Problem s VS
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Problem s VS
rotten, lenze toto nie su skusky na MFUK, ani tvoja skola. U prijimaciek nemusis papier bez vysledku ani odovzdavat.
ja som napr. nemal na prijímačkách (čisto z matiky) povolenú kalkulačku...Krutibrko napísal:rotten: Ak mi vysvetlis, ako mala ratat matematiku bez kalkulacky tak sa ti poklonim.....
s pozdravom, crux.
ono sa netreba spoliehať len na kalkulačku ale aj bez nej počítať a počítať a počítať.
to je podľa mňa slabá výhovorka, že bez kalkulačky mala sestra problém..vedela kam ide, tak to netreba vzdávať....drviť čo vieš, inak sa nikam neprebiješ.
tu je osobný príklad
FEI TUKE >> odbor informatika, prvý semester>> skúška Matematika 1>> kalkulačka nepovolená.
to je podľa mňa slabá výhovorka, že bez kalkulačky mala sestra problém..vedela kam ide, tak to netreba vzdávať....drviť čo vieš, inak sa nikam neprebiješ.
tu je osobný príklad
FEI TUKE >> odbor informatika, prvý semester>> skúška Matematika 1>> kalkulačka nepovolená.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Sú testy koncipované tak, aby nemusela byť použitá kalkulačka a sú testy také, kde je kalkulačka nutnosť. Takže vaše argumenty "ja som nemal, nikto nemusí" sú mimo misu. Ak sú na prijímačkách na túto školu testy s použitím kalkulačky, tak sa kalkulačka IMHO celkom hodí...
Čo sa týka uznávania radšej postupov ako výsledkov - chcem vás vidieť ako opravujete tisícky takých testov (áno, také počty sa hlásia)
Čo sa týka uznávania radšej postupov ako výsledkov - chcem vás vidieť ako opravujete tisícky takých testov (áno, také počty sa hlásia)
ja som narážal na štipilinku inú vec.
aj sa aj nedalo, nech sa nevzdáva a robí koľko môže....
lebo bude plno takých ako on čo tiež boli stratení bez kalkulačky....
a ešte gudas, na matike 1 by mi bodla kalkulačka, tlačil nás čas a ked si potreboval robit síce jednoduché no časovo náročné operácie, zabil si kopec drahocenného času.
ono testy sú koncipované stále tak aby si nepotreboval kalkulačku, ide len o to koľko času ušetríš s jej použitím.
aj sa aj nedalo, nech sa nevzdáva a robí koľko môže....
lebo bude plno takých ako on čo tiež boli stratení bez kalkulačky....
a ešte gudas, na matike 1 by mi bodla kalkulačka, tlačil nás čas a ked si potreboval robit síce jednoduché no časovo náročné operácie, zabil si kopec drahocenného času.
ono testy sú koncipované stále tak aby si nepotreboval kalkulačku, ide len o to koľko času ušetríš s jej použitím.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
-
- Moderátor
Prilis zovseobecnujes Impulsive. Zavisi to od skoly, prijimacky su tiez ine ako skusky...
nehádam sa.faugusztin napísal:Prilis zovseobecnujes Impulsive. Zavisi to od skoly, prijimacky su tiez ine ako skusky...
to je môj názor.
-
- Moderátor
rotten, ale tu sa nebavime o skuskach, ale o prijimackach. Prijimacky su to, kde sa z 2000 uchadzacov vyberie 1200... Ziaden clovek nie je schopny pri takomto mnozstve testov relevantne kontrolovat analyticku cast matematiky.
prepdokladam ze kalkulacku teda nemal nikto ....
a vsetci mali rovnake podmienky ....
pripomina mi to vyhovorku hokejistov na zly lad vo viedni
ale ako tak vidim robia sa aj vacsie svinstva ako na fiit
a vsetci mali rovnake podmienky ....
pripomina mi to vyhovorku hokejistov na zly lad vo viedni
ale ako tak vidim robia sa aj vacsie svinstva ako na fiit
-
- Moderátor
marek, skor by som povedal ze ak tebe napisu, ze ta beru bez prijimaciek, tak sa :
1) vobec nepripravujes
2) neberies si nic
3) nie si na nejaku skusku vobec pripraveny
Vsetci tu robite ako keby bolo normalne ze ti vopred neoznamia ze "sorry, neberieme ta bez prijimaciek".
1) vobec nepripravujes
2) neberies si nic
3) nie si na nejaku skusku vobec pripraveny
Vsetci tu robite ako keby bolo normalne ze ti vopred neoznamia ze "sorry, neberieme ta bez prijimaciek".
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Presne tak,
Ak by sa to dalo ratat bez kalkulacky, takby to vyratala. Pretoze potrebovala napr sin, cos, tg .... a vela dalsich veci...
Ak je povolena kalkulacka, tak vacsinou je aj dost potrebna. A pozerat na postup? To sa neda, dovod bol uz spomenuty vyssie. A velke reci pls ani spominat nemusite, chcel by som vidiet Vas na jej mieste...
Ak by sa to dalo ratat bez kalkulacky, takby to vyratala. Pretoze potrebovala napr sin, cos, tg .... a vela dalsich veci...
Ak je povolena kalkulacka, tak vacsinou je aj dost potrebna. A pozerat na postup? To sa neda, dovod bol uz spomenuty vyssie. A velke reci pls ani spominat nemusite, chcel by som vidiet Vas na jej mieste...
len tak btw: áno, presne cos, sin a tg som mal aj ja bez kalkulačky na prijímačkách rátať - chcem tým povedať, že sa to dá, ak sa na to pripravíš (u mňa 1 týždeň) a "nastavíš". Určité hodnoty by aj tak mal každý vedieť naspamäť - cos 90°, 180°, 270° atď
inak, o čom tu ako ešte máme diskutovať? zobrali ju, radujme sa a lock?
súhlasím, maturitný test z matiky napr. by bez kalkulačky bol "trochu ťažší"Krutibrko napísal:Ak je povolena kalkulacka, tak vacsinou je aj dost potrebna.
inak, o čom tu ako ešte máme diskutovať? zobrali ju, radujme sa a lock?
s pozdravom, crux.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
ake svinstva sa robia na FIIT? primacky robi kazdy (aj ked gympel je zvyhodneny pascalom) vsetci rovnake podmienky a dokonca prijamcky robia len kratko po maturite aby ti co mali maturitu z matiky sa nemuseli pripravovat myslim ze FIIT je na tom dobremarek1212 napísal:...ale ako tak vidim robia sa aj vacsie svinstva ako na fiit
som sa nehal uniest
EDIt: tak potom berem s5 pardon, tento fakt sa ku mne nedostal
predtym to bolo ze maturita z matiky mala iba urcitu percentualnu vahu
Naposledy upravil/-a Memnon v Pi 03. Júl, 2009, 16:48, upravené celkom 2 krát.
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
STU FIIT? lebo oni tento rok ani nerobili prijímačky - brali len na základe výsledku z externej časti matur. skúšky z matiky (aby som sa presne vyjadril )
s pozdravom, crux.