Problem s VS

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: Problem s VS

Príspevok od používateľa faugusztin »

rotten, lenze toto nie su skusky na MFUK, ani tvoja skola. U prijimaciek nemusis papier bez vysledku ani odovzdavat.
Používateľov profilový obrázok
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

Krutibrko napísal:rotten: Ak mi vysvetlis, ako mala ratat matematiku bez kalkulacky tak sa ti poklonim.....
ja som napr. nemal na prijímačkách (čisto z matiky) povolenú kalkulačku...
s pozdravom, crux.
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NemesiS »

ono sa netreba spoliehať len na kalkulačku ale aj bez nej počítať a počítať a počítať.
to je podľa mňa slabá výhovorka, že bez kalkulačky mala sestra problém..vedela kam ide, tak to netreba vzdávať....drviť čo vieš, inak sa nikam neprebiješ.
tu je osobný príklad
FEI TUKE >> odbor informatika, prvý semester>> skúška Matematika 1>> kalkulačka nepovolená.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

Sú testy koncipované tak, aby nemusela byť použitá kalkulačka a sú testy také, kde je kalkulačka nutnosť. Takže vaše argumenty "ja som nemal, nikto nemusí" sú mimo misu. Ak sú na prijímačkách na túto školu testy s použitím kalkulačky, tak sa kalkulačka IMHO celkom hodí...

Čo sa týka uznávania radšej postupov ako výsledkov - chcem vás vidieť ako opravujete tisícky takých testov (áno, také počty sa hlásia)
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
NemesiS
Používateľ
Používateľ

ja som narážal na štipilinku inú vec.
aj sa aj nedalo, nech sa nevzdáva a robí koľko môže....
lebo bude plno takých ako on čo tiež boli stratení bez kalkulačky....

a ešte gudas, na matike 1 by mi bodla kalkulačka, tlačil nás čas a ked si potreboval robit síce jednoduché no časovo náročné operácie, zabil si kopec drahocenného času.
ono testy sú koncipované stále tak aby si nepotreboval kalkulačku, ide len o to koľko času ušetríš s jej použitím.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Prilis zovseobecnujes Impulsive. Zavisi to od skoly, prijimacky su tiez ine ako skusky...
NemesiS
Používateľ
Používateľ

faugusztin napísal:Prilis zovseobecnujes Impulsive. Zavisi to od skoly, prijimacky su tiez ine ako skusky...
nehádam sa.
to je môj názor.
faugusztin
Moderátor
Moderátor

rotten, ale tu sa nebavime o skuskach, ale o prijimackach. Prijimacky su to, kde sa z 2000 uchadzacov vyberie 1200... Ziaden clovek nie je schopny pri takomto mnozstve testov relevantne kontrolovat analyticku cast matematiky.
marek1212
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 17. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa marek1212 »

prepdokladam ze kalkulacku teda nemal nikto ....
a vsetci mali rovnake podmienky ....

pripomina mi to vyhovorku hokejistov na zly lad vo viedni :-)
ale ako tak vidim robia sa aj vacsie svinstva ako na fiit :)
faugusztin
Moderátor
Moderátor

marek, skor by som povedal ze ak tebe napisu, ze ta beru bez prijimaciek, tak sa :
1) vobec nepripravujes
2) neberies si nic
3) nie si na nejaku skusku vobec pripraveny

Vsetci tu robite ako keby bolo normalne ze ti vopred neoznamia ze "sorry, neberieme ta bez prijimaciek".
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Presne tak,
Ak by sa to dalo ratat bez kalkulacky, takby to vyratala. Pretoze potrebovala napr sin, cos, tg .... a vela dalsich veci...
Ak je povolena kalkulacka, tak vacsinou je aj dost potrebna. A pozerat na postup? To sa neda, dovod bol uz spomenuty vyssie. A velke reci pls ani spominat nemusite, chcel by som vidiet Vas na jej mieste...
crux2005
VIP
VIP

len tak btw: áno, presne cos, sin a tg som mal aj ja bez kalkulačky na prijímačkách rátať - chcem tým povedať, že sa to dá, ak sa na to pripravíš (u mňa 1 týždeň) a "nastavíš". Určité hodnoty by aj tak mal každý vedieť naspamäť - cos 90°, 180°, 270° atď
Krutibrko napísal:Ak je povolena kalkulacka, tak vacsinou je aj dost potrebna.
súhlasím, maturitný test z matiky napr. by bez kalkulačky bol "trochu ťažší"

inak, o čom tu ako ešte máme diskutovať? zobrali ju, radujme sa :D a lock?
s pozdravom, crux.
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

marek1212 napísal:...ale ako tak vidim robia sa aj vacsie svinstva ako na fiit :)
ake svinstva sa robia na FIIT? primacky robi kazdy (aj ked gympel je zvyhodneny pascalom) vsetci rovnake podmienky a dokonca prijamcky robia len kratko po maturite aby ti co mali maturitu z matiky sa nemuseli pripravovat myslim ze FIIT je na tom dobre
som sa nehal uniest :)

EDIt: tak potom berem s5 pardon, tento fakt sa ku mne nedostal
predtym to bolo ze maturita z matiky mala iba urcitu percentualnu vahu :)
Naposledy upravil/-a Memnon v Pi 03. Júl, 2009, 16:48, upravené celkom 2 krát.
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
crux2005
VIP
VIP

STU FIIT? lebo oni tento rok ani nerobili prijímačky - brali len na základe výsledku z externej časti matur. skúšky z matiky (aby som sa presne vyjadril:rofl: )
s pozdravom, crux.

Návrat na "Debata o všetkom"