to by dopadlo, clovek to rychlo zabuda dnes uz skoro nic neviemW!Z!K napísal:barco : si nam mohol na lanke "zafukat"
Hra niekto na daky HUDOBNY nastroj ?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Hra niekto na daky HUDOBNY nastroj ?
po dlhej dobe obnovujem tému: vymenil som akustickú gitaru (taktiež ručne robená, predná doska smrek, luby a zadná doska brazílsky palisander santos)
foto:
http://picasaweb.google.com/romankyska/UpraveneYony#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokec.azet.sk/zachariasko?i9=59f ... al=9029306" onclick="window.open(this.href);return false;
fendera ostala
foto:
http://picasaweb.google.com/romankyska/UpraveneYony#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokec.azet.sk/zachariasko?i9=59f ... al=9029306" onclick="window.open(this.href);return false;
fendera ostala
Ja som mal akurat v nedelu absolventsky koncert 2. stupen ZUS - nastroj Bicie
Asus M5A97 EVO R2.0 ♦ AMD Phenom II 1055T + Noctua NH-U12S ♦ Corsair Dominator 8Gb ♦
Seagate Barracuda 160Gb + WD Green 2Gb ♦ Asus GTX 660TI DirectCU II OC 2Gb ♦ OCZ ZT 650W♦
M-Audio 2496 > Audyn AD 400 ♦ Dell U2412M ♦ Windows 8.1 x64
Seagate Barracuda 160Gb + WD Green 2Gb ♦ Asus GTX 660TI DirectCU II OC 2Gb ♦ OCZ ZT 650W♦
M-Audio 2496 > Audyn AD 400 ♦ Dell U2412M ♦ Windows 8.1 x64
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Máj, 2009, 18:45
ja často growlujem do rúry od vysávača, aj to sa ráta?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Apr, 2009, 21:08
gitara, bicie, klavir
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
klavesy( ukazka zo starej tvorby http://www.fruitywebz.net/index.php?pag ... dsong=5107
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hej, nejak to tu ozivme
(btw, klavir a giatara pre tych co by to zaujimalo...)
ani vam sa tak nechcelo cvicit ked ste sa ucili?
(btw, klavir a giatara pre tych co by to zaujimalo...)
ani vam sa tak nechcelo cvicit ked ste sa ucili?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
no tak keď ste takúto tému otvorili tak sa pýtam : od koľkých rokov možno začať na gitare ??? Nieje na to pravidlo, že ak na tom nehráš od plienok tak nič nezahráš ? Či dá sa naučiť aj neskôr ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
kedy sa zacnes uzcit, vtedy sa zacnes ucit ...
ono, malym by sa tazko hralo na gitaru, kratke prsty (a tie mini-gitary, no fuj )
ja som zacal tak v 15...
ono, malym by sa tazko hralo na gitaru, kratke prsty (a tie mini-gitary, no fuj )
ja som zacal tak v 15...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Začať môžeš hocikedy, nikdy nie je neskoro. Ja som hrával asi rok na akustike/elektrike, potom pauza asi rok zase. Teraz mám znova čisto len akustiku, lebo som ja blbec elektriku predal, ale snáď Ježiško donesie elektriku.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
nvm či niesom OT ale tak týka sa to hudby : čo stojí taká ,,do začiatku" akustická gitara ? príp. link na niečo overené/dobré
(ak som OT, tak del.)
(ak som OT, tak del.)
- Wizik
- VIP
Akustická ? Aká ? Jumbo ? Dreadnought ? Španielka ? S výrezom alebo bez? ...
Ja mám doma Marris, je to Slovensko-česká výroba. Nie je to bohviečo, ale ceny sú okolo 100€ a na začiatok to bohato stačí. Prípadne dáka lacná ibanez/takamine/fender ... v tej cene je to vlastne skoro jedno.
Ja mám doma Marris, je to Slovensko-česká výroba. Nie je to bohviečo, ale ceny sú okolo 100€ a na začiatok to bohato stačí. Prípadne dáka lacná ibanez/takamine/fender ... v tej cene je to vlastne skoro jedno.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
niekde okolo 100 sa da celkom v pohode, Cort ma fajn gitary za fajn ceny. hlavne kupovat s niekym kto sa vyzna, lebo tam tiez zalezi velmi od kusu, u vsetkych gitar, nielen u lacnych... ja mam napr. Stagg a mam to stastie ze som chytil fasa kus, inak su nahovno
a take iste stastie som mal s Squierou elektrickou, chytil som fajn kus (teda mal som odlozeny na predajni no, to je tak ked sa clovek pozna niekde )
cize v tych lacnych by som ale jednoznacne do Cort isiel, a zober nieco na styl "western guitar", ono "spanielka" ma nylon struny, to je volovina, hmusny zvuk len na jeden typ hudby, na "jumbo" sa divne hra... inak ak by si chcel do toho viac vrazit tak nejaku Fenderu, pripadne elektroakusticku fenderu...
vyrez odporucam ak chces hrat nejake solovacky a hovadiny, na ohnikove chlastacie hranie staci bez
Wizi, Cortky su v tej cene lepsie si myslim nedavno som kamaradovi jednu vybral a velmo dobra je...
a take iste stastie som mal s Squierou elektrickou, chytil som fajn kus (teda mal som odlozeny na predajni no, to je tak ked sa clovek pozna niekde )
cize v tych lacnych by som ale jednoznacne do Cort isiel, a zober nieco na styl "western guitar", ono "spanielka" ma nylon struny, to je volovina, hmusny zvuk len na jeden typ hudby, na "jumbo" sa divne hra... inak ak by si chcel do toho viac vrazit tak nejaku Fenderu, pripadne elektroakusticku fenderu...
vyrez odporucam ak chces hrat nejake solovacky a hovadiny, na ohnikove chlastacie hranie staci bez
Wizi, Cortky su v tej cene lepsie si myslim nedavno som kamaradovi jednu vybral a velmo dobra je...
- Wizik
- VIP
Hádať sa nebudem, na Cort som zabudol. Sú to dobré gitary za fajn cenu, len si ju treba pred kúpou vyskúšať.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
veľa otázok na mňa kedže som v reále držal len raz gitaru a páčila sa mi lenže viac o tom neviem . No ja pokukám po tých gitarách, uvidíme čo z toho vzíde.Wizik napísal:Akustická ? Aká ? Jumbo ? Dreadnought ? Španielka ? S výrezom alebo bez? ...
btw : nechcem elektroakustiku, to je zbytočné pre začiatočníka a obzvlášť pre mňa... myslel som to fakt na to ohníkové hranie, prípadne si dačo doma zahrať keď sa budem nudiť, skrátka dačo čo by ma bavilo, kedže moji idols sú väčšinou gitaristi
btw2: čo poviete na toto ? : http://bigmusic.sk/fender-cd-602?ItemIdx=234&id=2246