Politicka debata
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
to ze neprecitas tyzden je uplne normalne. tak nudny a pseudointelektualny casopis sa len tak nevidi
treba otvorit oci aj sockam, zatial ale nikto neprisiel na to ako
Nejde len o socky, moj kamarat, vysokoskolsky vzdelany clovek je tiez v tejto oblasti dilino, a ked sa mu snazime vysvetlit ako to na Slovensku je, tak nas nepocuva. Byvaju z toho potom dobre opilecke debaty.
Spoiler: ukázať
takych je len male percento, rozhoduju masy a vacsina ludi z nizsieho zarobkoveho spektra veri, ze fico je ich boh
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
A presne to je dovod vsetkeho sucasneho svinstva na slovensku.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
na slovensku 1 davali zaujimavu relaciu venovanu prave tomuto hovorili tam o tom ze v cechach postavili stadion slavie sukromny investory a ze stal o 30mil menej s vacsov kapacitov ako ten ktory sa ma stavat v BA takze tiez som s toho dost nasrany a myslim si ze stat tam tie peniaze davat nemal aj ked samozrejme taky stadion potrebujemeBlackhawk napísal:Nechcem zakladat novu temu a sem sa to myslim hodi, co hovorite na temu stavba narodneho futbaloveho stadiona?
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
momentalne potrebujeme skor dialnice a nie nejaky stadion
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
potrebujeme veľa vecí, ale určite nie štadión ..
kecy typu rozvoj futbalu a výchova mládeže nech si nechajú, v Čechách postavili štadióny a futbal aj tak upadol ..
kecy typu rozvoj futbalu a výchova mládeže nech si nechajú, v Čechách postavili štadióny a futbal aj tak upadol ..
- RaKo
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Jún, 2007, 08:00
dialnice niesu akutny problem slovenska uz teraz tu mame aspon ako tak dostacujucu logisticku siet dialnic nas problem je vlada ktora az moc lubi rozhadzovat peniaze nevie setrit...v case krizy chcu silno stavat dialnice, minat miliardy(aj na tupe srotovne a podobne absurdne a skodlive projekty) a robit PPT projekty co zaplatime aj 3x tu dialnicu(casom)... treba setrit setrit setrit, znizovat odvody a zjednodusit uz prerastenu statnu byrokraciu a neprehladne mnozstvo nekvalitnych zakonov, ktore su azlozene an zaklade restirktivnosti a obemedzovania obcanabeardie napísal:momentalne potrebujeme skor dialnice a nie nejaky stadion
-stadion zas sa dakdo z okruhu HZDS SMER SNS nabali ako drak, alebo ide len o hlupe rozhodnutie sudruha ?? ako napr jeho "uzastne" rozhodnutia ako napr bratisalvske letisko , Cargo atd
//ps oznacit .tyzden za "nudny a pseudointelektualny casopis" je zaujimave hej obcas sa szda nuidyn aj men elbo sa az moc do hlbky zaoebraju hlôupostami ale co amm citat??? novy cas?? plus7dni??, slovensku : zivot?? ...no za zmienku este tak stoji asi Trend albo Hn ale tie su na mna ekonomicky zamerane co nemusim . co take povazujes za zabavne a intelektualne citanie..porad mi daco:)
//heh ja niesom priamo z NR(byvam v takom zapadakove na dedine ze to ani na mape nenajdes) a poznam vacsinu zapadnehos lovenska a moznosti spojenia ceste a podobne..ale anopzaj v case krizy sa dialnice maju zastavit.. popripade kaslat dialnice a porobit rychlostne cesty ale aj to len v pripade nudze. Inac nemam nic vocis tavbe dialnic...ale nech sa stavaju vtedy ked sa stavat maju v dobe rastu vyroby a samozrejme rastu HDp tym padom ked treba setrit radcej sa nezadlzovat pocas krizy a prepadu HDP
Naposledy upravil/-a RaKo v Ne 26. Júl, 2009, 20:34, upravené celkom 3 krát.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
RaKo, tebe s rychlostnou cestou sa to lahko hovori...
- killswitch
- VIP
http://www.reflex.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;RaKo napísal://ps oznacit .tyzden za "nudny a pseudointelektualny casopis" je zaujimave hej obcas sa szda nuidyn aj men elbo sa az moc do hlbky zaoebraju hlôupostami ale co amm citat??? novy cas?? plus7dni??, slovensku : zivot?? ... co take povazujes za zabavne a intelektualne citanie..porad mi daco:)
na Slovensku vlastne ani nevychdza casopis, ktory je pre mna citatelny. je viac nez pravdepodobne, ze vacsina z nas ma internet, takze tuto otazku by som ani neriesil.
a ano, pre teba v Nitre netreba dialnicu, ale predstav si podnikatela, povedzme z Roznavy, ktory potrebuje dostat tovar bezpecne a rychlo napriklad do Nemecka. je proste bez debaty, ze pre zdravu a rozvijajucu sa ekonomiku je kvalitna infrastruktura nenahraditelna. o tomto sa, podla mna, ani nema zmysel bavit.
PPP su pre Slovensko jedina mozna cesta, bohuzial na to proste sami nemame. to, ze to o vela preplatime je druha vec, ale na dlh dnes zije takmer kazdy. nas a akykolvek iny stat nevinimajuc.
co sa tyka stadiona, tak ten by sme mali mat. snad nechceme hravat zapasy reprezentacie vo Viedni, ci Prahe. samozrejme je otazka, ci by to mal zaplatit stat alebo sukromny sektor. ja som presvedceny o druhej variante, ale obe maju svoje pre a proti.
- RaKo
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Jún, 2007, 08:00
vdaka killswitch idem citat ten reflex vcelku ma to zaujalo uvidi sa co s tym bude(cis a mi zapaci),..a ako hovorim ze niesom priamo z Nr ale z takej dediny co ani na mape nenajdes) -drtiva vacsina velkoexporterov je na zapadnom slovensku
-my sme odkedy zdrava a rozvijajuca ekonomika( v poslednych 2 rokoch by som ju tak nenazval ani triezvy)??? nemam nic voci tomu ze zijeme na dlh ale otazka znie " Neda sa to robit usornejsie??? Neda sa odstranit az neskutocne do oci bijuca korupcia, klientelizmus, alibizmus, neschopnost a nekompetentnost vladnych uradnikov, ktoris a radcej vyhjovaraju na krizu a obcas sa tvaria ze pracuju -napr srotovne?? "
//PS temam ako politika sa venujem, musim, pretoze studujem politologiu...posledny rok
-my sme odkedy zdrava a rozvijajuca ekonomika( v poslednych 2 rokoch by som ju tak nenazval ani triezvy)??? nemam nic voci tomu ze zijeme na dlh ale otazka znie " Neda sa to robit usornejsie??? Neda sa odstranit az neskutocne do oci bijuca korupcia, klientelizmus, alibizmus, neschopnost a nekompetentnost vladnych uradnikov, ktoris a radcej vyhjovaraju na krizu a obcas sa tvaria ze pracuju -napr srotovne?? "
//PS temam ako politika sa venujem, musim, pretoze studujem politologiu...posledny rok
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
No neviem ako sa Vy citite doma v oblasti makroekonomiky a narodneho hospodarstva lebo ja moc nie... no napriek si nemyslim ze je zle stavat dialnice alebo futbalovy stadion. Oboje potrebuje pracujucich co to budu stavat a to podla mna pomoze prekonat krizu lepsie ako blbe srotovne (inac vyuzil som ho... no neber ked davaju). Ludia (ti robotnici) budu pracovat => budu mat peniaze => budu minat peniaze => podporovat ostatne sfery ekonomiky. K stadiounu... nejdem riesit vhodnost umiestnenia alebo cenu... ale nehovorte mi ze si Slovensko nezasluzi poriadny stadion. Kedy je ten spravny cas ? Vzdy je nieco dolezitejsie. Mohly by sa napriklad aj zimne stadiony zacat stavat vo vacsom mnozstve a ine sportove stanky. A dialnice ? Dobre komunikacie mozu prilakat investorov aj do inych regionov pokial budu prepojene dialnicov alebo rychlostnou komunikaciou ci ako volaju tie "kvazi dialnice". Ved napriklad niektore useky na juhu svk su ubohe... nastastie tade nemusim casto chodit ale staci raz za cas...
- killswitch
- VIP
neviem ci drtiva, ale to je teraz jedno. na vychode ich nie je tolko prave kvoli tej infrastrukture. bez nej to bude v buducnosti velmi chudobny kraj.RaKo napísal: -drtiva vacsina velkoexporterov je na zapadnom slovensku
ja to netvrdim. tou bude snad az vdaka tej rozvinutej infrastrukture.RaKo napísal:my sme odkedy zdrava a rozvijajuca ekonomika( v poslednych 2 rokoch by som ju tak nenazval ani triezvy)???
da aj neda. toto je velmi zlozita otazka. radim vsetkym, aby si ju polozili pred volbamiRaKo napísal:nemam nic voci tomu ze zijeme na dlh ale otazka znie " Neda sa to robit usornejsie??? Neda sa odstranit az neskutocne do oci bijuca korupcia, klientelizmus, alibizmus, neschopnost a nekompetentnost vladnych uradnikov, ktoris a radcej vyhjovaraju na krizu a obcas sa tvaria ze pracuju -napr srotovne?? "