konecne niekto natiahol prah sprosty opticky kabel do DNV a tak prechadzam nan, aj ked podla tychto reakcii T-com optika
nie som az tak nadseny, ale ked ujo pomaranc sa neponahla a moj doterajsi net od byvaleho micronetu ( teraz slovanet ) je ako tak fajn, az na tie vypadky v dazdi, kedze to maju tahane vzduchom do dnv a tiez nevedia natiahnut blby kabel popri zeleznici, tak zostava t-com. Nemienim platit 21 Eur za 4/1 mbit.
Cize ineho vychodiska nemam. Doma mam dsl od t-comu uz par rokov a nemozem sa stazovat, snad optika je na tom dobre.
A zase takyto darcek k netu potesi:
Rozmyslal som, ze vyskusam magio na dva mesiace zadara a ze to rozbeham cez pc, ale podla tochto thredu: Magio vs. TV karta mi to nepojde ako planujem.GPS navigácia alebo externý disk iba za 1 € (30,10 Sk)!
Značkovú GPS navigáciu za 1 € môžete získať ak si objednáte
* Magio internet v programe Comfort 4
* Magio internet v programe Comfort 3 v kombinácii s televíziou Magio Comfort a / alebo službou Comfort Volania
* Magio internet v programe Comfort 2 spolu s televíziou Magio Comfort a službou Comfort Volania
Ako alternatívu namiesto GPS navigácie vám k Magio internetu Comfort 4 ponúkame externý harddisk Western Digital s kapacitou 1 TB iba za 1 € (30,10 Sk).
Chcel by som to mat, cez vlc po lanke a vo vlc by sa dal vybrat dany program, nie prepinat cez magio. Cize magio asi pada, ake su teda navrhy ?
Dikes.