Samsung SyncMaster T220
Re: Samcesung SyncMaster T220
Ano, monitor je napojeny cez DVI. Vsetko vyzera byt v poriadku, no to nativne rozlisenie nie a nie nastavit, ci u cez nvidia control panel alebo normalne na ploche [pravy klik, prisposobenie atd]
Re: Samsung SyncMaster T220
pozeram po googli a vela ludi ma ten problem ako ty... ten driver na monitor najskor nefunguje korektne na 64-bitovom systeme. neviem ci to niekto vyriesil, treba hladat .
hm, môj brácho používa ten moňas na 64bit Viste a nemal nikdy problém, nVidia GTX280
.
Taktiež mám 64bit HP a všetko šlape v pohode, grafika je 4870.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
Fuuha, podla mna by to tiez malo fungovat aj na 64bitovom OS. Pozeral som aj na googli, no co som videl tak nikto tam nenapisal nejake riesenie. Nechcem ten monitor reklamovat, musi sa to spravit aj inak :/
monitor je OK, chyba je v OS, skús odinštalovať samsungácky driver (nech ho bere ako Generic Monitor)
.
Skusil som ich odinstalovat, no stale to nefunguje.
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
mam problem s tymto monitorom (no skor s jeho surodencom T220HD) vzdy ked vypnem monitor sa mi zmaze profil nastaveni a sam sa hodi do rezimu Dynamic contrast .... uz som z toho na nervy poradte pls
Vypne znamena co? Vypnes ho ty? zo zasuvky? standby? switchom? ako? na inom to tiez robi? je nastaveny na nativne rozlisenie? DVI ci D-SUB?
ale vidím to na RMA
(prosím odpovedz na všetky otázky)
ale vidím to na RMA
(prosím odpovedz na všetky otázky)
.
- Pixel
- Používateľ
Tu potvoru vypinam dialkovim , zo zastrcky sa mi ho nepodarilo vyhodit ani raz . Je pripojeny cez DVI rozlisenie je na nom nastavene 1680x1050 . Este jednu zaujimavu vec tento zazrak robi ked ho uz zapnem nastavim si contrast, brightness , sharpness po tristvrte hodine si nastavi zas sam ten deb*lny rezim Dynamic contrast .... ja si snim uz fkt neviem dat rady nedaju sa tie nastavenia dakym sposobom zresetovat alebo nahodit donho dako new firmware
hheej brzdi, vravíš že ho máš napojený cez DVI, tak ako môžeš nastaviť Sharpness?
.
- Pixel
- Používateľ
No mne to ide nastavit , presne cez takuto srandu to mam pripojene http://pix.crutchfield.com/kb/hd_connec ... nector.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a grafaren mam x1950xt je to riadna vykopavka ale klasicky VGA konektor uz nema...
- Pixel
- Používateľ
Origos ten co som dostal s monitorom . Inac ja nemam klasickeho samsunga T220 ale ten moj ma TV tuner T220 HD to preto mam asi insiu ponuku nastveni .