek zaobstara. To ze sa nejaka da kupit vo vypredaji podstatne lacnejsie je len a len vyhoda.
presne tak suhlasim s nazorom je to to iste. Iba ine nalepky.
EDIT:
Bios nahodeny zotac amp 700 a karta plne funkcna
3dmark 06 16300 bodov
EDIT:
Bios nahodeny zotac amp 700 a karta plne funkcna
3dmark 06 16300 bodov
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
bassgenerator napísal:a co stym chcel basnik povedat? ze ked ma moznost kupit kartu vyhodne, tak uzaj ma vyhladavat MSI ktora je asi najneznackovejsia karta a menej kvalitna ako napriklad firmy XFX, BFG, Point OF...stefan.koval napísal:hmm,msi super oc ma tolko od vyroby
no chcel som povedat tym to,ze ked uz od vyrobi ma taku frekvenciu,,ze potom pretaktujes na viac. ,,nielen,, na 700MHz
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ani nie. Lebo aj to GPU ma niekde strop. To, ze ti da vyrobca 700MHz kartu, este neznamena ze je ta karta "vyrobena" na 100MHz viac, a ze OC potencial zostane nezmeneny, resp. neovplyvneny tymi vyssimi taktmi od vyrobcu.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať