Politicka debata
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Politicka debata
niekto proste vie, ako si zariadiť víťazstvo v hlasovaní a teplé miestečko ..
presne tak .. s Pánom Bohom
presne tak .. s Pánom Bohom
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
asi poslal na to hlasujúce spoločenstvo spomínanú mafiu...Gudas napísal:Imho, ak má byť človek čo preukázateľne klame a má styky s mafiou na takom poste, tak s Pánom Bohom...
bez 100% dôkazov pre mňa bezpredmetné
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Bez dôkazov? A ten kamarátsky telefonát so Sadikim? Čo, ignorujeme dôkazy?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Je to skratka cista svi**. Este si pekne dopredu popresuval kompetencie, lebo vedel, ze to ma uz aj tak iste. A vazena sudna rada este vypustila kec, ze vraj to s tym mafianom musel vysvetlovat aj priamo im tesne pre volbou (podla mna to je preto, aby neboli az taky jasny, ze idu s nim, aby sa vyhovorili verejnosti; a volili ho tolki mozno aj preto, ze si ho ako buduceho sefa nechceli dopredu nasrat )
Mame to mi podarenych ludi na podarenych funkciach. Chybne zvolia, a 12 rokov pykaju...co uz. Skoda ze ale vsetci.
Mame to mi podarenych ludi na podarenych funkciach. Chybne zvolia, a 12 rokov pykaju...co uz. Skoda ze ale vsetci.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zas to neprecenujme, Harabin sa tam iba zasil. HZDS v dalsom volebnom obdobi vypadne z vlady, v horsom pripade z parlamentu - a Harabin ma takto na 5 rokov zabezpeceny dobre plateny flek.
"Predseda najvyššieho súdu"
- mne to ako "zašiváreň" nejak nepríde...
- mne to ako "zašiváreň" nejak nepríde...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Akych 5 Ne nahodou 12?faugusztin napísal:Zas to neprecenujme, Harabin sa tam iba zasil. HZDS v dalsom volebnom obdobi vypadne z vlady, v horsom pripade z parlamentu - a Harabin ma takto na 5 rokov zabezpeceny dobre plateny flek.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
..a kedy už konečne príde aj dáka pozitívna správa?
Harabín?
najskôr si z pozície ministra vytvorí viac ako len úrodnú pôdu pre absolútne nadštandardnú existenciu predsedu Najvyššieho súdu a následne sa v podstate samozvolí do tejto pozície
...si normálne pripadám ako by som žil na Slovensku
Harabín?
najskôr si z pozície ministra vytvorí viac ako len úrodnú pôdu pre absolútne nadštandardnú existenciu predsedu Najvyššieho súdu a následne sa v podstate samozvolí do tejto pozície
...si normálne pripadám ako by som žil na Slovensku
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No ja ti neviem. Harabin bol predseda 1998-2003. Karabin 2003-2008. Mne to vychadza na 5.Shatterhand napísal:Akych 5 Ne nahodou 12?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Hej, ale nevoli sa nahodou predseda najvyssieho sudu na 12 rokov?(myslim ze 12 je standardne funkcne obdobie). Ci sa mylim?
- Bikermotyl
- VIP
jj, 5 rokov
ale 5 je vždy viac ako ministerské 4
...naviac, ak si minister pripraví ideálne podmienky na premenu v predsedu Najvyššieho súdu
ale 5 je vždy viac ako ministerské 4
...naviac, ak si minister pripraví ideálne podmienky na premenu v predsedu Najvyššieho súdu
s tym vypadnutim HZDS z parlamentu by som az tak nevyskakoval, ocakavam ze bude v buducom volebnom obdobi opat v koalicii, len mi este nie je jasne ci so SMERom alebo SDKU
- Bikermotyl
- VIP
tohoto by som sa ja nebál
šanca, že sa dostane HZDS do vládnej koalície je už menšia ako malá. SMER s ním nepôjde aj keby mu hory-doly HZDS sľubovalo a SDKU už tobôž nie
...rovnako to platí pre KDH, ktoré sa zrejme aj tak konečne do parlamentu už nedostane
bolo by veru už načase aby tieto dve "extrémistické" strany išli ta-het (boh i ľud s nimi)
šanca, že sa dostane HZDS do vládnej koalície je už menšia ako malá. SMER s ním nepôjde aj keby mu hory-doly HZDS sľubovalo a SDKU už tobôž nie
...rovnako to platí pre KDH, ktoré sa zrejme aj tak konečne do parlamentu už nedostane
bolo by veru už načase aby tieto dve "extrémistické" strany išli ta-het (boh i ľud s nimi)
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
S SDKU?beardie napísal:... len mi este nie je jasne ci so SMERom alebo SDKU
Tomu vravim optimista