Umění programovat (Donald E. Knuth)
Umění programovat (Donald E. Knuth)
Dobry deň, chcem sa opítať čí niekto čítal knihu Umění programovat (Donald E. Knuth) alebo o nej počul daku kritiku. Pretože ju mám doma a neviem čí sa mi do nej oplatí pustiť. dakujem
Naposledy upravil/-a johnw v Po 25. Máj, 2009, 11:41, upravené celkom 1 krát.
Re: Umění programovat (Donald E. Knuth)
preco davas 3x tu temu? nestaci len raz? a nauc sa gramatiku
NO neviem neviem preco 3x, urcite to nebolo naschval.
a tak vies nieco o tej knihe?
a tak vies nieco o tej knihe?
Art of Computer programming je vynikajuca kniha. Ale pozor bude to toeria a nie prax, kedze Knuth je velky Computer science teoretik. Inak nepises ktory zvazok mas, kedze ta kniha ich ma niekolko. Pise sa v nich o zakladnych algoritmickych problemoch a ich efektivnom (optimalnom) rieseni.
NO ja mam 1. diel cize Zaklady algoritmov, takze vravis ze sa mi to zide, kedze chcem byt programator, hm?
Neviem co si predstavuje pod pojmom programator, ale ak ta zaujima preco algoritmy funguju a ake su ich zlozitosti tak potom sa zide taka kniha.
tu knihu sa neoplati citat iba rychlokvasenych programatorom. vsetci ostatni by to mali veselo luskat, ale vyzaduje dost vela znalosti teoretickych... idealna kniha pre kazdeho absolventa prirodnych vied, matfyzov, alebo fi mu . ti to pochopia dost svizne lebo maju veeelmi vela teorie ale neprogramuju...ostatni to budu chapat trosku tazsie
Povedal by som ze pre zaciatocnika nevhodne.... ked chytis nejaku programovaciu zrucnost, potom si to precitaj. Ta kniha ta nenauci programovat, ta kniha ta nauci programovat efektivnejsie...
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
amen bradrnManJofo napísal:Povedal by som ze pre zaciatocnika nevhodne.... ked chytis nejaku programovaciu zrucnost, potom si to precitaj. Ta kniha ta nenauci programovat, ta kniha ta nauci programovat efektivnejsie...
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.