GPS Mio Moove 200
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
GPS Mio Moove 200
Nazdar ... jedna znama mi toto dala do ruk .. a chce aby som jej upgradoval mapy a pridal okolne staty (hlavne Taliansko) ale ako som tam dal Soft na to MIO ... tak nic .. ziadna ponuka na mapy .. iba MIO online ... a z MIO-a sa stane storage device ... neviete nejako poradit ? a na mio-tech.sk je velka pi*a te upgradi co ponukaju uz neexistuju na serveri
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Re: GPS Mio Moove 200
http://navmanunlocked.wikispaces.com/sp ... Unlock.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
neni to warez, taksi myslim ze v pohode.
neni to warez, taksi myslim ze v pohode.
vsetko mi je jedno
Neviem aky to ma soft,a bol by som zvedavy Ty si to akym softom a mapami chcel updatnut,odkial si nabral mapi ?
citujem z jednej recenzie :
Zo skúseností z predchádzajúcich podobných akcií telekomunikačných operátorov nám je jasné, že za 1 € sa zákazníci ľahko nechajú nalákať. Onedlho sa to teda v naších uliciach bude navigáciami od spoločnosti Mio len tak hemžiť. Za podobnú cenu nemožno očakávať zázraky, v rámci svojej triedy ale Moov 200 celkom isto nesklame.
Recenzia :
http://www.mobilmania.sk/clanky/recenzi ... fault.aspx
citujem z jednej recenzie :
Zo skúseností z predchádzajúcich podobných akcií telekomunikačných operátorov nám je jasné, že za 1 € sa zákazníci ľahko nechajú nalákať. Onedlho sa to teda v naších uliciach bude navigáciami od spoločnosti Mio len tak hemžiť. Za podobnú cenu nemožno očakávať zázraky, v rámci svojej triedy ale Moov 200 celkom isto nesklame.
Recenzia :
http://www.mobilmania.sk/clanky/recenzi ... fault.aspx
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
tam nejde o znacku pristroja, ale o softwareovu vybavu. pokial ma zariadenie win.ce tak tam mozes dat hoc co funkcneho (miomap2008, IGO 8, IGO amigo, tomtom, navman, sygic)
vacsina zariadeni ma vo svojej internej flash nahrany navigacny soft a mapy natahuje z karty. preto sa cuduju ludia ze na karte su len mapy a nie soft.
treba sa dostat do zariadenia (odomknut si ho), vymenit stary software a nahodit svoj vlastny.
kopec zariadeni sa da pouzit aj ako neplnohodnotne PDA (prehravac hudby a videa, office, hry, geocaching a dalsie programy na win.ce)
staci sa pozriet na zadnu stranu zariadenia, najst nalepku napr Windows® Core 5.0.
tym padom je to len dalsie pokusne zariadenie. existuje kopec softov, ktore spravia so zariadenia multifunkcne navigacne.
daju sa pouzivat aj viacere navigacne softy.
pripadne otazky mozme riesit cez nejaky IM
vacsina zariadeni ma vo svojej internej flash nahrany navigacny soft a mapy natahuje z karty. preto sa cuduju ludia ze na karte su len mapy a nie soft.
treba sa dostat do zariadenia (odomknut si ho), vymenit stary software a nahodit svoj vlastny.
kopec zariadeni sa da pouzit aj ako neplnohodnotne PDA (prehravac hudby a videa, office, hry, geocaching a dalsie programy na win.ce)
staci sa pozriet na zadnu stranu zariadenia, najst nalepku napr Windows® Core 5.0.
tym padom je to len dalsie pokusne zariadenie. existuje kopec softov, ktore spravia so zariadenia multifunkcne navigacne.
daju sa pouzivat aj viacere navigacne softy.
pripadne otazky mozme riesit cez nejaky IM
vsetko mi je jedno
Neviem ako iné, ale Sygic si tam rozhodne "dať" nemôžeš. Leda, že by si ich mal "trochu" viac než jeden, potom by to možno aj šlo
A neviem ktoré firmy dávajú mapy zadarmo, ale zrovna veľa ich nebude, kedže najdrahšia časť navigácie sú práve mapy...
A neviem ktoré firmy dávajú mapy zadarmo, ale zrovna veľa ich nebude, kedže najdrahšia časť navigácie sú práve mapy...
Ale ten Sygic sa da kupit asi najlacnejsie.
V susednom Madarsku som ho videl za nejakych 12 000 Ft s mapami ako pre Symbian,tak aj pre WinMobile
V susednom Madarsku som ho videl za nejakych 12 000 Ft s mapami ako pre Symbian,tak aj pre WinMobile
To je prinajmenšom zaujímavé, kedže v Maďarsku oficiálny distribútor neexistuje. A cca 40evro je nereálna cena. To už si ho môžeš rovno stiahuť z Bieloruskej stránky a zaplatiť autorovi 15E za dobrý crack...Attilka napísal:Ale ten Sygic sa da kupit asi najlacnejsie.
Anywayz aj plná cena za Európu je menej ako konkurencia, to je fakt
áno, robím v Sygicu, než sa niekto spýta
no sygic treba aktivovat, pokial ho neaktivujem tak neporusujem licenciu? ci nie ?? teda mozem sa hrabat v menu ale nemozem prezerat mapu.
vsetko mi je jedno
A ako získaš pozeranie menu bez kúpenia aplikácie?Patko19 napísal:no sygic treba aktivovat, pokial ho neaktivujem tak neporusujem licenciu? ci nie ?? teda mozem sa hrabat v menu ale nemozem prezerat mapu.
Či aha, ja som zabudol, naši vývojári pracujú zadarmo, môžeš robiť všetko okrem pozerania mapy samozrejme...
Aktivovať ho vôbec netreba, keď ho kúpiš na SD karte je aktivovaný, na iphone aktivácia detto, rôzne "hotové" navigácie takisto. Aktivovať musíš akurát dvd verziu prípadne keď prenášaš z jednej karty na inú, alebo do pamäti telefónu.
Len tak narychlovku pre teba JAFFAR : http://elado.slando.hu/budapest/eredeti ... 22732.html
SORRY tam je cena prehnana 15 000 Ft
HE HE :
http://www.olcso.hu/keres/sygic%207.71
Mal by si skocit do toho Madarska sem tam
http://shop.for-max.hu/product_info.php ... ts_id=2609
Mavaju tam aj ine veci za celkom slusnu cenu
SORRY tam je cena prehnana 15 000 Ft
HE HE :
http://www.olcso.hu/keres/sygic%207.71
Mal by si skocit do toho Madarska sem tam
http://shop.for-max.hu/product_info.php ... ts_id=2609
Mavaju tam aj ine veci za celkom slusnu cenu
Ďakujem, ak ich poznáš viac, smelo mi nahádž linky, pokiaľ nemajú s nami zmluvu (čo pri tej cene asi mať nebudú), tak to bude sranda, aspoň budem mať lepšiu robotu než hľadať linky na rapidshari
Pokiaľ majú, tak dám vedieť.
Ak nemajú, tak sa to fakt oplatí kupovať, je to rovnako legálne ako stiahnuť a ešte za to zaplatíš
Pokiaľ majú, tak dám vedieť.
Ak nemajú, tak sa to fakt oplatí kupovať, je to rovnako legálne ako stiahnuť a ešte za to zaplatíš
Pocuj ci je to legalne,alebo nie,mna to absolutne nezaujima,maju to v predaji normalne v predajniach,videl som to,dalej warez,co tu nemienim riesit,a ci to je tvoja firma,alebo len tam robis,je pre mna nezaujimave,kazdy si pouzije pre seba dostupne
Bol by som velmi zvedavy kolky z nas maju legalne aj 5 navigacnych softov naraz vo fone(symbian) aj v PDAcku(WinMobile)
Bol by som velmi zvedavy kolky z nas maju legalne aj 5 navigacnych softov naraz vo fone(symbian) aj v PDAcku(WinMobile)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Attilka, podla nicku predpokladam ze si tiez madarskej narodnosti ako ja. Tak co aspon napisat ze elado.slando.hu -> drobna inzercia, pricom 06204366856 je na 90% telefonne cislo toho co to predava.
Dalej co sa tyka teba jaffar, tiez ti musi byt jasne ze je tu akasi EU, takze ziadny oficialny distributor nie je potrebny, aj ked to firmy radi vidia. Takze ak si to nejaka madarska firma objedna zo Slovenska, tak ty ako vyvojar softweru nemas ziadne nastroje na to, aby si zabranil jeho predaju v inej clenskej krajine EU.
Samozrejme ak predavaju ilegalnu verziu tak je to ine, no to ze nie je distributor v HU este vobec nic neznamenal.
Dalej co sa tyka teba jaffar, tiez ti musi byt jasne ze je tu akasi EU, takze ziadny oficialny distributor nie je potrebny, aj ked to firmy radi vidia. Takze ak si to nejaka madarska firma objedna zo Slovenska, tak ty ako vyvojar softweru nemas ziadne nastroje na to, aby si zabranil jeho predaju v inej clenskej krajine EU.
Samozrejme ak predavaju ilegalnu verziu tak je to ine, no to ze nie je distributor v HU este vobec nic neznamenal.
Je tam aj na tzv. e-shop link
a ako pises,nikoho nezaujimaju tzv. prava apod
a ako pises,nikoho nezaujimaju tzv. prava apod
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
je to cele zdolane paani, je to trosku cudne takze tak ... musite si kupit SD kartu min 2gb! lebo keby ste davali mapy do korena adresara tak mate o chvilku po pamati no tak ... ideme na to ... stiahneme si :
Linky zmazane adminom
Password:
takze teraz ked to je stiahnute pripojime Mio Moov 200 k pocitacu a pojdeme do adresara Program files a miomap .. to nasledne prepiseme stiahnutymi subormi. Potom z tychto stranok postahovat ake chcete mapy: stahovat len 2009 02 !
Linky zmazane adminom
samozrejme to rozbalime .. ale teraz musime upravit miomap.ini aby sme mohli davat mapy do pamatovej karty!
jedej jeho riadok sa zmeni na MultimapDir=\Storage Card
nahrame mapy na kartu, zapneme MIO a je to
EDIT Jerry: Este raz tu uvidim nejaky warez a letis z tohoto fora
Linky zmazane adminom
Password:
takze teraz ked to je stiahnute pripojime Mio Moov 200 k pocitacu a pojdeme do adresara Program files a miomap .. to nasledne prepiseme stiahnutymi subormi. Potom z tychto stranok postahovat ake chcete mapy: stahovat len 2009 02 !
Linky zmazane adminom
samozrejme to rozbalime .. ale teraz musime upravit miomap.ini aby sme mohli davat mapy do pamatovej karty!
jedej jeho riadok sa zmeni na MultimapDir=\Storage Card
nahrame mapy na kartu, zapneme MIO a je to
EDIT Jerry: Este raz tu uvidim nejaky warez a letis z tohoto fora
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345