Neni zly napad, aspon ludia budu vediet co volia a nebdu sa potom stazovat.crux2005 napísal:KVP = kradneme vaše peniaze
Politicka debata
Re: Politicka debata
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN
čo sa týka pirátskej strany, tak mi ten názov nie je dvakrát sympatický a predpokladám, že ani iným
imho aj to dosť odradí ľudí a vyvolá určitú skepsu
imho aj to dosť odradí ľudí a vyvolá určitú skepsu
s pozdravom, crux.
rad by som vedel gudas kedy na tom bola nasa republika lepsie.. myslim uz od vzniku ČSR.. ked teraz je podla teba v srackach..Gudas napísal:Zopár dobrých bodov v programe, to treba uznať. Ale to nie je všetko, treba dobrých ekonómov alebo pod. čo vytiahnu republiku zo
btw. je jedno kto je v koalicii a opozici, vsetky dolezite veci sa riesia v poslaneckom gremiu... dolezitejsie je kto je v parlamente
a za dalsie.. v parlamente maju byt dobri pravnici a takisto vo vlade.. tych dobrych ekonomov ako hovoris si objednavaju statne organy uz sekundarne..
Veď práve, kedy bola? Dnes to určite nesmeruje až tak moc k lepšiemu, oveľa radšej by som videl pokračovanie reforiem...
tym som chcel povedat ze dnes je na tom najlepsie
Ok, beriem, môže byť. Otázka ale je, čo robí súčasná vláda pre to, aby bolo lepšie...neviem ako ostatní, ale ja som zatiaľ žiadne podstatné reformy alebo opatrenia nezaregistroval, v podstate sa "žije" z toho, čo sa spravilo za minulých vlád.
Od vzniku CSR sme na tom najlepšie teraz? Si sa s koňom zrazil? Prvá republika 1918- 1938 povedzme, myslím, že 8. najvýkonnejšia ekonomika na svete, nebyť sprostej politiky pred 2sv. vojnou, tak je ČSR stále minimálne na úrovni Francúzska a podobne.
Isteže to nemá teraz už význam riešiť čo by bolo keby, ale nehovor aspoň kraviny, keď nevieš...
Na druhú stranu, tesne pred Ficom sme na tom boli určite najlepšie od 1948...
Isteže to nemá teraz už význam riešiť čo by bolo keby, ale nehovor aspoň kraviny, keď nevieš...
jaffar napísal:Od vzniku CSR sme na tom najlepšie teraz? Si sa s koňom zrazil? Prvá republika 1918- 1938 povedzme, myslím, že 8. najvýkonnejšia ekonomika na svete, nebyť sprostej politiky pred 2sv. vojnou, tak je ČSR stále minimálne na úrovni Francúzska a podobne.
gudas toto nieje z mojich ust ale vraj v tomto volebnom obdobi sa vsetky ministerstva usiluju o co najhladsiu aproximaciu lisabonskej zmluvy.. v dalsom volebnom obdobi sa budu riesit reformy a eurofondy.. teda ak spominana "euroustava" plynule prebehne do polovice buduceho roka ratifikacnym procesom.. povedal to byvaly clen predchadzajucej vladnej garnitury
jaffar - za 1 csr bola crs sice ekonomicky dost silna hlavne priemyslovo v porovnani s vojnou znicenymi statmi, nemozes to porovnavat s dnesnym standardom.. 90% priemyslu sa ale susteredilo v cechach.. to cesi boli na tom dobre a nehovorim o tom ze v roku 1918 bolo na slovensku 518 vysokoskolsky vzdelanych ludi, takmer cely statny aparat na uzemi dnesnej SR riadili cesi, a este taka vec ze na slovensku bola vojna az do 1920 a to s madarmi.. dalej 1929 - 33 silny hospodarsky utlm.. btw. 1. csr a slovenska otazka sa niesli najma v duchu vybudovania u ludi hygienickych navykov, zakladneho vzdelania, vybudovanie ako-takeho zdravotnictva... sme na mile vzdialeni od vtedajsej zivotnej urovne
Čiže to môžem chápať tak, že je všetko v najsamlepšom poriadku, áno?
tak.. dokonaly nieje nik, ale zas "v srackach" je silne slovo.. nic hrozne sa nedeje, skor sa obavam toho co sa deje v madarsku
len celková morálka v SR klesá rapídnym tempom a keď to pôjde takto ďalej (ekonomika má tiež negatívny rast) tak môžme byť o chvílu tam kde sú Maďari
ale od teba som ani nič iné nečakal...
ale od teba som ani nič iné nečakal...
s pozdravom, crux.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nic hrozne ? Hm, nazvat schodok na urovni 2,5-4 miliard € (120 miliard Sk) nicim stranym chce riadnu odvahu. Schodok bude namiesto 1,5% na urovni 4%, to je nic ?avixe napísal:tak.. dokonaly nieje nik, ale zas "v srackach" je silne slovo.. nic hrozne sa nedeje, skor sa obavam toho co sa deje v madarsku
http://ekonomika.sme.sk/c/4917437/kriza ... y-eur.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gudas napísal:...je všetko v najsamlepšom poriadku...?
Ok, už mi je to jasné.avixe napísal:tak..
faugusztin napísal:Nic hrozne ? Hm, nazvat schodok na urovni 2,5-4 miliard € (120 miliard Sk) nicim stranym chce riadnu odvahu. Schodok bude namiesto 1,5% na urovni 4%, to je nic ?avixe napísal:tak.. dokonaly nieje nik, ale zas "v srackach" je silne slovo.. nic hrozne sa nedeje, skor sa obavam toho co sa deje v madarsku
http://ekonomika.sme.sk/c/4917437/kriza ... y-eur.html" onclick="window.open(this.href);return false;
usa ma schodok 66 bilionov usd, to je kapitalizmus.. zivot na dlh
a ktorý systém sa nemôže zadĺžiť?
jaj áno a vieš, že v angličtine nie je bilión to isté čo bilión v slovenčine?
jaj áno a vieš, že v angličtine nie je bilión to isté čo bilión v slovenčine?
s pozdravom, crux.