Programovanie...

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
maverick27
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 17. Jún, 2009, 11:57

Programovanie...

Príspevok od používateľa maverick27 »

Ahojte. Mám na Vás jednu prosbu, nie je tu niekto z BA, kto je ochotný aspoň občasne (aj za nejaký ten peniaz) naučiť aspoň základy programovania PHP? či už osobne, alebo skype. Mám už niekoľko svojích stránok, a vždy, keď niečo chcem musím niekoho zhánať a doprosovať sa a podobne aby mi niečo zmenili. Nemusím vedieť všetko, ale aspoň preložiť niečo v menu z češtiny do slovenčiny, alebo si zmeniť obrázky, pridať reklamu, bannery alebo hlavný banner - hlavička, neviem presne ako sa to volá. Tiež hľadám niekoho, kto by mi vedel do bazáru doprogramovať niečo ako top ponúka na základe sms brány.

Ďakujem.
Používateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00

Re: Programovanie...

Príspevok od používateľa Jofo »

Internet je dostatocne velky na to, aby si sa to naucil aj sam... dobry zaciatok napr. tuna:

http://www.jakpsatweb.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW trochu narocny projekt na zaciatocnika, nemyslis? :)
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
maverick27
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 17. Jún, 2009, 11:57

Re: Programovanie...

Príspevok od používateľa maverick27 »

Ahoj, je to narocne, ale ja nemám na výber. Doteraz som využíval web pomocou redakčného systému, ale v poslednej dobe mi pribudli už hotové stránky. A vždy, keď niečo potrebujem musím niekoho zháňať a doprosovať sa, to ma nebaví. Mám kamoša, čo mi to spravoval, lenže má teraz toho veľa, tak nestíha. No a ja kôli tomu nemúžem spustiť ďalšie projekty. Tiež mám licenciu na bázar, ale bez nejakých úprav ho nemôžem spojazdniť, proste potrebujem niekoho, kto mi ukáže aspoň základy + človek, čo sa v tom vyzná, vie pomeniť grafiku, alebo v bazáre niečo dokódovať. Samozréjme asi za úplatu. Tiež potrebujem človeka, ktorý bude občas pre mňa niečo robiť na zákazky. Snažím sa tým občas privyrábať.

Návrat na "Programovanie"