Vsetky vtipy,srandicky sem
Re: Vsetky vtipy,srandicky sem - III
To ze ja milujem Photoshop, to vie hádam každý, ale že Photoshop je aj inteligentný software, to som tiež vedel, ale že až takto!
.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0-22EpQOm8c&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0-22EpQOm8c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Urban dictionary
PMS
Pre-Menstrual Syndrome
or
A powerful spell that women are put under about once every month, which gives them the strength of an ox, the stability of a Window's OS, and the scream of a banshee. Basically, man's worst nightmare.
Silna kliatba ktora je vrhnuta na zeny tak raz za mesiac, ktora im dava silu vola, stabilitu Windowsu a pri ktorej vrieskaju ako harpia.
Jednoducho, muzska najhorsia mora. (banshee - víla ohlasujúca smrť. Nevedel som to zmysluplne pouzit v preklade )
PMS
Pre-Menstrual Syndrome
or
A powerful spell that women are put under about once every month, which gives them the strength of an ox, the stability of a Window's OS, and the scream of a banshee. Basically, man's worst nightmare.
Silna kliatba ktora je vrhnuta na zeny tak raz za mesiac, ktora im dava silu vola, stabilitu Windowsu a pri ktorej vrieskaju ako harpia.
Jednoducho, muzska najhorsia mora. (banshee - víla ohlasujúca smrť. Nevedel som to zmysluplne pouzit v preklade )
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Jozef Janič sa vráti z Afriky a prvé čo urobí je, že navštívi kamarátov v krčme. Tí, keď ho uvidia, hneď sa pýtajú ako bolo.
On na to: "Dobre a bol som aj na Safari."
Oni: "A zastrelil si niečo?"
On: "Hej, štyroch krokodílov, piatich nosorožcov a zo štyridsať plísnoucov."
Oni: "Plísnoucov, a to čo je za zviera?"
On: "No to je asi také veľké ako ja, také čierne a keď to beží do džungle tak to kričí 'Please no,please no'."
On na to: "Dobre a bol som aj na Safari."
Oni: "A zastrelil si niečo?"
On: "Hej, štyroch krokodílov, piatich nosorožcov a zo štyridsať plísnoucov."
Oni: "Plísnoucov, a to čo je za zviera?"
On: "No to je asi také veľké ako ja, také čierne a keď to beží do džungle tak to kričí 'Please no,please no'."
lava, prava, lava, prava ...
//iba ID, nie cely embed tag. Ved to mas napisane ako tooltip, ked sa nastavis mysou nad to tlacitko. faugusztin
Spoiler: ukázať
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
lamer.cz napísal:(a) Cus
(a) Hej dlouho jsem pochyboval o tom, jestli muj bratr neni dement
(a) A dneska sem zjistil ze je
(b) Co provedl???
(a) Proste vcera prisel dom k veceru, tak se ho ptam, kde byl, no a on ze v Kauflandu. A co tam? A on pry ze si sel koupit ty kondomy. Mu rikam, na co mu ve 12 letech budou. No ze k tomu a by nemel deti... sem se usmal a zeptal se ho jestli vi jak se pouzivaji a jestli ho uz nekdy pouzil. A on... cituji "No jasne ze jsem ho pouzil... zrovna pred chvili". Cumel jsem na neho jak debil a nenapadlo me nic jineho nes ze zeptat" A jak jako?"... a pak me dodelal... "co jak jako? Normalne... jsem ho snedl"... v tu chvili jsem lehnul... Ten dement ho fakt sezral!!!
Spoiler: ukázať
Windows náš, ktorý si v počítači,
nech sa posvätia okna Tvoje,
nech nepríde zrútenie Tvoje,
nech sa deje vôla Tvoja,
ako v 98-cke tak aj v XP-čku.
Aktualizáciu každodennú daj nám dnes
a odpusť nám našu partíciu Linuxu,
ako aj my odpúšťame poruchám v driveroch Tvojich
a neuveď nás do modrej obrazovky,
ale osloboď nás od konfliktov vo verziách DLL,
pretože Tvoja je RAM-ka,
Tvoj je pevný disk
a aj procesor na veky vekov.
nech sa posvätia okna Tvoje,
nech nepríde zrútenie Tvoje,
nech sa deje vôla Tvoja,
ako v 98-cke tak aj v XP-čku.
Aktualizáciu každodennú daj nám dnes
a odpusť nám našu partíciu Linuxu,
ako aj my odpúšťame poruchám v driveroch Tvojich
a neuveď nás do modrej obrazovky,
ale osloboď nás od konfliktov vo verziách DLL,
pretože Tvoja je RAM-ka,
Tvoj je pevný disk
a aj procesor na veky vekov.
konec
http://newmedia.funnyjunk.com/pictures/ ... 662096.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
<!-- edit pre Tomana: ty sa sem nasackujes raz za uhersky rok a ides mi upravovat prispevky? -->
http://newmedia.funnyjunk.com/pictures/ ... 662096.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
<!-- edit pre Tomana: ty sa sem nasackujes raz za uhersky rok a ides mi upravovat prispevky? -->
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
nVidia - GT3xx - Q4 2009, Direct3D 11, Cuda 3
špekulácie o GeForce GTX300? kdeže... Realita! prinášam exkluzívny preview GTX380
gpu-z kartu ešte úplne nerozpoznáva
ako prvý vám prinášam náhľad na mnou práve testovanú jednu kartu zo štyroch
výkon ohromný, spotreba sa vyčísliť nedá. crysis ide plynulo sem tam ale sekne...
no nieje chutná?
tento post brať s rezervou, treba aj troška zábavy
hm crux dík
gpu-z kartu ešte úplne nerozpoznáva
ako prvý vám prinášam náhľad na mnou práve testovanú jednu kartu zo štyroch
výkon ohromný, spotreba sa vyčísliť nedá. crysis ide plynulo sem tam ale sekne...
no nieje chutná?
tento post brať s rezervou, treba aj troška zábavy
hm crux dík
CPU: e8600 @ 6006MHZ(LN2) | MB: Asus P5E64 WS Evolution | RAM: 4x1GB DDR3 Kingston HyperX 2000MHz | VGA: GeForce GTX 280 | HDD: Barracuda 7200.10 250GB | PSU: Corsair TX750 | MYŠ: Razer Diamondback Red | Watercooling: Thermalright XWB-01 | Danger Den Maze4 GPU | Nexxxos III rev 2 + Black Ice GTX 120mm rad, všetko chladené magmami | Swiftech MCP355 + XSPC top/res | NTB: Toshiba A300
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz
ani mne a som na to hrdy a v tomto statuse aj zotrvam.... Ono totiz, dobry fotograf svoje fotky nemusi upravovat.....photoshop ti nejde, to je fakt
A este reklama aby ste pamatli, ze balicek kondomov je lacnejsie ako balik plienok.....
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77