Ahojte,
potrebujem tuto grafiku pretaktovať. ktorý program je najlepší? potrebujem takty osobitne v 2D , 3D a automatická kontrola fan. doteraz som používal asus smart doctor, len tam mi niekedy neprepínalo takty z 3d do 2d a nefunguje automatická kontrola fan. v riva tuneri zas mi nefunguje auto control fan. otáčky dá napr. na 59 percent a po skončení 3d programu ich nezníži. dik.
ASUS 250GS DK
Re: ASUS 250GS DK
Nazdar,taktiez mam GTS 250-tku akurat od XFX a pri pretakte som tiez narazil na mensi problem Riva tuner sa na mna vybodol kvoli novym ovladacom,poskusal som kopec softov,ale odporucam ti EVGA precision tool Taktuje sa s nim velmi fajn a k riva tuneru sa uz asi nevratim stiahni vyskusaj uvidis,napis ci sa podarilo
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
inak k tomu RivaTuneru:
pctuning napísal:K taktování se dá využít mnoho různých utilit a je jen na vás, po které sáhnete vy. Já jsem se do akce pustil s populárním RivaTunerem. Ten si však příliš nerozumí s novými ovladači GeForce 190.38, takže musíte v záložce Power user ve složce RivaTuner\system nastavit položku ForceDriverVersion na 19038. Poté stačí RivaTuner resetovat a můžete začít taktovat.
da sa v tom programe EVGA precision tool nastaviť osobitne takty v 2d a 3d režime? ako to je s otáčkami fanu. po prepnutí z 3d do 2d sa ti znovu ustália na 35 percent? znižia sa ? dik.
tak ten program funguje. len povie mi niekto, prečo sa otáčky fanu zo zvyšovaním teploty zvyšujú, ale pri znižovaní teploty ostanú na poslednom maxime.
Ten isty problem som mal i ja...ake pouzivas ovladace ? musel som hodit naspat 185.85 verziu,inak mi to s kazdym ovladacom robilo ci uz to bola automatika,alebo EVGA precision...A co sa tyka Riva tuneru ano viem o tom ze sa to tak da spojazdnit,ale tento EVGA sa mi pacil viacej...jeho nevyhoda je vsak v tom ze chyba osobitne nastavenie 2D/3D taktu...mne osobne to neprekaza,no ni ekazdemu to moze byt podla chuti...
prišiel niekto na niečo, prečo od ovládačov 190.xxx nefunguje aut. regulácia otáčok na tejto karte?
Myslim ze nikto...Nakolko som sa docital, ze viaceri pouzivatelia maju problem pri GTS 250-tkach s ovladacmi od 186.16 vyssie s funkciou regulacie otacok ventilatora. U mna s ato prejavuje napriklad tak, ze kym som vo wine, je vsetko ok, zapnem hru, otacky sa zvysia, avsak ked hru vypnem, uz neklesnu a ostanu na vysokej hodnote. Asi budeme musiet pockat, kym tento BUG vyriesia v Nvidii...(nove ovladace,opravny patch alebo ine riesenie)