sú ceny na ebay skutočne iba troška nižšie, ako na sr?
narážam na UK ebay a DE ebay...
k veci, v priebehu nasledujúceho týždňa kupujem slúchadlá beyerdynamic dt 770 pro, ktoré som rozoberal v nákupnej poradni, a chcel som ušetriť nejaké to éčko, tak som sa hrabal na ebay...no úspru som našiel 15€ ale bez shippingu..čiže nič moc...to som taký krepý alebo som naozaj taký krepý, že si neviem nájsť kvalitné ceny a aby to nebol oj€b?
vyzná sa tam niekto?
ceny na ebay
ceny na ebay
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Re: ceny na ebay
neviem ci poviem presne to co chces, ale moja skusenost na ebay je taka, ze ak chcem nieco kupit kde mi nezalezi na kvalite, tak cena z ciny vie byt az absurdne nizka. samozrejme len pri takych veciach kde kvalita nieje az taka podstatna aleb u nas sa to da kupit tiez, ale je to ta ista cina, len cena aj 5 az 10x vacsia. ak nieco kvalitnejsie, tak uz je situacia ina a lisi sa asi vec od veci. tiez som kupoval sluchadla AKG, tak som oproti CR (na SR som nevedel zohnat) bola cena asi o 30% nizsia. Dalej som kupoval zvukovku SB X-Fi XtremeGamer Fatality a cena vysla takmer o polovicu menej. vsetko fachci dokonale, tak nemyslim ze by to bola nejaka extremne vydarena kopia. no ale chcel som nejake reproduktory, popripade nejake originalne diely na auto, tak to az tak dobre nevychadzalo. Ja ale vacsinou kupujem "Buy it now".
co obcas ale badam, tak je rozdiel v cene, asi len kurzom, ze ten isty predajca ma inu cenu na .co.uk ako na .com. tak neviem... takze bud dufat ze sa nieco objavi za dobru cenu, alebo je to jednoducho vec co lacnejsie velmi nezozenies, alebo sa cenovy rozdiel neoplati koli macke vo vreci alebo zaruke...
co obcas ale badam, tak je rozdiel v cene, asi len kurzom, ze ten isty predajca ma inu cenu na .co.uk ako na .com. tak neviem... takze bud dufat ze sa nieco objavi za dobru cenu, alebo je to jednoducho vec co lacnejsie velmi nezozenies, alebo sa cenovy rozdiel neoplati koli macke vo vreci alebo zaruke...
Spoiler: ukázať