Problem s VS
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Problem s VS
Ahoj
Moja sestra zmaturovala na ciste 1, mala byt prijata bez prijimacok na dopravnu v Ziline. Dnes sla tusim na zapis a zrazu jej povedali, ze robi prijimacky a ze kriteria, ktore mali na nete, neplatia. Da sa s tym nieco robit? Ide o to, ze tam nemala ani ziadne pomocky a nikto ju o tom neinformoval. Da sa s tym nieco spravit?
Dakujem vopred.
Moja sestra zmaturovala na ciste 1, mala byt prijata bez prijimacok na dopravnu v Ziline. Dnes sla tusim na zapis a zrazu jej povedali, ze robi prijimacky a ze kriteria, ktore mali na nete, neplatia. Da sa s tym nieco robit? Ide o to, ze tam nemala ani ziadne pomocky a nikto ju o tom neinformoval. Da sa s tym nieco spravit?
Dakujem vopred.
Re: Problem s VS
Hlási sa im už tradične miliarda ľudí, ak zrušili podmienky (už aj tak fest tvrdé a aj dosť nezmyselné (na ekonomiku vezmeme radšej gymnazistov ako ľudí, čo sa učili ekonomiku 4 roky na samé 1)), tak to najskôr znamená že sa im prihlásilo viac ľudí ktorí splnili podmienky prijatia bez skúšok ako môžu vôbec zobrať. Teda by boli nútení porušiť vlastné pravidlá u niektorých - preto dali asi na poslednú chvíľu prijímačky všetkým.
Čo môže robiť? Sťažovať sa, kričať, argumentovať, byť v práve, mať pravdu...nepomôže podľa mňa nič.
Čo môže robiť? Sťažovať sa, kričať, argumentovať, byť v práve, mať pravdu...nepomôže podľa mňa nič.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Skoda je ta, ze keby to aspon oznamili vopred, ale nie ked tam uz prisla na zapis.....
Pripravovala sa poctivo na matury, vysvedcenia mala vzdy takmer same 1, nebola bifloska bez rozumu,... Proste inteligentna ziacka. Nemala pri sebe ani kalkulacku, takze matiku spravit nemohla... Ked sa robi toto na VS, tak potom radsej hodim si slucku a nemam chjut sa ani pustit do zivota.......
Pripravovala sa poctivo na matury, vysvedcenia mala vzdy takmer same 1, nebola bifloska bez rozumu,... Proste inteligentna ziacka. Nemala pri sebe ani kalkulacku, takze matiku spravit nemohla... Ked sa robi toto na VS, tak potom radsej hodim si slucku a nemam chjut sa ani pustit do zivota.......
Živote je sviňa, na podobné praktiky si treba zvyknúť.
Do ZA chodím aj ja...
Do ZA chodím aj ja...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ale nepochopim, preco aspon nedali vopred oznamenie....
Ak sestra pôjde sem, bude ešte kopa vecí ktorím nepochopí...
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Možno si chceli otestovať žiakov, čo vedia a ako vedia rozmýšlať, nie čo sa dokážu naučiť. Ak by toto bolo ako som napísal, tak klobúk dole pred tou školou, veru to schvalujem, lebo poznám kopu ľudí čo sa dokážu naučiť všeličo, ale nedokážu si dať dve a dve dohromady v praxi.
Ak je to však len z ich rozmaru, tak je to svinstvo, ale sťažovať sa myslím neoplatí, pokiaľ nemáš niekde na ministerstve školstva známeho.
P.S. vždy sa dá kalkulačka požičať od kolegov, ktorý ju majú
Ak je to však len z ich rozmaru, tak je to svinstvo, ale sťažovať sa myslím neoplatí, pokiaľ nemáš niekde na ministerstve školstva známeho.
P.S. vždy sa dá kalkulačka požičať od kolegov, ktorý ju majú
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No neviem ako to dopadlo,ale aspon mohli im oni dodat pomocky alebo nieco podobne....
- IcYak
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19
Ze dodat pomocky
Nic v zlom ale na FEI ti vacsinou ani papiere nedaju a niektore skusky pises tak ze ti nadiktuju zadania...
Kazdopadne je to riadna spinavost od tej skoly a urcite by som niekam skusil napisat aspon.
Nic v zlom ale na FEI ti vacsinou ani papiere nedaju a niektore skusky pises tak ze ti nadiktuju zadania...
Kazdopadne je to riadna spinavost od tej skoly a urcite by som niekam skusil napisat aspon.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Inak som to myslel, myslel som to tak, ze ok, nech si preskusaju vedomosti takto, ale nech dodaju pomocky ked tak
Ale aj tak by to vydrzalo 1 rok a bolo by to zase to iste.....
Ale aj tak by to vydrzalo 1 rok a bolo by to zase to iste.....
ale zase druha stranka veci, ked beru 1300 ludi, a 1800 im poda ziadost "bez skusok", a dalsich 2000 so skuskamiIcYak napísal:Ze dodat pomocky
tak musia nasadit dalsi filter ... aj na tych bez skusok
a ako poznam pravidla pre primacky, je tam klauzula o tom, ze sa mozu zmenit a urcite aj take nieco, ze o konecnom poradi ma pravo rozhodnut vedenie skoly
lava, prava, lava, prava ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Iste. Ale zaroven by bolo slusne listom oznamit, ze "Bohuzial nesplnate nove podmienky pre prijatie bez skusok". Ked jej uz posielali potvrdenie prihlasky s terminom prijimacok, tak jej mohli napisat, ze musi robit aj prijimacie skusky.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Nakoniec to vyzera, ze vsetko dobre dopadlo. Ked sa to dozvedeli ludia z letiska a pod. , tak tam volali jeden za druym a spravili tam pekny bordel..... Pretoze tam spravili este viacero svinstiev....
Frajerka tam tiež teraz robí skúšky...a tiež čo počúvam, tak klasický byrokratický bordel Made in Slovakia
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
rotten: Ak mi vysvetlis, ako mala ratat matematiku bez kalkulacky tak sa ti poklonim.....