Nepoznám, treba otestovať, pošli mi od každého krabicu... blbosť, od každého dve Adresu na mňa snáď ešte máš, ak nie, napíš, pošlem ti ju.agrashi napísal:no hlasim sa po dlhsej dobe. prislo mi zopar tabakov.
Al Sultan : Citron a Visna. Bola jahodka, ale bohuzial BOLA
cena za kus 3.2 ecka
postovne 2 ecka ..takze klasika
Vodné fajky
Re: Vodné fajky
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
posli adresku, este dnes sa budem snazit to odoslat aby si to zajtra mal, takze 2x ciciktron a 2x visnicka for you , zusammen das macht 14.8 ojro . danke schoooon
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
mam taku otazku, mam VF Aladinku http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=226" onclick="window.open(this.href);return false; ale s 2 hadicami, chcem umyt tie hadice, mozem vodou alebo musim kompresorom?
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Krutibrko, natiahni vodu do ,,papule" a poriadne ju vtlač do hadice, ako keby si chce ťahať len fúkni, ja to tak čistím pravidelne nehám 20minút vykvaapkať a je to
P.S.: Ľudia 250g tabaky, alebo 500gramové, kde zoženiem , kde....prosím help meee, mňa už nebaví furt 50g balíčky to sú 2-3 dávky a je to preč.... , nemáte nejakého ,,dealera" osvedčeného za dobrú cenu? t.j menej ako 15´€ za 250 a menej ako 30´€ za pol kila....
P.S.: Ľudia 250g tabaky, alebo 500gramové, kde zoženiem , kde....prosím help meee, mňa už nebaví furt 50g balíčky to sú 2-3 dávky a je to preč.... , nemáte nejakého ,,dealera" osvedčeného za dobrú cenu? t.j menej ako 15´€ za 250 a menej ako 30´€ za pol kila....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- agrashi
- Používateľ
speezer povedz kolko balickov. ak by sa naslo viacej ludi na 250tky tak sa popytam na ich cenu. lebo 1 - 3 baliky sa neoplati kupovat pochopitelne. mne teraz dosli tie dva ale to bolo omylom a boli po 13 eur /jeden este mam, dnes ale asi pojde prec, ked nie dam vediet,je to jahoda Al Sultan/
No sak co bude s tou objednavkou z daleka? Keby si bral z nejakeho seriozneho shopu, tak stale mam zaujem zobrat par velkych pixli Rommanuagrashi napísal:speezer povedz kolko balickov. ak by sa naslo viacej ludi na 250tky tak sa popytam na ich cenu. lebo 1 - 3 baliky sa neoplati kupovat pochopitelne. mne teraz dosli tie dva ale to bolo omylom a boli po 13 eur /jeden este mam, dnes ale asi pojde prec, ked nie dam vediet,je to jahoda Al Sultan/
sorry za diakritiku, mam v praci sprosty komp...
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Tak keď dojde výplata tak 2-3 balíky by so určite bral, spolu s kamarátom/mi, možno aj viac, ak by sa niekto našiel a aká príchuť by bola....
Takže ako by to mohlo vyzerať.
Minimálna objednávka?
Cena jedného?
Čas? Mne by to vyhovovalo zatial po 11. dni v mesiaci, ale meníme zamestnávateľa tak sa zrejme zmení čas výplat, neviem presne určiť...
Chute?
Takže ako by to mohlo vyzerať.
Minimálna objednávka?
Cena jedného?
Čas? Mne by to vyhovovalo zatial po 11. dni v mesiaci, ale meníme zamestnávateľa tak sa zrejme zmení čas výplat, neviem presne určiť...
Chute?
- agrashi
- Používateľ
aku objednavku mas na mysli? asi nerozumiem...jaffar napísal:No sak co bude s tou objednavkou z daleka? Keby si bral z nejakeho seriozneho shopu, tak stale mam zaujem zobrat par velkych pixli Rommanu
sorry za diakritiku, mam v praci sprosty komp...
sam vies ze Romman je amerika. a to ja mozem vies co pri takom postovnom + vacsia colna kontrola /uz teraz ich nemam rad / takze blizky vychod mi vyhovuje, kedze /pre teba asi bohuzial/ aj oni su seriozni obchodnici a vsetko plnia presne podla dohody akurvat teraz sa sekli s tou jahodou inac nic.
Speezeer -
250g balenia Al Sultan : hrozno,jahoda,ruza,dvojite jablko, visna
El nakhla 250g - visna,jahoda,Earl Gray,Cinnamon, Margarita,Cola,mandarinka
Al -Waha 250g - kokos,cola,mixovane ovocie,gum,melon,broskyna,hrozno,pomaranc,marhula,bounty,pomaranc krem,pina colada,guava, kiwi,california dream, ananas,sultani mix, noamani mix, watermelon, malina,cucoriedka
Al-Fakher 250g - Visna, hrozno,jahoda,dvojite jablko,melon, cola, mata, mix /asi ovocny/,marhula,kokos, ananas,banan, licorice,med,citron,kapucino, pomaranc
vsetky maju rovnaku cenu okrem Al -Fakher ktory vychadza o 50% drahsie bohuzial. presnu cenu pre mna s postovnym /resp. pre vas/ neviem, vyzistim.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
No tak dojdu peniaze, aj niečo našporím a bude objednávka minimálne za 40-50 euro...to ti fakt môžem zaručiť...výber je popiči nové chute...určite budem brať ale termín ti nepoviem presný....
Ked sme sa volakedy bavili cez pmky, tak si spominal, ze by si vedel mozno aj Romman objednat, tak som stale cakal ci a keby tak sa pridam. Ale takto si to risknem na vlastne triko nechat dopravit, snad sa clo nejako vyriesiagrashi napísal:aku objednavku mas na mysli? asi nerozumiem...
sam vies ze Romman je amerika. a to ja mozem vies co pri takom postovnom + vacsia colna kontrola /uz teraz ich nemam rad / takze blizky vychod mi vyhovuje, kedze /pre teba asi bohuzial/ aj oni su seriozni obchodnici a vsetko plnia presne podla dohody akurvat teraz sa sekli s tou jahodou inac nic.
A inak stvrtkilaky kludne aj od arabasov, pokial maju rozumne ceny aj za Fakhera.. nechce sa mi ratat, kolko za stvrt kila? (btw je to dufam v plaste a nie krabicke...)
- Reinok
- Sponzor fóra silver
jaffar, očuj keď budem objednávať nepridal by si sa aby sme sa nazbierali viacerí na objednávku? nechcem mať z toho žiadny profiť ani nič podobné...len agrashi písal že 1-3 sa neoplatí (viem, logicky) preto hľadám niekoho aby agrashi spravil väčšiu objednávku...
agrashi ty to vieš po objednaní a príchode k tebe domov to poslať viacerím? že by sme si objednali 5tabakov ešte s niekým tu z fóra a poslal by si to samostatne, nemýlim sa?
na dobierku ako klasicky...poštu neviem aká bude veliká, by som aj zacvakal...keď už ťa otravujem s tými väčšími baleniami...
agrashi ty to vieš po objednaní a príchode k tebe domov to poslať viacerím? že by sme si objednali 5tabakov ešte s niekým tu z fóra a poslal by si to samostatne, nemýlim sa?
na dobierku ako klasicky...poštu neviem aká bude veliká, by som aj zacvakal...keď už ťa otravujem s tými väčšími baleniami...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No mozno by som sa k vam pridal....
- agrashi
- Používateľ
z tych spominanych jedine Al Waha je balena v kelimkoch. ostatne v sackoch a tie v krabiciach klasickych.
a jasne ze kazdemu zvlast poslem. ale ide mi o to ze cim viacej od ich objednam tak tym mi daju lepsiu cenu. tym padom aj vy budete mat lepsiu cenu chapeme sa...
a postovne je v pohode... pozri si na stranke posty kolko to sotji.. nad 500g uz to bude 2.5 eura a ked zoberes okolo kila tak dajme tomu ze 3 eura bude postovne to sa doriesi. ja na postovnom nezarabam
a jasne ze kazdemu zvlast poslem. ale ide mi o to ze cim viacej od ich objednam tak tym mi daju lepsiu cenu. tym padom aj vy budete mat lepsiu cenu chapeme sa...
a postovne je v pohode... pozri si na stranke posty kolko to sotji.. nad 500g uz to bude 2.5 eura a ked zoberes okolo kila tak dajme tomu ze 3 eura bude postovne to sa doriesi. ja na postovnom nezarabam
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Takze novinka, podarilo sa nam rozbit fungel novy kotol,..... -.-
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Ou no necel by som....ozaj ľudia nechcete niekto kúpiť fajku z ebayu homemade....za 10€klasika vysoká ale proste humus z toho fajčiť prasknutá fľaša ale dá sa fajčiť...