povedal by som, ze ta misia COD4 je dost specificka
sniper elite cisto sniperska hra urcite nie je. Hral som to chvilu a slusnu dobu som si tam pobehoval s PPSh ci co to bolo a dokonca som mal aj ulohu nicit tanky

:D hlavne to ale malo strasne hodne bugov
hier, kde sa da dobre zasnipovat, je ale celkom dost.
volil by som asi nejaky rainbow six(hlavne z tych starsich, neviem, ake su tie nove) alebo ghost recon(tiez tie starsie(hlavne dvojku), ale aj v novych sa da slusne zahrat)
so sniperkou mozes hrat aj dost velku cast vietcongu(vlastne mosina mas skoro uplne od zaciatku, ale ten je bez dalekohladu)
v brothers in arms(asi v kazom dieli) su tiez pasaze so snipou, ale neda sa vyberat vybavenie, takze moc si snipovania neuzijes.
taktiez Far Cry 2 a seria STALKER ponuka dost velke moznosti hrania so sniperkami
celkovo ale podla mna ziadna z hier, co som ti tu napisal, nebude mat take "caro" ako ta misia v COD4. Minule som sa nudil a trosku som si tam pobehal, tak som zistil, ze sa tam da najst G36(myslim, ze dokonca viac krat), P90, STINGERy na likvidovanie helikopter a mozno aj nejake dalsie veci, poschovavane tam cosi je. Neprekvapilo by ma, keby sa nieco podobne objavilo v MW2, mozno s nejakou obmenou(prostredie, zapletka, atd.)