Ale ako vzdy tak mam dalsi problem-zapojim novu grafiku ati 4870x2 a nezapina monitor,napojim tam staru a monitor nabehol.
Tak som chcel ist vyskusat ci je chyba v grafike alebo v mojom zdroji popripade v konektory ale u nas v leviciach sa nenajde ani jedna servisna firma co ma 600w+zdroj az na jednu ktorej pridu zajtra nove compy na skladanie a budu aj silnejsie zdroje tak ze mozem si prist vyskusat.
Osobne si ale myslim ze v zdroji by nemal byt problem,ono v tichu by to nemalo presiahnut cez 300wattov.
Taktiez tu na fore som sa este pred kupou pital ci nahodov nebude problem so zdrojom ,,kazdy'' pisal ze zdroj je v poriadku a nemal by to byt najmensi problem.
Dalej ma este napadlo ci to nemoze byt aj biosom nahodov,ked som zapol dosku tak ako vzdy nabehol comp ale po restarte nesiel a musel som prepinat piny na reset biosu a phenona 955 my detekovalo ze ma 800mhz

Zdroj ma presne 2 roky a je to Fortron 700w FX-GLN
Ked bude chyba v zdroji a budem musiet kupovat novy tak to radsej zoberem 2x4890 ati za 4800sk vyslo by ma to rovnako a ziskal by som 30%+ vykonu navyse oproti jednej 4870x2.