Caute...
Dostal som do ruky tuto dosku,na intrak a tak a chcel by som z ej nieco vytlct....mam poruke ramky DDR400,ale neviem co spravia ked ich tam napcham(cpu este nemam,neskusal som). lebo doska podpuruje 200,266ddr a moc sa mi nechce zhanat taky typ ramiek
a este ze je tam daky modifikovany bios,ale nevedel by mi niekto poslat link na poslednu stabilnu OC verziu BIOSu pre tento board? viem ze je viac druhov, ale mam v tom bordel...
diki
ECS K7S5A (3.1)
No chlapy nevjem co je to presne za dosku(rev 3) ale tuto som mal a stiahol som si modnuty bios a moznosti oc sa pekne rozsirili, ale ten chipset bol SiS a podporoval len 266MHz fsb, silne pochybujem ze ked je tam ten isty chipset ze pojde sofwarovo prerobit na "333MHz".
To ako by si chcel prerobit Via KT266 na Via KT333. No som zvedavy.
Daj si to do google a nieco najdes, lebo na tuto dosku bolo mrte modovanych biosov, ale s tym bartonom som skepticky.
Daj si to do google a nieco najdes, lebo na tuto dosku bolo mrte modovanych biosov, ale s tym bartonom som skepticky.
dell noťas
- Wolverine
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Aug, 2002, 02:00
no som si 100% isty ze sa tam dal do niektorych kusov dat barton....t.j. mozno sempron s fsb 333,ale zalezalo to zrejme od revizie. no ja mam tiez SIS chipset...preto teraz zhanam bios a chcem to skusit,na taku internetovu masinu staci aj takyto board,ale mam problem zohnat CPU do tohoto socketu ktore je aspon 1700+miseno napísal:No chlapy nevjem co je to presne za dosku(rev 3) ale tuto som mal a stiahol som si modnuty bios a moznosti oc sa pekne rozsirili, ale ten chipset bol SiS a podporoval len 266MHz fsb, silne pochybujem ze ked je tam ten isty chipset ze pojde sofwarovo prerobit na "333MHz".