Caute mam na PC integrovanu graficku kartu a potrebujem surne vediet ci sa tam da pripojit normalna grafika ???
Predpokladam ze to je mozne len nemam stym este skusenosti ... A este predpokladam ze treba tu integrovanu odinstalovat a potom nahodit tu normalnu ,,,
Integrovana graficka karta
Integrovana graficka karta
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: Integrovana graficka karta
hej ak je na doske pcie slot a ak ju utiahne zdroj tú novú gk
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
moody01, ak mame verit tvojmu podpisu, tak nemas ziadnu integrovanu grafiku, ale samostatnu GeForce 9400.
faugusztin napísal:moody01, ak mame verit tvojmu podpisu, tak nemas ziadnu integrovanu grafiku, ale samostatnu GeForce 9400.
omg si myslsi ze kazdy clovek ma len jednen PC ???
a to popravde mas aj troska pravdu tu 9400 som pred 10min predal jednemu znamemu co ma integrovanu len sa chcem uistit ci mu to pojde a ako to ma spravit ...
Naposledy upravil/-a moody01 v So 08. Aug, 2009, 10:42, upravené celkom 1 krát.
netusime aku ma dosku, takze to ist moze aj nemusi
beardie napísal:netusime aku ma dosku, takze to ist moze aj nemusi
aha tak v najhorsom mi ju pride vratit ...
ale tak ci tak som do pondelka bez PC a mozno aj dlhsie lebo tu kartu co ocakavam by mala dojst v PON ale uz vsade na internete je vypredana [uplne sade na SR strankach aspom myslim ]
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Kedze nemame krystalovu gulu, tak bohuzial musime vychadzat z nam dostupnych informacii. Jedine PC ktore si mal uvedene je v tvojom podpise.moody01 napísal:omg si myslsi ze kazdy clovek ma len jednen PC ???
a to popravde mas aj troska pravdu tu 9400 som pred 10min predal jednemu znamemu co ma integrovanu len sa chcem uistit ci mu to pojde a ako to ma spravit ...
Nabuduce napis dosku, ked sa pytas ci s nou nebude problem.
ok ale neviem aka to je doska no mozno by som aj vedel ale nemal som zatial pristup k jeho PC ,,,faugusztin napísal:Kedze nemame krystalovu gulu, tak bohuzial musime vychadzat z nam dostupnych informacii. Jedine PC ktore si mal uvedene je v tvojom podpise.moody01 napísal:omg si myslsi ze kazdy clovek ma len jednen PC ???
Nabuduce napis dosku, ked sa pytas ci s nou nebude problem.
Ale zevraj nema nejaky stary srot az na tu graficku
a zozen si tu krystalovu gulu ,,, a keby mam vypisat fseeecky PC tak mi podpis nato nestaci ...
Naposledy upravil/-a moody01 v So 08. Aug, 2009, 10:53, upravené celkom 1 krát.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
to je tvoj problem, inac neviem co tu vobec riesis, nenapisal si co mas za dosku, tak co cakas? to mas napisat hned na zaciatku. potom ti vieme poradit v ramci 1-2 odpovedi, a nemusi sa to tuna tahat cely den.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
da samoody01 napísal:Caute mam na PC integrovanu graficku kartu a potrebujem surne vediet ci sa tam da pripojit normalna grafika ???