taktovanie gk
Re: taktovanie gk
jakú máš grafiku ...to treba hned napísať !
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.
Ja momentalne 8200 integrovanu xD ale aj ta je pretaktovana...xDDDD 9800GTX + mi zhorela xD teraz budem kupovat GTX 260..v druhom pc mam hodenu 7600GT s taktami ktore som pisal ;-) Ak tento post bol teda miereny mne
Spoiler: ukázať
Nie, bol miereni tvorcovi topic-u..si troška off-topic ..
a ked 260 tak GS od Gainwardu ! 216cores 55nm
a ked 260 tak GS od Gainwardu ! 216cores 55nm
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.
Skor by si sa mal naucit trosku ako to na forach bezi ;-) ak je prispevok bez citacie,reaguje sa nim na prispevok nad nim ;-) Preto som nevedel ci to ma byt reakcia na moj prispevok...;-) To len tak do buducna...
Spoiler: ukázať
cauko mam staru grafiku ati radeon 2400pro GPU RV610 GPU clock 450 a memory 500MHz.
skusal som ju pretaktovat s najnovsimy riva tuner potom ati tray tools a nakoniec s atitool.Ani sa nehla.Mam stiahnuty GPU-Z mam everest na sledovanie a nepodarilo sa mi zdvihnut ani o 1MHz.Videl som videa na you tube ako taktovali tie grafiky opakoval som krok za krokom po nich,precital som asi 1000 for a navodov a proste to nereaguje.JAk je to mozne?V ati toole som dal Gpu clock az na 3000 a ziadna reakcia grafiky.3D mark kocka sa mi otacala bez akychkolvek artefaktov.Zmeny som save-oval.Vsetko som robil ako ma byt a v GPU-Z ani 1MHZ zmena ani teplota ani nic.Proste mi absolutne tie taktovacie softwery s tou kartou nereaguju nespolupracuju.Ako je to mozne nikde som to nenasiel ani v google a to som bol aj na anglickych strankach.Ze by to bolo windowsom vista 32bit?Ale tie programy by mali byt kompaktibilne s nim ci preco to vlastne nejde?
skusal som ju pretaktovat s najnovsimy riva tuner potom ati tray tools a nakoniec s atitool.Ani sa nehla.Mam stiahnuty GPU-Z mam everest na sledovanie a nepodarilo sa mi zdvihnut ani o 1MHz.Videl som videa na you tube ako taktovali tie grafiky opakoval som krok za krokom po nich,precital som asi 1000 for a navodov a proste to nereaguje.JAk je to mozne?V ati toole som dal Gpu clock az na 3000 a ziadna reakcia grafiky.3D mark kocka sa mi otacala bez akychkolvek artefaktov.Zmeny som save-oval.Vsetko som robil ako ma byt a v GPU-Z ani 1MHZ zmena ani teplota ani nic.Proste mi absolutne tie taktovacie softwery s tou kartou nereaguju nespolupracuju.Ako je to mozne nikde som to nenasiel ani v google a to som bol aj na anglickych strankach.Ze by to bolo windowsom vista 32bit?Ale tie programy by mali byt kompaktibilne s nim ci preco to vlastne nejde?
mam otazka trochu bokom-naco ju chces taktovat? to z 3-12 FPS spravis 3,1-12,1 FPS ta aj tak nikam nedostane..
no chcel som to len vyskusat ci to funguje atd atd ako sa robi s tymi programami a tak.Mam kupenu fungl novu asus ati 4670 len musim vymenit zdroj lebo k hentej starej som nasiel v skrini 300w deltu.To je trosku dlhsi pribeh.Cel som si trosku vylepsit pocik tak som dal na ine fora kompletny popis mojho pociku a cel som aby mi poradili aku najlepsiu grafiku do neho bez vymeny zdroja.Lenze to som si myslel ze tam mam 350w zdroj.Tak mi odporucili ati radeon 4670 bez vymeny zdroja alebo 4850 a trosku dotaktovat CPU ale z vymenou zdroja.Zdroj som necel menit tak som kupil tu 4670 s tym ze som si myslel ze mam 350w zdroj ktory by mi ju v poho utiahol.Tak som ju kupil a idem ju namontovat,otvorim skrinu a tam 300w zdroj delta uplny shit.Tak som ju tam ani nedal lebo musim kupit novy zdroj aby mi to islo.Takze som sa dobre ojebkal mohol som kupit hned novy zdroj a mat 4850.TAk sa teraz s tou 2400hram a kukal som nejake taktovacky atd a reku to skusim lebo ja uplny pocitacovy laik a proste som zabil cely vikend stahovanim a odinstalovavanim softwerov na takty grafiky a proste mi to nejde a nechapem preco,ked vsetkym to ide.Dokonca na youttube je taktovanie tej mojej starej grafiky tak uz som to odkukal krok po kroku v atitool a nic proste ani 1Mhz hore.WWWHHHHHHHYYYYYYYYY?ps47 napísal:mam otazka trochu bokom-naco ju chces taktovat? to z 3-12 FPS spravis 3,1-12,1 FPS ta aj tak nikam nedostane..