Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...
Cize grafika to nebude To sa tesim...to zlepsenie - znamena, ze to trha menej, ci ako?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
ano trha menej ale len v strasich hrach a preco si vylucil grtafiku ze v nej chyba nebude?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Lebo vidno, ze nie je nejak hardverovo.....hm..."hendikepovana", ale ze je to niekde v softweri
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
task v com to je hmm system som uz velakrat reinstaloval // co mam teda teraz robit prosim
Ja si stale myslim, ze s ten procak ti to trochu brzdi. Tazko je porovnavat s niekym, kto ma "rovnaky komp"... zalezi na kazdom jednom komponente.
[EDIT]
Aky stary je ten OS? Kedy si ho instaloval?
[EDIT]
Aky stary je ten OS? Kedy si ho instaloval?
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
takze ja som mal saphire 4870x2 a rychlo som sa jej zbavil,problem bol ten ze na xp isla v pohode ale na vista/w7 zamrzala ked som mal zapnute catalysti ai,v xp to islo v pohode,ked je catalyst ai vypnute tak to ako keby mas iba jednu kartu 4870 s 1gb cize to aj viac trha,zaujimave je ze vtedy to islo ok aj na viste,cital som rozne fora a mali tam viaceri taketo problemy vraj za to moze ked sa karta prepina z 2d rezimu do 3d,odporucali modifikaciu biosu aby sa nataktovala na pevno ale ani to nepomohlo,teplota je ok na takychto kartach tiez som mal v zatazi 85 az 90 stupnov
ale ten procak sa nemoze brzdit sak som ho kupil k tej hd4870x2 intel core i7 920 a ten z nej vybere najvescsi vykon takze : teploty sme vylucili . okrem otho mas aj rozne testy s intel core i7 920 a hd4870 v hrach napr fallout 3 im sdlo naplno ale mne nie no a ten system som instaloval asi opred mesiacom a stale som sa kukal ci to nejde ani po systeme lepsie a nie no , dakujem vas za rady dalsie
nataktovala na pevno , modifikacia je myslis flash?MaxPayne napísal:takze ja som mal saphire 4870x2 a rychlo som sa jej zbavil,problem bol ten ze na xp isla v pohode ale na vista/w7 zamrzala ked som mal zapnute catalysti ai,v xp to islo v pohode,ked je catalyst ai vypnute tak to ako keby mas iba jednu kartu 4870 s 1gb cize to aj viac trha,zaujimave je ze vtedy to islo ok aj na viste,cital som rozne fora a mali tam viaceri taketo problemy vraj za to moze ked sa karta prepina z 2d rezimu do 3d,odporucali modifikaciu biosu aby sa nataktovala na pevno ale ani to nepomohlo,teplota je ok na takychto kartach tiez som mal v zatazi 85 az 90 stupnov
- MaxPayne
- Používateľ
ano,upravis si bios karty a flashnes ale ako vravim mne to nepomohlo,ked som dal fan na 100percent karta nenormalne huci ako vysavac,ale za to teploty su o dost lepsie
ok napisal som tento prolbem aj na Ati forum hadam my aj tam poradia hmm a myslis ze by mi to ten flash biosu vyriesil lebo mne ta karta nemrzne len ma zly vykon
- MaxPayne
- Používateľ
vravim ta karta je blbost ale mas catalyst stale zapnute? kolko ti da bodov v 3dmark vantage?
neviem neskusal , hodnotil som moj system vo vykone - vista a bolo ze
vsetko som mal 5,9 max okrem prenosov udajov na disk som mal 5,4
3dmark vantage osm neskusal
vsetko som mal 5,9 max okrem prenosov udajov na disk som mal 5,4
3dmark vantage osm neskusal
- MaxPayne
- Používateľ
vista viac ani ako 5.9 boda nepusti,treba si dat w7 a tam ti do da max 7.9
Mate este niake rady ako vyriesit moj problem :/ ?