Problém pri napaľovaní na DVD RW
Problém pri napaľovaní na DVD RW
Zdravím všetkých, mám takýto problém. Pri napaľovaní na prepisovateľné DVD RW mi program NERO hlási, že "toto médium nie je prepisovateľné a nie je možné napáliť túto kompiláciu na uvedený druh média. Mám vložiť prepisovaeľný disk". Pritom sú to všetko DVD RW zn. Verbatim. Dá sa naň napáliť iba prvý krát. Nejde ani vymazať a ani naformátovať. Nevie niekto poradiť čo s tým. Mám Win XP a v notebooku Windows 7. Ďakujem
Re: Problém pri napaľovaní na DVD RW
na 100% su to dvd-rw?... mam doma par DVDcok ktore maju napisane take velke RW, ako nejaky logotyp (neviem sice preco) a pod tym malym DVD+R, 8x 4.7GB
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
vypni si v daemon tools a podobných softoch emuláciu hide cd-r alebo niečo podobné
ked je tam napisane DVD-RW tak to nie je hned automaticky prepisovatelne, ti zmrdi vyrobcovia nas takto klamu, bacha na to, treba poriadne pozriet na CELY disk co je na nom napisane Stavim 1000€ ze tie tvoje dvd NIE SU prepisovatelne
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Tak newmi asi by si prehral, urobil som to ako poradil o príspevok vyššie a vypol som v Daemon Tools emuláciu a problém vyriešený. Ale ďakujem za každý názor a radu. Super fórum.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
akurat kukam DVDcka na co mam pohodene na stole a mam tu jednen EMGETON s velkom napisom RW a dole malickim DVD-R.... tusim som uz videl aj take verbvatimy...newmi napísal: ked je tam napisane DVD-RW tak to nie je hned automaticky prepisovatelne, ti zmrdi vyrobcovia nas takto klamu, bacha na to, treba poriadne pozriet na CELY disk co je na nom napisane Stavim 1000€ ze tie tvoje dvd NIE SU prepisovatelne
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Posli foto Toman
jj no to je presne to co som spominal v prvom poste mojom tu
- panasonic650
- Používateľ
Tak ale toto je na pluskach odjakziva.... to je symbol DVD+RW Aliance ktora zaviedla PLUS-ky. Minusky zase DVDForum.
+
-
+
-
Naposledy upravil/-a panasonic650 v Pi 26. Jún, 2009, 21:24, upravené celkom 1 krát.
no vraj to ma znamenat Read/Write no vacsina ludi si to spoji automaticky s Re-Writable ... ale mas pravdu.
- zachary
- Pokročilý používateľ
veď my vieme že je to na pluskách odjakživa, to len pre info keďže sa to týka témy tohto threadu
- panasonic650
- Používateľ
Ja len cakam na to foto od Toman-a lebo neverim ze on by si nieco take mylil a nevedel co to je.
velkom napisom RW a dole malickim DVD-R
- zachary
- Pokročilý používateľ
Tomanov pravopys sa mohol prejavyť aj na zmene znamjenka z DVD+R na DVD-R
- panasonic650
- Používateľ
No neviem.... podla celej vety o tom logu bud nevedel (tomu neverim) alebo ma fakt nejake divne DVD.
Napriklad valistar vyzera ze to nevedel
Napriklad valistar vyzera ze to nevedel
Ani toto nenasvedcuje tomu ze by newmi o tom vedel kedze tam nie je DVD-RW ale len RW a to je len logo aiancie a nie "zmrdi vyrobcovia nas takto klamu".valistar napísal:na 100% su to dvd-rw?... mam doma par DVDcok ktore maju napisane take velke RW, ako nejaky logotyp (neviem sice preco) a pod tym malym DVD+R, 8x 4.7GB
newmi napísal: ked je tam napisane DVD-RW tak to nie je hned automaticky prepisovatelne, ti zmrdi vyrobcovia nas takto klamu, bacha na to, treba poriadne pozriet na CELY disk co je na nom napisane Stavim 1000€ ze tie tvoje dvd NIE SU prepisovatelne
Naposledy upravil/-a panasonic650 v Pi 26. Jún, 2009, 23:42, upravené celkom 1 krát.