ATI HD3600 Series a kompatibilita
- jojidlo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 25. Feb, 2008, 14:00
Re: ATI HD3600 Series a kompatibilita
No keby v tej cene bol este nenormalny LCD monitor a multifunkcne zariadenie, tak je to v pohode, ale inak....Znamy musi byt dobry chrapun
PC: MB: GIGABYTE M56S-S3 - nForce 560; CPU: AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4800+ Brisbane; VGA: SAPPHIRE HD 3650, 512MB DDR3; RAM: A-Data 4GB (Kit 2x2GB) Vitesta Extreme Edition DDR2 800+MHz (4-4-4-12); DVD±RW: Lite-On LH-20A1L SATA; CASE: KME MidiTower ATX CX-7862; PSU: P4-400W; HDD: Maxtor 160GB 8MB cache 7200rpm
NB: VBI Compal FL90v2
NB: VBI Compal FL90v2
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
už to neriešte chalani ..
semto, normálne reklamuj pc, však predávajúci by ti mal odovzdať zostavu hw/sw plne funkčnú, nie že ti bude hádzať BSOD pri každom štarte winu .. ovládače máš správne, problém bude teda niekde inde
OS si kúpil oem so zostavou ? máš ho aktualizovaný ?
semto, normálne reklamuj pc, však predávajúci by ti mal odovzdať zostavu hw/sw plne funkčnú, nie že ti bude hádzať BSOD pri každom štarte winu .. ovládače máš správne, problém bude teda niekde inde
PatrikL napísal: fakt nevýhodné, pekný blb je ten čo to poskladal
Nevadí, nejdem to riešiť, hry mi idú,comp zapínam o 1ej poobede a vypínam po polnoci o 3ej,na nočné stahovanie torrentov používam notebook čiže mi to je jedno.
- zachary
- Pokročilý používateľ
mňa by to teda štvalo že mi nová zostava vyhadzuje BSOD ..
jj to je ako keby si povedal ze ti nevadi ze auto ma prasknutu nadrz a benzin veselo odteka prec... hlavne ze ide.
zachary napísal:už to neriešte chalani ..
Ne Ne, OS tam hodil on,ale dal som mu moje XPčko a on to tam hodil,potom si myslel,že to bude s Winom,niekolkokrát som ho preinštaloval ale stále to isté,Vistu ani nespustilo,ani to nepomôže keď si dám SP3 na XP,proste nič.
- zachary
- Pokročilý používateľ
tak reklamuj, pokiaľ to robí na viacerých OS, bude tam možno hw chyba