Formula 1 všetko sem
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: F1 anketa
A co ? Ked nie su sponzori, tak znizime rozpocet. Ale nie stylom - sice vam sponzori daju 200 milionov, ale my vam nepovolime minut viac ako 50 milionov. A zaroven hnusni prevadzkovatelia trati, platte viac nech ma FIA a CVC vacsi prijem, pricom samozrejme teamom budu platit menej.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jo šetriť v F1frcko73 napísal:ja sledujem F1 pravidelne uz 11 rokov,ale to co chcu teraz spravit,to nema obdobu.Mysli stropy atd......ak to Mosly mysli vazne,tak potom F1 straca punc F1....koniec komentara.........
kríza je síce kríza ale už ked teraz pozerám F1 pripadám si ako pri F3
hlavne že za za futbalistu neni dať problém 100000000E
a F1 bez Ferrari/McLarenu atd je ako LM bez Barcelony alebo MU
a pokiaľ niekto má prachy tak je to len jeho +
inak ked vyhrávalo Ferrari hned menili pravidlá, teraz Brawn môže???
Spoiler: ukázať
Podla mna vtedy vyhraval Schumi,a nie Ferrari,preto sa menily pravidla ostosest,po odchode Schumiho si predali/ukradli udajne kadejake plany/testy/vykresy/prepocty atd. pravdaze pre McL,a odvtedy si robia co chcu v celej F1!!!dexter napísal:inak ked vyhrávalo Ferrari hned menili pravidlá, teraz Brawn môže???
PE ES KO: Vecne vypadavyjuci dnes na tribune RedBull-Vettel vs. Webber,po nich Rubinho Tomu sa hovori CIRKUS s velkym C
RB byvale GREEN Jaguar-e
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
-
- Moderátor
No uz tu mame aj parodiu na aktualnu situaciu ohladne FIA & FOTA
2fagi:je to fest sranda,ale Ja osobne uznavam jedneho jedineho cloveka vo svete F1 Schumi
Ako vozidlo mozes dat hocikomu,ale tak odvazne a precizne soferovat nevie ani jeden pilot ! ! !
Ked ukazuju z cocpitu,tak je to hrozne ako podaktory zatrasu volantom v zakrutach,aj po vyjazde z nich,a to este nepisem o 100%nom vyuziti vozovky,ani to nedokazal hocikto,ked bola stena/mantinel,tak nebolo miesta ani pre chlp,aked vozovka,tak kraj pneu bol na kraji bielo-cervenych pruhov
Ty chlapci nevedia ani volant drzat pevne,ako potom chcu skrotit 8-900koni ???
Neviem ci ste si ten jav niekedy uz vsimol podaktory,ja si ich vsimam uz davnejsie,cca 25 rokov ?!Este na byvalych CB TV prijimacoch
Ako vozidlo mozes dat hocikomu,ale tak odvazne a precizne soferovat nevie ani jeden pilot ! ! !
Ked ukazuju z cocpitu,tak je to hrozne ako podaktory zatrasu volantom v zakrutach,aj po vyjazde z nich,a to este nepisem o 100%nom vyuziti vozovky,ani to nedokazal hocikto,ked bola stena/mantinel,tak nebolo miesta ani pre chlp,aked vozovka,tak kraj pneu bol na kraji bielo-cervenych pruhov
Ty chlapci nevedia ani volant drzat pevne,ako potom chcu skrotit 8-900koni ???
Neviem ci ste si ten jav niekedy uz vsimol podaktory,ja si ich vsimam uz davnejsie,cca 25 rokov ?!Este na byvalych CB TV prijimacoch
-
- Moderátor
Nie je jedno ake mas auto. To "potrasenie" je korekcia smyku, co je bohuzial u aut s horsou prilnavostou sucast riadenia. Schumacher v takom Minardi by tiez "triasol" kazdu chvilu.
Sice mas niekde pravdu,ale zase nezabudnime,ze si pytaju nazor sofera/pilota,podla neho nastavuju vozidlo,aspon tak viem,mozno sa mylim.Z toho vypliva,ze auto mas take,ake si urobis.ale co taky Nakajima napr.,sak to je samovrah
keď vieš, že na aute je to a to v neporiadku ešte neznamená, že mechanici s tým niečo urobia. viac rozhodujú formule než jazdci. stačí sa pozrieť na Buttona, na akých priečkach jazdil v posledných sezónach a kde jazdí teraz.
Z toho mne vyplýva, že budeš obhajovať jeho a Ferrari, nech je debata o čomkoľvek...nie je tak?Attilka napísal:...Ja osobne uznavam jedneho jedineho cloveka vo svete F1 Schumi
...
Btw, takto formulované ankety sú zavádzajúce - ľudia nehlasujú čo si myslia, ale čo by chceli. V tomto prípade komu fandia, a nie toho, kto podľa racionálneho uvažovania vyhrá. Svedčia o tom hlasy pre McLaren a "iné", teda zrejme Ferrari - ani jeden už nemá v podstate šancu, to dôjde každému...
-
- Moderátor
Zas az tak ludia neroacionalny nie su - vacsina hlasov isla Brawn GP a RBR, co odpoveda doterajsim vysledkom. Zvysok pola tuto dvojicu iba velmi tazko ohrozi.
Áno, prevažná väčšina anketu pochopila, ale je dosť takých, ktorí hlasovali za svojho favorita a nie podľa anketovej otázky (15%, 18%)
ta anketa nema zmysel ako som sa vyjadril na prvej strane... ak ma tak mi ho pls povedzte. naozaj v nej nevidim nic co by mi davalo logiku...
Omyl,ja pisem o schopnostiach podaktorych "milakoch,lamacoch dievcenskych srdc",co sa len tam dosltali nejak.Gudas napísal: Z toho mne vyplýva, že budeš obhajovať jeho a Ferrari, nech je debata o čomkoľvek...nie je tak?
A len tak mimochodom je Ferrari pekne vozidielko ci to je F1,alebo aj seriovka,tot moj nazor.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
tak tuto uz trepes.Ved v F1 bolo aj lepsich jazdcov ako je on.Neviem ako sa vyznas v historii F1,ale pisat ze len Schumi sa mi nezda prave ferove voci napr.Sennovi,Prostovi,Piquetovi,Hackinnenovi,Laudovi,Andrettimu,Fittipaldovi a ostatnych.Medzi nimi hladaj p.Majstrov....Attilka napísal:2fagi:je to fest sranda,ale Ja osobne uznavam jedneho jedineho cloveka vo svete F1 Schumi
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
Vazne? a ty sa ako vyznas v historii? Skusim ti vymenovat zopar rekordov co drzi Schumi?frcko73 napísal:tak tuto uz trepes.Ved v F1 bolo aj lepsich jazdcov ako je on.
Naposledy upravil/-a yesper v Št 25. Jún, 2009, 18:59, upravené celkom 1 krát.