AGEM /kocurkovo/ reklamacia
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: AGEM /kocurkovo/ reklamacia
A reklamacie v ageme su mimochodom aj o sikovnosti a znamostiach, aj ked sa na obcianski zakonnik odvolavat nemozes
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
teda je neviem ale ja som nikdy s dobropisom nemal problem..... skocis za obchodnickou (moja oblubena je Barborka) a nahod TENTO pohlad, ja som mal minule dobropis za 2 minuty...... absolutne ziadny problem.... nakupujem inich rad a pravidelne, za tie roky ziadna staznost co si pametam....
T.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
no ja som sa an to Uz asi vykaslal Vyhodne bez DPH si kúpim Monitor a som spokojny asi
Cpu: Q9550 (3.8),Cooler:Noctua NH-U12P, MB: Asus Maximus II formula , Ram ddr2 Corsair XMS2 PRO 4GB (2x2)
Vga: Gtx 285 MSI OC Super pipe , Zdroj: Bluestorm 500w ,zvukovka ASUS Xonar D1
HDD: 1tb WD 7200 , Case: Thermaltake M9 ,4x 12cm fan noctua, LCD Samsung SyncMaster T220 / 22"/
Vga: Gtx 285 MSI OC Super pipe , Zdroj: Bluestorm 500w ,zvukovka ASUS Xonar D1
HDD: 1tb WD 7200 , Case: Thermaltake M9 ,4x 12cm fan noctua, LCD Samsung SyncMaster T220 / 22"/
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
cely Toman. Ale ja som to inak riesil, ale aj to je sposobToman napísal:... a nahod TENTO pohlad
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať