Odmietnutie dobierky

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Re: Odmietnutie dobierky

Príspevok od používateľa Toman »

s pixmaniou mam dobre skusensti, ale musis platit kartou!!! - tvar realni pride za 4-5 dni, ak platis prevodom tak si prirataj aj 5-10 dni - tolko im trva indentifika platby v banke..... + moze sa stat ze tovat sa za tych 10 dni vypreda... a ties zacala letna sezova a polovicka zamestnancou vo frasncusku ma prazdniny alebo dakde strajkuju....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
5o
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa 5o »

isto na zelezniciach budu strajkovat :) asi skusim tu pextru. som zvedavy aj na tychto ci mi odpisu na zrusenie objednavky
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Keby sa niekto cudoval o akej pextre hovori, tak som 5o poslal linku na stranku, odkial znamy objednaval baterku do videokamery :
http://www.pextra.sk/?p=p_8&sName=Kodak" onclick="window.open(this.href);return false;

Lepsie ako drotom do oka :).
5o
Používateľ
Používateľ

len tak OT... a bol znamy spokojny?
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Pouziva ich odkedy ich kupil, to je uz cca rok.
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Toman napísal:Gabo:
- nemozem celkom suhlasit
- ak obchodnik uvadza ze tovar ma skladom a dorucenie je DVA-TRI dni a tovar nedorazil ani za TRI tyzdne je neseriozny ON, a navise klamal ze tovat sa uz davno poslal....
- porusil jedno zo zakladnich bodou kupnej zmluvy - dobu dodania
- od takychto neserioznich prekupnikou tovaru by sa mal trch VYCISTIT = je to krute ale inak ako tym ze zakaznici zasielky s trojtyzdnovym meskanim nebudu preberat sa to dosiahnut neda.

T. :-)
- To ma nezaujíma resp. ak kupuješ auto a povedia ti, že termín resp. príde ja neviem budúci týždeň a príde o dva tak tiež to len tak zrušíš? :D nepreberieš ho ? asi ťažko...
- všetko záleží od Podmienok ak ich nemý vypísané jeho problém, ide tu o TO, že aj zákazníci sú prasce - nepreberú a ani sa neunúvajú - proste sú prasce aj zákazníci, ale aj niektorí predajci. Poďme ale k tým podmienkam, ak má napísane, že tovar skladový nie je riešený Online cez Online sklad tak sa kľudne môže stať, že nakúpiš a medzitým pred tebou niekto nakúpil skôr a admin nestihne ručne zmeniť stav...tu sa jedná potom o to, že to majú mať v podmienkach napísane, a majú informovať, druhá vec je, že mail poslať mohli a neprišiel (predajca) stáva sa to aj mne ako na páse keď si experti dajú POST, POKEC a iné super mailové adresy. Stava sa to aj Agemu, že zákazník objednáva a svieti skladom a naraz po obj. nie je (napísať sa ani neunúvajú)..nie že by som tam nakupoval...
- to či to dodal, alebo nedodal (predajca) nezbavuje zákazníka nutnosti ODSTUPIT od kupnej zmluvy a záv. objednávky to by si mal Toman vedieť .. proste si na trhu s orieškami a makom alebo čo kde handluješ bez papiera? Asi ťažko. Alebo ak si myslíš opak, že nemusí tak si sa práve zaradil medzi neserióznych zákazníkov :)...realita.
- ide tu jednoducho o základné pravidlo: neinformuje, nedodal, nedviha telefón, nereaguje na 2. poslané maily tak ODSTUPIM od zmluvy pošlem mail a zasielku nepreberiem. Taký predajca by naozaj na trhu nemal čo robiť, druhá vec je, že zákazník by nemal to len tak ponechať a v rámci podmienok proste to odstúpenie poslať.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

hmm, ano, to mas pravdu, odstupenie treba poslat, nech je v tom poriadok.

T. :-)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
5o
Používateľ
Používateľ

ok Gabo, ja som poslal odstupenie (robim predajcu (predavac sem tam i servis) IT tak viem aky su zakaznici, su logicky zaostaly niektory). a minuly tyzden v pondelok sa mi vyjadrili ze to poslu v ten den. objednaval som to 1.6. a na stranke maju ze po potvrdeni objednavky je dodacia lehota 2-4dni. tu objednavku mi potvrdilo hned v ten den (automatka). po 4 dnoch som napisal mail ci je nejaky problem s mojou objednavkou. odpisali mi 8.6. ze nabijacka nebola skladom (ospravedlnili sa) a ze mi to poslu dnes. a ubehlo 9 dni a nic.este som im pisal vcera pred 12 a neodpisali. mail mam na gmail-y cize s tym ja problem nevidim.
GABO
Administrátor
Administrátor

Ono o nič iné nejde fakt iba o tu korektnosť z oboch strán :). On to už poslal, mail má uložený a môže to teraz kľudne neprebrať. Ak by aj predajca volal a dožadoval sa nech sa páči tu mám mail, poslal som - mesiac ste sa neozvali :).

Mne hlavne robí nervy to, že sú zákazníci ktorí proste neprevezmú a keď zavolám tak sa ešte cica smeje do telefónu, že to asi jej priateľ a pod. Mňa to potom stoji čo sa týka UPS dvojnásobok (platím cestu tam a spät) teda som prerobil a ešte mi to ostalo ak ide naozaj o špecialitu vysieť na sklade. Ono toto sa dá riešiť potom tým, že si ho vedieš ako dlžníka a môžeš s tým aj na súd, ono sa to potom naťahuje dlžoba narastá a raz to príde..:)
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
GABO
Administrátor
Administrátor

5o napísal:ok Gabo, ja som poslal odstupenie (robim predajcu (predavac sem tam i servis) IT tak viem aky su zakaznici, su logicky zaostaly niektory). a minuly tyzden v pondelok sa mi vyjadrili ze to poslu v ten den. objednaval som to 1.6. a na stranke maju ze po potvrdeni objednavky je dodacia lehota 2-4dni. tu objednavku mi potvrdilo hned v ten den (automatka). po 4 dnoch som napisal mail ci je nejaky problem s mojou objednavkou. odpisali mi 8.6. ze nabijacka nebola skladom (ospravedlnili sa) a ze mi to poslu dnes. a ubehlo 9 dni a nic.este som im pisal vcera pred 12 a neodpisali. mail mam na gmail-y cize s tym ja problem nevidim.
Potom OK :) ak si poslal potom je to korektné. Ja občas tiež slúbim, ale nemôžem dodržať lebo prepravka mi zmešká aj na 4 dni + 2dni víkendové do toho a už je z toho týždeň. Ale ľudí informujem. Gmail je inak tiež dobrý (nemám na to slov) kopec mailov odo mňa ide ľudom čo si ho nevedia nastaviť priamo do spamu :)....takže si popozeraj aj spam či tie odpovede od nich nemáš tam.
5o
Používateľ
Používateľ

cize ta dlzoba mne narastat teraz nebude? troska si ma vylakal co sa tyka tochto. pretoze oni ako predajca z ich strany neni lojalnost voci zakaznikovi a informovat ho o jeho objednavke, u mna taketo nieco riesim hned, odpisujem maily popripade aj telefonujem ak je nejaky problem co sa tyka dodania a tak, veru nemam spam ziadny od nich
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Nie, to GABO pisal o pripade, ked bol pokus o dorucenie tovaru.
5o
Používateľ
Používateľ

A este ak by som pozrel kedy bol podany balik na poste, a nebolo by tam toho 8.6. ako tvrdili ze mi to v ten den poslu (bol by tam datum 11.6. alebo 15.6.) je to dovod tiez na neprevzatie tovaru?

Návrat na "Debata o všetkom"