Ked uz fotime co varime Pred ~troma rokmi, som pisaval recepty talianskej kuchyne. Varenie samozrejme na urovni nadseneho amatera, no technicky-popisne-navodovo o stupienok vyssie nez zvycajne recepty na slovenskom nete, kde si píšuci myslia ze staci jedina fotografia, supis ingrediencii a tri vety s postupom a navod je na svete.
Tak, zakladne recepty talianskej kuchyne s navodovou fotodokumentaciou: http://www.taliancina.sk/nucleus3.24/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto ma nejaky podobne spisany recept, a zaujem ho zverejnit, sem s nim + rad mu ho zverejnim aj na taliancina.sk Rozdiel oproti zverejneniu tu vo fore je ten, ze tam clanky komentuju najma zeny
GURMÁNSKY klub Pretaktovanie.sk
Re: GURMÁNSKY klub Pretaktovanie.sk
to vyzerá naozaj deliciousRP napísal:Tak, zakladne recepty talianskej kuchyne s navodovou fotodokumentaciou: http://www.taliancina.sk/nucleus3.24/" onclick="window.open(this.href);return false;
s pozdravom, crux.
Re: GURMÁNSKY klub Pretaktovanie.sk
Pali, ty si genius
Ja si tu akurat na intraku pripravujem rybu - trocha soli, korenia, voda, olej.... a za 4-5 minut je vecera
Ja si tu akurat na intraku pripravujem rybu - trocha soli, korenia, voda, olej.... a za 4-5 minut je vecera
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Re: GURMÁNSKY klub Pretaktovanie.sk
ludia a co vravite na sparglu?
otec s tym prisiel tento vikend, ale nejak ma to neoslovilo...
otec s tym prisiel tento vikend, ale nejak ma to neoslovilo...
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
Re: GURMÁNSKY klub Pretaktovanie.sk
Mne chuti Zapekana na rozne sposoby je fajn, aj vyprazane sunkovo syrove sparglove rolkytusom napísal:ludia a co vravite na sparglu?
Re: GURMÁNSKY klub Pretaktovanie.sk
mňa veľmi neoslovila.... ale zato som v poslednom čase nejako prišiel na chuť špenátu! Tu jazvu ktorú na mojom žalúdku zanechala "špenátová polievka" z Materskej škôlky, zahojili Zapekané palacinky so špenátom a syrom v jedálenskom vozni. Nie je to až také katastrofálne ako som si 16 rokov myslel....ludia a co vravite na sparglu?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Re: GURMÁNSKY klub Pretaktovanie.sk
A skus original z ktoreho su tieto palacinky "jedalensky" odvodene - teda skus v nejakej talianskej restauracii Cannelloni s ricottou a spenatom - http://www.taliancina.sk/nucleus3.24/index.php?itemid=2" onclick="window.open(this.href);return false;materik napísal:... ale zato som v poslednom čase nejako prišiel na chuť špenátu! Tu jazvu ktorú na mojom žalúdku zanechala "špenátová polievka" z Materskej škôlky, zahojili Zapekané palacinky so špenátom a syrom v jedálenskom vozni. Nie je to až také katastrofálne ako som si 16 rokov myslel....