I: Podava sa trestne oznamenie. Zvysok na prvej strane.
Tak lidicky, do stvrtka sa dohodnime kde sa stretneme a podame trestne oznamenie v piatok 4.11. Inak ja sa na to vykaslem. Neviete sa stretnut v jeden den na ICQ alebo IRC a dohodnut sa. Ak to mate na salame staci povedat. Takze kazdy den od dneska az po stvrtok budem na ICQ a IRC od 20:00 cakat na vas. Ak sa nedostavite do stvrtka, tak na to dlabem. Tiez nechcem pocuvat, ze dneska nemozem potom mi napis ako ste sa dohodli. Ziadne take. Nehovorte mi, ze si neviete urobit cas v jeden den na chat. Takze ja cakam
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
AK dobre viem je to zvysok BA, 2xNitra, 1xTN a 1xBB.
Takze bude Nitra alebo BA. JA sa prisposobim.
Tiez sa sopravedlnujem, ze som tu vcera nebol, ale okupacia mojho kompu bola taka silna, ze ani tank by ich s tade nedostal ( rodina, no co uz )
Ale od dneska sa mi tam po 20:00 nikto nedostane, takze vas cakam
Takze bude Nitra alebo BA. JA sa prisposobim.
Tiez sa sopravedlnujem, ze som tu vcera nebol, ale okupacia mojho kompu bola taka silna, ze ani tank by ich s tade nedostal ( rodina, no co uz )
Ale od dneska sa mi tam po 20:00 nikto nedostane, takze vas cakam
Hlavne sa spytaj co chce za to Ze kolko musi byt byt hranica aby sa dalo podat trestne oznamenievuaras napísal:v pripade poteby - ako clen fora - vam mozem zohnat cloveka, ktory je mlady, ale uspesny pravnik v BA, mam s nim osobne (velmi dobre) skusenosti.
Petik - 10500SK - blocek neposlal, ale on podava oznamenie a Jeffoneon mu to da.
LoPiO - 1500SK - svoj som preposlal Jeffoneon-ovi.
Dudos -1500SK - Poslal mi a nasledne som preposlal Jeffoneon-ovi
Jeffoneon - 2000SK - Ma
Dark868 - 9500SK - Poslal mi a nesledne som preposlal Jeffoneon-ovi
Tvixo - 1600SK - Poslal mi a nesledne som preposlal Jeffoneon-ovi
-TAMY- 1500SK - Stratil ustrizok, takze nebude
Erik - Dal osobne, takze tiez nic.
26600SK celkovo
Spytaj sa kolko by chcel
- vuaras
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2004, 14:00
tak som s snim volal, povedal, ze v pohode, da sa to vymoct viacerymi sposobmi, zobral by najmenej ako mu to zakon umoznuje, zadarmo to ale robit nemoze. Ak chcete, tak vam dam naneho kontakt, alebo mi dajte na jedneho z vas, kto s nim bude na zaciatku jednat, ja mu to preposlem a on sa vam ozve. Snad sa dohodnete.
Co sa tyka kvality poskytovanych slozieb, tak to mam osobne niekolkokrat vyskusane a rucim zanho na 100% - je ferovy a povie vam vsetko na rovinu.
Takze dajte mi na seba kontakt a on sa vam ozve
Snad vam nejako pomozeme
Vuaras
Co sa tyka kvality poskytovanych slozieb, tak to mam osobne niekolkokrat vyskusane a rucim zanho na 100% - je ferovy a povie vam vsetko na rovinu.
Takze dajte mi na seba kontakt a on sa vam ozve
Snad vam nejako pomozeme
Vuaras