UEFA Champions League 08/09
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
UEFA Champions League 08/09
tak konecne to zacina byt zaujimave. mame rozlosovane zakladne skupiny. najzaujimavejsie zapasy predpokladam v skupinach D a G.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/ne ... 43094.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/competitions/ucl/ne ... 43094.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: UEFA Champions League 08/09
Tento rok mi príde, že je tam až nejako veľa "druhotriednych" tímov...BATE, Cluj, Famagusta atď...ťažko určiť čo od toho očakávať...
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Tak ľudia priznajte svojho favorita, ja osobne mám rád CHealsea, jej anglický štýl a také veci obľúbený player je Terry...
Ale nedá mi neokomentovať, neviem síce koľko už tam je DECO ale dúfam že nedoku*** celý tím. To je futbalista No.1 ktorého neznášam, škaredý krpatý filmár bodaj by skap**
pardon za vyjadrenie...ale to sa inak nedá..
Ale nedá mi neokomentovať, neviem síce koľko už tam je DECO ale dúfam že nedoku*** celý tím. To je futbalista No.1 ktorého neznášam, škaredý krpatý filmár bodaj by skap**
pardon za vyjadrenie...ale to sa inak nedá..
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
No ja budem drzat palce As roma, tak sa nasi oblubenci stretnu hned na zaciatku vsak Speezeer.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Keď si tak pozerám tak budú hrať spoolu až 3. zápas!?
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- killswitch
- VIP
kedze nam tento rok chyba moj oblubeny AC Milan, tak budem drzat palce Arsenalu a Atleticu Madrid.
Hej, stretnu sa az treti zapas. Myslel som to tak, ze sa stretnu uz v skupine.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.
- killswitch
- VIP
tuto sezonu tu teda velka debata o futbale nebola. ja viem, ITckari a sport
no sak to asi ani minuly rok moc neletelo...
zas mame inak obrazok ako pred rokom FCB a ENG teams....
no uvidime, najprv musi dostat na kacucu chelsea a potom ManU,lebo arsenal asi nema na ManU,sice teraz hraju ManU tragicky tak by to mohlo stacit...
zas mame inak obrazok ako pred rokom FCB a ENG teams....
no uvidime, najprv musi dostat na kacucu chelsea a potom ManU,lebo arsenal asi nema na ManU,sice teraz hraju ManU tragicky tak by to mohlo stacit...
drzim palec ManU snad sa podari obhajit titul...
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
Ja sa pridam do opozicie a budem drzat palcaky Arsenalu.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
pokial to Arsenalu ide, tak hra nadherny futbal. niekto tomu hovori hadzana pred sestnastkou, ale mne sa to lubi.
a ked tak rozmyslam, tak by som si zahral aj ja hadzanu s nejakou sestnastkou boze to leto a minisukne
//pri tebe by som sa bal aj zohnut , gammaray
//nosis minisukne? kilo
//nieeeeee co si blazeň , gammaray
a ked tak rozmyslam, tak by som si zahral aj ja hadzanu s nejakou sestnastkou boze to leto a minisukne
//pri tebe by som sa bal aj zohnut , gammaray
//nosis minisukne? kilo
//nieeeeee co si blazeň , gammaray
No tak vcera to bol ale zapas(Liverpool - Arsenal), jeden z naj zapasov za posledny rok aj viac. Nadhera.
PS: No tie sukne su hrozne. By som to zakazal, clovek ked ide po ulici tak nevie kam skorej kuknut a moze lahko dojst k urazu(bud z padu alebo od rany od frajerky).
PS: No tie sukne su hrozne. By som to zakazal, clovek ked ide po ulici tak nevie kam skorej kuknut a moze lahko dojst k urazu(bud z padu alebo od rany od frajerky).
- killswitch
- VIP
sice to ma byt debata o CL, ale som rad, ze to tu zije, tak sa kludne bavme o futbale vseobecne.
no ten vcerajsi zapas bol vyborny, ale len z pohladu zaloh a utoku. obrany boli na oboch stranach tragicke. hlavne ta arsenalska. takto sa urcite do finale CL nedostanu.
no ten vcerajsi zapas bol vyborny, ale len z pohladu zaloh a utoku. obrany boli na oboch stranach tragicke. hlavne ta arsenalska. takto sa urcite do finale CL nedostanu.
No to hej. Celkovo sa mi moc nepaci v Arsenale Sagna. Ten Gibbs(ci ako sa vola) je zas mladucky a casom by hadam mohol byt opora. A Silvestre tiez nic moc. Myslim, ze by mal Arsenal investovat do obrany.