Politicka debata
Re: Politicka debata
Oni mali dá sa povedat doteraz len taku internetovu propagandu. Mnoho ludi o nich ani nevedelo, aj z mojej rodiny zopar ludi sa pre nich rozhodlo az na poslednu chvilu. Kebyze im nepoviem o tej strane tak ani nevedia. Takze ak pred volbami spravia pekny marketing tak by to mohli daleko dotiahnut.
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Tam nam zavial cerstny vzduch do plachiet....
Na Slovensku vzniká Pirátska strana, ktorá chce hovoriť o téme autorských práv a súkromia na webe.
Podľa informácií uverejnených na profile strany na sociálnej sieti Facebook chcú zakladatelia v piatok spustiť webovú stránku piratskastrana.sk. V súčasnosti je na nej už pripravený publikačný systém.
"S podporu Švédskej PIRATPARTIET vzniká Pirátska Strana aj na Slovensku, budeme radi, ak sa pridáte," napísali organizátori vo svojom prvom príspevku. Stránka na Facebooku má zatiaľ 250 fanúšikov.
"Čoskoro spúšťame petíciu, kde je potrebné vyzbierať 10 000 podpisov potrebných na založenie strany," píše sa vo webovom profile.
Zdroj: www.sme.sk
T.
Na Slovensku vzniká Pirátska strana, ktorá chce hovoriť o téme autorských práv a súkromia na webe.
Podľa informácií uverejnených na profile strany na sociálnej sieti Facebook chcú zakladatelia v piatok spustiť webovú stránku piratskastrana.sk. V súčasnosti je na nej už pripravený publikačný systém.
"S podporu Švédskej PIRATPARTIET vzniká Pirátska Strana aj na Slovensku, budeme radi, ak sa pridáte," napísali organizátori vo svojom prvom príspevku. Stránka na Facebooku má zatiaľ 250 fanúšikov.
"Čoskoro spúšťame petíciu, kde je potrebné vyzbierať 10 000 podpisov potrebných na založenie strany," píše sa vo webovom profile.
Zdroj: www.sme.sk
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
No neviem, pripada mi to akokeby si zopar ludi povedalo "waw, piratska strana sa dostala do EP, pome skusit to iste aj u nas". Jedine v co dufam, ze tam budu aj nejaki kompetentni ludia co sa vyznaju v politike a vo veciach s tym spolocnych. Inak to bude len fraska.
Veru, ak budú mať ako-tak normálny program, zanikne OKS a SaS a nevznikne niečo miesto nich, tak majú asi tak 5% šancu, že im obetujem hlas
- Toman
- VIP
- v Svecku dosiahli 7.1%
- ak by mi slubili teple miesto v parlamente aj by som kandidoval...
- ved volby tu mame za 1a pol a cakaju nane 4 miliony nasranych volicou, Piratska strana moze bit prenich "truc podnik"
- ak by mi slubili teple miesto v parlamente aj by som kandidoval...
- ved volby tu mame za 1a pol a cakaju nane 4 miliony nasranych volicou, Piratska strana moze bit prenich "truc podnik"
trucpodnik imho plni uz SaS
- Toman
- VIP
- aj aj chcem bit "odbornik"
- ties chcem tediet v teple a popritom si uliat 2miliardy za emisie!!!,
- ak ma budete volit kazdemu potom kupim GTX295!!!!
T.
- ties chcem tediet v teple a popritom si uliat 2miliardy za emisie!!!,
- ak ma budete volit kazdemu potom kupim GTX295!!!!
T.
Aké dve miliardy? Kde dve miliardy? Daj dôkaz! ...nech ho môžem ignorovať.
Ekonomika ide ku dnu, Fico sa s revíziou rozpočtu neponáhľa
samozrejme dochodcovia dostanu na Vianoce obligatnych 33E aby najvyssieho opat volili, problem ale je, ze uz od septembra si budeme musiet poziciavat za tazke uroky, pretoze sa dochodky nemame, kedze statna kasa je plna maximalne tak pavucin
a samozrejme pochybujem, ze pride nejaka ina uprava ako znizenie odvodov, ktora by aspon docasne trochu pomohla a nemuseli by vyhadzovat ludi z uz teraz financne slaboohodnotenej prace
bravó Fico
a so 40% to ani nepohne
http://ekonomika.sme.sk/c/4892397/ekono ... nahla.html" onclick="window.open(this.href);return false;
takze navrh revizie sa posuva najskor na september, potom sa odlozi na oktober a to uz je konec roka a bola by skoda sa do niecoho pustatsmeti napísal:Slovenská ekonomika sa v tomto roku prepadne o 4,2 %. Vyplýva to z najnovšej prognózy Národnej banky Slovenska (NBS), ktorú dnes prezentoval jej guvernér Ivan Šramko.
Fico dnes po koaličnej rade uviedol, že úpravy tohtoročného rozpočtu budú predmetom koaličných rozhovorov počas leta, návrh úprav by sa mal predložiť v septembri.
Premiér zároveň podotkol, že tohtoročné úpravy rozpočtu v súvislosti s negatívnym dopadom hospodárskej krízy na príjmy štátu, povedú aj k navýšeniu deficitu. Akékoľvek zmeny sa však podľa neho v žiadnom prípade nedotknú sociálnych programov a nastavených sociálnych štandardov.
samozrejme dochodcovia dostanu na Vianoce obligatnych 33E aby najvyssieho opat volili, problem ale je, ze uz od septembra si budeme musiet poziciavat za tazke uroky, pretoze sa dochodky nemame, kedze statna kasa je plna maximalne tak pavucin
a samozrejme pochybujem, ze pride nejaka ina uprava ako znizenie odvodov, ktora by aspon docasne trochu pomohla a nemuseli by vyhadzovat ludi z uz teraz financne slaboohodnotenej prace
bravó Fico
a so 40% to ani nepohne
http://ekonomika.sme.sk/c/4892397/ekono ... nahla.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...a čo ty nevieš, že za všetko môže opozícia a novinári?!
( )
( )
Pre vsetkych co sa chcu nasrat este viac ako su tu mam jeden clanok: http://bloxxter.info/2009/06/06/proc-na ... ska-vojna/" onclick="window.open(this.href);return false;
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Čo si myslíte o výťaztve Harabína?
Mne je to jedno, ale ked som kukal teraz správy na markíza, tak keby som si mal vybrať ja medzi ním a tou ženskou, ktorá ani nevie poriadne rozpávať, tak by som zvolil Harabína. A ešte také jednoznačné hlasovanie: dostal 15 hlasov zo sedemnástich.
Mne je to jedno, ale ked som kukal teraz správy na markíza, tak keby som si mal vybrať ja medzi ním a tou ženskou, ktorá ani nevie poriadne rozpávať, tak by som zvolil Harabína. A ešte také jednoznačné hlasovanie: dostal 15 hlasov zo sedemnástich.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
nuz, ak len na zaklade toho hodnotis babiakovu
btw. hlasuje sa trosku inym stylom, ako si ty zrejme myslis...
celkovo vzate, bude to katastrofa
btw. hlasuje sa trosku inym stylom, ako si ty zrejme myslis...
celkovo vzate, bude to katastrofa
Nie len on, ale zrejme by tak reagovala väčšina obyvateľstva.sm_oOx^ napísal:nuz, ak len na zaklade toho hodnotis babiakovu
Imho, ak má byť človek čo preukázateľne klame a má styky s mafiou na takom poste, tak s Pánom Bohom...