ahojte
sestre som dnes nahodil na book W7 RC1 a nemôže sa za ten svet prihlásiť na FB
zadala asi 5x správne heslo, stále že pass incorrect, tak sme asi 3x resetli heslo, zadal som nové no furt to isté, neberie ani to staré ani to nové heslo...už ma to
nemôžem tam ano nájsť kontakt na podporu aby som im pisol mail...netušíte niekto nejaké riešenie?
FACEBOOK problém s prihlásením
FACEBOOK problém s prihlásením
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Re: FACEBOOK problém s prihlásením
iny prehliadac?
inak FB by som blokol v hosts ale to by bolo zase na inu debatu...
inak FB by som blokol v hosts ale to by bolo zase na inu debatu...
áno potom začal aj mne na mojom pc blbnúť net, nešlo mi prihlásiť na žiadny mail....
už som skenoval že čo za rootkit sa mi dostal do pc, nadával som jak bomba a zrazu mi ťuklo že doobeda som nastavil v routri filtrovanie cookies:D
a kuknem a to znamená že blokuješ všetky cookies:D
tak som happy ako blcha a už všetko ide
už som skenoval že čo za rootkit sa mi dostal do pc, nadával som jak bomba a zrazu mi ťuklo že doobeda som nastavil v routri filtrovanie cookies:D
a kuknem a to znamená že blokuješ všetky cookies:D
tak som happy ako blcha a už všetko ide
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
jak som pocul aj ti este ide
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
tak jebeardie napísal:inak FB by som blokol v hosts ale to by bolo zase na inu debatu...
.
Tak debatuj, totižto zaujíma ma prečo by si to blokol.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak toto zaujima aj mna. FB nie je ako POKEC. Pridas si len toho, koho chces. Dobre sa tam daju organizovat veci, ulahcuje to vela.... Ak nieco potrebujem napr ohladom skoly, vzdy najdem niekoho na FB co mi poradi a nemusim nikomu vyvolavat. Ludia sa viac zblizuju s ostatnymi a zlepsuje to dokonca aj kolektiv v triede. Preco kazdy zaryto by zakazal kazdy chat? FB nie je v style pokecu, ze poriadne ani nemas sajnu s kym kecas a je tam vela uchylov. Sam neuznavam nejako chat, ale FB je proste ine....
Nj, však práve. Na Facebooku som registrovaný a je to niečo ako jedna veľká partia kde sa zhováraš len s ľuďmi ktorým si to povolil. Mne to príde lepšie ako pokec, ale určite tam netrávim hodiny.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
pocul si uz o realnom zivote?Ludia sa viac zblizuju s ostatnymi