kupil som: http://www.alza.sk/2gb-kit-2x1gb-ddr2-d69200.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
A mam mensi problem, v BIOSE je vsetko default, a je tam dobre nastavena delicka x4, tj. pri FSB 200 to vychadza 800MHz, ale, CPU-Z a vsetky programy ktore som skusal na zistovanie hardwareu mi ukazuju RAM ako 400MHz, napr:

Druha vec, kupil som CPU AMD Athlon 64 X2 7750+ Black Edition, taktoval som prvy krat AMDcko, a vytiahlo len na 3GHz, taktoval som cez BIOS za pomoci zvysovania nasobica, default je 13,5, dal som ho na 15, vsetko v pohode, na 15,5 uz sa restartol pri zapnuti nejakej aplikacie ako Mozilla, tak som pridal trochu vcore, vyzeral stabilne az dokym som neurobil Prime95 to zamrzol alebo restartol hned po zaciatku, Super PI fungovalo bez problemov, na 16 sa restartol na konci bootovania pri obrazovke VItejte na XP, a na 16,5 sa restartol ihned ako zacalo bootovat, kedze s taktovanim nemam skusenosti, pustil som tam len +0,125V viac som sa bal aby som ho nespalil, teraz som ho nechal na 15x frekvencia 3GHz, a vcore +0,050V. Myslite ze tych +0,125V bolo vela alebo malo? Bal som sa ist dalej, mozno by to bolo neskor stabilne, vsetky recenzie ktore som cital, aj EN a tak, kde ho skusali taktovat, pisali ze 3,2GHz by mal dat bezproblemov kazdy kus, a +3,2Ghz treba mat stastie. Preto sa pytam ci mam taku smolu ze som natrafil na blby kus, alebo som dal malo vcore, alebo co? Poradte. FSB som este neskusal dvihat, najskor si pockam na odpoved kolko vcore je este tak bezpecne aby som ho nahodou neodpalil

Zostava aj nejake info je tu:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=562426" onclick="window.open(this.href);return false;
zdroj je SEASONIC 400W, zostava je s integrovanou grafickou HD3200 takze s nedostatkom stavy zo strany zdroja by podla mna problem nemal byt.
Dakujem za kazdu radu

PS: Najlepsie by bolo keby sa niekto aj vyjadril kto ma tento CPU a ma s nim skusenosti co sa tyka OC. Mne sa zda tento takt nejako malo, napr aj vykonovo, pozeral som na pcfore napriklad za kolko urobilo niekomu 1MB SuperPi, a jednemu urobilo 17s v taktnutom stave na 3,2GHz s 2GB RAM, mne v default 30s, takt 3GHz 26s tusim.