Ak mas rad rychlost, ber 7kove loziska... prvych par dni to bude o hubu, ale zvyknes si (co ta nezabije, to ta posilni). psychicky sa priprav na cestne lysaje a nadavanie na kolieskokorculiarov, co sa nepozru za seba, nez vybocia z drahy.
Cim vacsie kolieska, tym vacsi polomer kruhu, na ktorom vies zatocit ... ale zase vacsi potencial na rychlost.
Dalsim velmi dolezitym faktorom je design, na ktory clovek da velmi-velmi-vela. Ked sa ti nebude lubit design, tak si korcule nekupis, ani keby jazdili same. Predsa len, ty to budes mat na nohach, nie my.
Ak by som si ja z toho mal vybrat, za predpokladu, ze som v zivote nestal na kolieskach, bral by som asi
RollerBlade Spark 6OB, a to z dovodu, ze sa mi lubi modra (a mam aj modre K2ky, abec5 loziska, a tiez maju cca 80ky koliecka, takze slusne na zaciatok).
Teraz by som asi bral
RollerBlade ASTRO 6.0 09, a to koli 90mm kolieskam v kombinacii so 7kovymi loziskami. Tam bez namahy das 25kmh, a vies to dlhodobo udrzat.
co sa tyka tvojej volby
RollerBlade Crossfire 4.0 : so zapinanim daneho typu nemam prakticke skusenosti. Nelubi sa mi a nemam naladu ho skusat. Som konzervativny magor. Radsej si sadnem, a pohram sa so snurkami (a medzicasom poobzeram slecny, ktore sa k tomu zohnu). U hentoho viazania si nevychutnas vyhlad na kopce, ktore su na horizonte.
SG7 loziska budu ficat slusne, a tie 84mm koliecka ... nuz ... rychlostny priemer ...
Pokial sa ti lubi farba a nebudes sa za to hanbit, tak ich ber.
PS: vsetky varianty co si ponukol su bez umelohmotnej listy, mas pochvalu
lava, prava, lava, prava ...