Porovnavanie obchodov
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Porovnavanie obchodov
Blizi sa koniec skolskeho roka a tym aj zaverecne projekty. Dostal som za ulohu porovnat aspon 3 obchody a porovnat nejake zlavy, akcie atd.... Zeleninu a pod radsej porovnavat nebudem, to necham na tetu Margit. Preto by som chcel od vas radu, ktore shopy by ste radili. Chcem, aby bol jeden z PP ( navrhujem Sisoft ) , potom nejaky z uzemia SR ( neviem sa rozhodnut medzi TichePC a Xcomputers ) a dalej rozmyslam o Pixmanii. Budem porovnavat nejaky tovar, tu je dalsia prosba nav as, aku vec by ste mi poradili aby som porovnaval? Rozmyslal som celkovu PC zostavu, alebo radsej nejaky book / iba nejaky komponent? Budem vraviet vyhody a nevyhody obchodov.
PS: Ospravedlnujem sa, ak je to nevhodna tema, ale chcel som vediet nazor ludi z PC.sk ....
Dik Brko....
PS: Ospravedlnujem sa, ak je to nevhodna tema, ale chcel som vediet nazor ludi z PC.sk ....
Dik Brko....
Re: Porovnavanie obchodov
mas pisat o vyhodach a nevyhodach obchodov, tak preco ides porovnavat nejaky konkretny produkt? Nemalo by to byt skor o poskytovanych sluzbach a pod?
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No asi som to zle uviedol. Mam porovnavat hlavne zlavy, ale ukecal som to na sluzby , zlavy atd atd.... Proste zeporovnam 3 shopy a uvediem klady + zapory. Ale chcem uviest tie klady + zapory pri produkte nejakom....
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Take nieco ako MaxMan-ov prehlad cien? Take podrobne zase az nie.
Ja by som dal zostavu, pretoze klady a zapory pri produkte - tych produktov je nespocetne vela, ale je mozne vybrat jeden, bude to jednoduchsie porovnat, ale zase zo zostavy sa clovek viac dozvie.
Potom sluzby obchodu (reklamacia atd.), poradenstvo, zlavy, ceny, dostupnost, ochota atd.
Ja by som dal zostavu, pretoze klady a zapory pri produkte - tych produktov je nespocetne vela, ale je mozne vybrat jeden, bude to jednoduchsie porovnat, ale zase zo zostavy sa clovek viac dozvie.
Potom sluzby obchodu (reklamacia atd.), poradenstvo, zlavy, ceny, dostupnost, ochota atd.
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Treba brat aj ohlad na to, ze ma budu hodnotit spoluziaci, ludia, co nemaju ani sajnu o IT ( sice ani ja ) . Bol som uz na to aj upozorneny... Preto neviem prave ci bude PC zostava vhodna.... Skor ked tak notebook.....
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Aha tak v tom pripade fakt asi NB alebo nejaky vseobecne znamy komponent.Krutibrko napísal:Treba brat aj ohlad na to, ze ma budu hodnotit spoluziaci, ludia, co nemaju ani sajnu o IT ( sice ani ja ) . Bol som uz na to aj upozorneny... Preto neviem prave ci bude PC zostava vhodna.... Skor ked tak notebook.....
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Vyberiem nejaky book dobry, najskor odovodnim preco som ho vybral a potom zacnem porovnavat... Uz treba len tie obchody vybrat... PLs poradte nejake....
Nechcel by si to ponat sposobom, ze porovnas celkovo postup obchodu v 3 obchdoch? Teda, ze akoze kupuujes ten isty pc v 3 roznych obchdoch a porovnas za prve ceny, potom pristup ku zakaznikovi, problemy, ktore sa vyskytli, dodanie tovaru, dodatocne sluzby(servis, ...) - to by mohla byt pekna pracicka, aj ked by si si musel trocha vymyslat(ale ved na to ti nikto nepride, ze si naozaj nekupoval ten isty pc v 3 obchodoch, no nie?)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
NO uvidim Napad je to pekny, len neviem presny cas ako dlho to mozem prednasat..... Hlavne treba mi navrhnut tie 3 obchody
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Ja by som sa sustredil na porovnanie
1. Klasicky kamenny obchod (napriklad NAY)
2. Zabehnuty standardny NET obchod
3. Extremne lacny, podozrivy NET obchod kde maju ludia zle skusenosti.
A sustredil by som sa na porovnanie cien, moznosti reklamacie a co to stoji ked to das na reklamaciu postou, skutocne ceny (aj s postovnym), ochota predavacov a podobne. Historky o dobrych aj zlych skusenostiach podla mna najdes aj tu alebo inde na webe.
1. Klasicky kamenny obchod (napriklad NAY)
2. Zabehnuty standardny NET obchod
3. Extremne lacny, podozrivy NET obchod kde maju ludia zle skusenosti.
A sustredil by som sa na porovnanie cien, moznosti reklamacie a co to stoji ked to das na reklamaciu postou, skutocne ceny (aj s postovnym), ochota predavacov a podobne. Historky o dobrych aj zlych skusenostiach podla mna najdes aj tu alebo inde na webe.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Panasonic Dakujem, spravim to asi takto