Dobry den,
mal by som na Vas prosbicku ludia potreboval by som poradit ako treba postupovat pri reklamacii bo moc skusenosti s tym nemam...teraz uz konrkretne ku situacii. S kamaratmi hravame hru Team Fortress 2 a rozhodli sme sa ze si prenajmeme server, tak po rade jedneho mojho znameho sme si objednali server cez stranku http://www.game-area.eu" onclick="window.open(this.href);return false; nasledne previedli peniaze na ucet kt. ma tato firma vytvoreny v ceskej republike. Peniaze sme previedli 10.4 a do dnesneho dna sa nam nedostalo odpovede...jedine co som sa potom dozvedel je ze majitel spominanej firmy nema dorteraz pristupove udaje na IB na danom ucte ze mu mame poslat prefotene udaje o zaplateni, to som nasledne spravil cca. v stredu no opat bez ziadnej odpovede, skusal som majitela skontaktovat aj na icq ale bez odozvi Tak by som sa rad spytal ci je mozne riesit to cez soiku kedze peniaze boli peniaze posielane z ceskej banky na cesky ucet?
vopred dakujem za odpoved
PS: dufam ze som to vysvetlil jasne ak nie kludne sa pytajte
Game-area.eu problemy
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Game-area.eu problemy
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4