Zameranie mobilu?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Re: Zameranie mobilu?

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Ahoj
Dnes v noci cca o 3ej rano prezvanalo velakrat jedno cislo.... NIe ze vsetkych pobudil, ale ked mama volala nas5 nikto sa neozval, zase mobil zdvihli ale nic ine....Da sa nejako zistit meno ak vam napisem to tel cislo? Dakujem vopred :)
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

KOKOS! Toto je neskutocne kolko reci okolo toho! UZ DAVNO SI TO MAL DAT BLOKNUT resp tvoji rodicia! Prve co spravim ked stratim mobil je bloknutie sim karty a je jedno co to stoji lebo pruser ktory to moze sposobit za to nestoji! A po 3 dnoch sa trepat na policiu, to je fakt rozumne, mozete si pogratulovat za rychlu reakciu, vas okradnut, to je sen kazdeho zlodeja, za 3 dni kym sa spamataju tvoji rodicia bude za horami za dolami. :hysterical:
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

nechcem brat nadeje ale mobilu sa uz asi nedockas :)
mna tak napadlo.
teraz niektore novsie mobily maju rozumny OS (symbian, android, wince)
nepoznate niekto nejaku aplikaciu, ktora by pri zmene sim poslala na predom urcene cislo nejaku SMS o pozicii kde sa nachadza (cislo BTS) pripadne GPS suradnice ak to telefon podporuje ?
na mojom som nasiel len ochranu telefonu, teda stratim mobil a ak je nahodou moje cislo este aktivne a poslem predom urceny text ako sms tak telefon sa zablokuje a zahesluje udaje na pamatovej karte.
takto by som sa v pohode dopatral aspon na majitela ktory ma to telefonne cislo a mozno by sa stym pochodil aj u policie pri hladani telefonu ked uz viem telefonne cislo. ja by som si kludne ten program aj kupil ak by nebol free.
prijmem kazdy navrh na nejaky soft. u mna konkretne symbian S60 3erd nokia E90
vsetko mi je jedno
scpeter1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa scpeter1 »

na S60 je to program napr. Guardian Platinum,Symbian Guru Phone Guardian ;)
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa PROMETHEUS »

ak mas telefon s gps tak mozes skusit toto http://www.mologogo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
neskusal som to, ale videl som o tom video na youtube :D takze nerucim za funkcnost
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB

Návrat na "Debata o všetkom"