RMA A-Data Vitesta Extreme?
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: RMA A-Data Vitesta Extreme?
V akom shope si ich vlastne kupoval?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
v ITSK HS v Nitre, akurat som ich tam v piatok bol zaniest, zobrali ich v pohode na reklamacku (do Agemu) a sam preberajuci predavac mi povedal, ze mal tento isty problem pri tychto RAMkach a ze bol donuteny ich predat pod rukou, takze uvidime ako to dopadne (za 28 dni budem vediet, mozno skor)
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
takze akurat mi volali, ze RMA sa zamieta (poslali to do Agemu, skadial ich maju, takze sa ani moc necudujem) a ja mam doma par ramiek, ktore mi neberie ani HTPC do Dualu a druhe PC pada kvoli nim... takze sa ich skusim zbavit este v robote do nejakeho PC, ak to nevide, tak ich predam v bazari
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
je to tak .. nekompatibilita ram s doskou, pokiaľ ram sú samé o sebe v poriadku, nie je na RMA
- icefire
- Pokročilý používateľ
ano dakujem som rad, ze ste sa vyjadrili zmysluplne
len dufam, ze to nejaky BIOS v buducnosti vyriesi, nakolko uz raz mi takyto problem v minulosti eliminoval
len dufam, ze to nejaky BIOS v buducnosti vyriesi, nakolko uz raz mi takyto problem v minulosti eliminoval
- icefire
- Pokročilý používateľ
takze update situacie:
ramky som sa snazil predat, par dni predtym presli v pohode memtestom a po pridani inzeratu som ich pre istotu prebehol este raz a co nevidim - hned v prvych par sekundach kopec errorov
tak sup cely PC do auta a isiel som ich znova RMA do obchodu, kde som ich kupil. Tam ich otestovali v mojom PC (chyby), v ich PC (chyby). Tak nakoniec poslali ramky k dodavatelovi a cakam na nove.
Myslim, ze i ked predtym presli memtestom, ta chyba tam urcite bola, len teraz manifestovala do vacsieho formatu, ze ho uz konecne zachytil aj memtest, konecne teda viem, co robilo chybu
ramky som sa snazil predat, par dni predtym presli v pohode memtestom a po pridani inzeratu som ich pre istotu prebehol este raz a co nevidim - hned v prvych par sekundach kopec errorov
tak sup cely PC do auta a isiel som ich znova RMA do obchodu, kde som ich kupil. Tam ich otestovali v mojom PC (chyby), v ich PC (chyby). Tak nakoniec poslali ramky k dodavatelovi a cakam na nove.
Myslim, ze i ked predtym presli memtestom, ta chyba tam urcite bola, len teraz manifestovala do vacsieho formatu, ze ho uz konecne zachytil aj memtest, konecne teda viem, co robilo chybu