problem s HDD
problem s HDD
Mam mensi problem s jednim HDD mam tam2x40 Gb ale mi ide iba jeden aj ten druhy je tam vlozeny ale nejde aj som ho skusil do bios-u napisat ale nejde,akuratne som ho preinstaloval mam tam xp predtim bol rozlozeni na C a D ale sa mi podarilo zohnat druhy Hdd a boL E to som ho ani nepotreboval do bios-u napisat nic hned mi ho zobralo, skusil som ten rozdeleni spojit do jedneho mozno sa mi to aj podarilo ale jaksi mi to cul nejde pls poradte
I LOVE TECHNO
- virus64
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 16:25
Re: problem s HDD
ten druhý disk bios vidí? ak áno, bude treba len vytvoriť oddiel a naformátovať ho
jeden vidi a ten drui nie a ece ako to mam naformatovat?lebo tu preinstalaciu som nerobil ja ale jeden kamos
I LOVE TECHNO
- virus64
- Nový používateľ
pokial ho nevidí bios tak sa ti ho nepodari naformátovať... Jumpre maš nastavené dobre? ako to máš v tom pc pozapájané?
jumpre mam na master a na druhom mam slave predtim som tam mal na jedno HDD spojene master a slave a dal som to na slave
I LOVE TECHNO
- virus64
- Nový používateľ
Skús nechať len jeden samotný disk, ten ktorý ti nejde. či ho bios nájde, ak ani vtedy nie tak sa s nim rozlúč
chlape, nauč sa písať, lebo toto neni normálne ako ty píšeš, doteraz som nepochopil čo chceš
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Nov, 2008, 21:02
Kolko tam mas vlastne tych HDD??? Napisat ho do BIOSu ti nepomoze, lebo ho najprv musi detekovat, ze existuje na danom porte.
Ako ho naformatujes. Das nabotoovat Windows 98/2000/XP s CD (originalna verzia). Ked sa ti nacita cela zaciatocna instalacia Windows 98/2000/XP tak si najdes, ktory oddiel chces naformatovat ci C:\ alebo ini. Po pripade popozeraj ci nevydi nejaky dalsi oddiel, ktory nie je oznaceny, ale vidi ho.
Nabuduce napis aky mas operacny system a zostavu.
Ako ho naformatujes. Das nabotoovat Windows 98/2000/XP s CD (originalna verzia). Ked sa ti nacita cela zaciatocna instalacia Windows 98/2000/XP tak si najdes, ktory oddiel chces naformatovat ci C:\ alebo ini. Po pripade popozeraj ci nevydi nejaky dalsi oddiel, ktory nie je oznaceny, ale vidi ho.
Nabuduce napis aky mas operacny system a zostavu.
CPU: INTEL Core i5-6400 (3.20GHz) ;MB: ASRock Z170 Pro4 (3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN); RAM: 2x8GB DDR4 2133MHz (16-14-14-35) Kingston; HDD: OCZ Trion 120GB SATA III; Seagate Barracuda 2TB/64MB/7200rpm; Samsung 1TB/32MB/7200rpm SATA II; WD AV-GP 500GB/32MB/5400rpm SATA III; Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB/5400rpm SATA III; Blu-Ray BD-R XL/RW: Pioneer BD-RW BDR-209M SATA; DVD : Asus DRW-24F1MT SATA; GPU: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1060 3GB; PSU: Zalman ZM600-GS II - 600W ATX 2.3; Monitor: 24"LCD NEC MultiSync EA244WMi; Box: CoolerMaster Centurion 534 Lite
- virus64
- Nový používateľ
Tubera napísal:...Nabuduce napis aky mas operacny system a zostavu.
To tubera: v 98ičke sa formátovať nedá, a ak áno jedine cez prikazovy riadok, čo je zbytočne neprehladné .... imho zbytočne si to formátovanie takto komplikovať, ked ho može formatnuť aj vo windowseborisss napísal:...mam tam xp...
Tubera napísal:Kolko tam mas vlastne tych HDD???
mam tam dva HDD oba su 40 Gbprocak je 600 Mhz ram 256Mbgrafika n vidia tip nevim asi 440 a 64 Mb
I LOVE TECHNO
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Nov, 2008, 21:02
virus64: Windows 98/Millenium mali diskety na spustenie startovacieho disku. Pouziva MS-DOS ( F-disk ).
borisss: Windows XP ma vlastny format. Po pripade skus prepnut jumpre na cable (oba HDD) a zapojit naspat oba HDD. Uvidis ci ho uvidi BIOS a aj Windows XP
borisss: Windows XP ma vlastny format. Po pripade skus prepnut jumpre na cable (oba HDD) a zapojit naspat oba HDD. Uvidis ci ho uvidi BIOS a aj Windows XP
CPU: INTEL Core i5-6400 (3.20GHz) ;MB: ASRock Z170 Pro4 (3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN); RAM: 2x8GB DDR4 2133MHz (16-14-14-35) Kingston; HDD: OCZ Trion 120GB SATA III; Seagate Barracuda 2TB/64MB/7200rpm; Samsung 1TB/32MB/7200rpm SATA II; WD AV-GP 500GB/32MB/5400rpm SATA III; Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB/5400rpm SATA III; Blu-Ray BD-R XL/RW: Pioneer BD-RW BDR-209M SATA; DVD : Asus DRW-24F1MT SATA; GPU: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1060 3GB; PSU: Zalman ZM600-GS II - 600W ATX 2.3; Monitor: 24"LCD NEC MultiSync EA244WMi; Box: CoolerMaster Centurion 534 Lite
- virus64
- Nový používateľ
len preto že si poprepájal harddisky ti nemohol padnúť win...
na kábli má biť jeden disk ako MASTER a druhý ako SLAVE
na kábli má biť jeden disk ako MASTER a druhý ako SLAVE
sak tak to mam ale asi ten tipek co mi to robil tak mi nezaklikol v biose citanie z HDD ale bolo tam z CDROM
I LOVE TECHNO
uz som to viriesil vada bola v kabli som ho vimenil a uz to ide a uazuje mi aj ten druhi HDD a ece otazka
ako ho mam spojit ten jeden HDD bo mi tam ukazuje az 3 HDD a chcem tam mat 2 HDD a ako ho sformatujem ci cez tento pocitac?
ako ho mam spojit ten jeden HDD bo mi tam ukazuje az 3 HDD a chcem tam mat 2 HDD a ako ho sformatujem ci cez tento pocitac?
I LOVE TECHNO